kasia8118
Fanka BB :)
Dorota78 widzę ze jesteś już po lekcji i czego się dzisiaj nauczyłaś?Bo ty chyba dzisiaj byłaś na callanie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

. A dzieciaki to miewają głupie pomysły, to fakt.Dzisiaj w parku spotkałam tatę z dziewczynka. I ten tata stwierdziła że jego dziecko im starsze to wpada na głupsze pomysły 

. Spotkałam przez chwilę 4muchy i mi naskarżyła

. A ja dziś byłam na lekcji sama, nikt nie przyszedł, a po mnie grupa jest nastepna i dziewczyna też sama. Także nie Ty jedna;-);-);-).

, od parku do mnie to już tylko 2 minuty samochodem, bo na pieszo to ja ide chyba około 15:-

;-).
.A ja wariatka prawie bym dzisiaj kupiła wózek
.Dobrze ze przegrałam licytacje bo to tyle jeszcze czasu
.
Roksanna1 chodze do parku w tygodniu ale kolo 16,musi byc bardzo cieplo ,i raczej jest to juz wiosna albo latem,bo teraz o tej godzinie to juz raczej robi sie zimno
poczekamy na pogode to napewno sie spotkamy,
a ja sie katuje,latam na fitnes,a moje hobbi to jedzenie

.Wiesz jak jest łatwo się tyje ale trudno się pozniej pozbyc zbędnych kilogramów
.Trochę mam tendencje do tycia więc staram się jesc z głową ale czasem sobie trzeba zaszalec
;-).Ja się tylko modle żebym nie utyła więcej niż z Krystianem w ciąży
.Oj będzie trudno
.