• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Halinka666 strasznie mi przykro. A te ostatnie przypadki dają do myślenia, że jednak nie dzieje się za dobrze.
Kasia8118 nie denerwuj się na swojego łobuziaka, szkoda zdrowia. A teraz Ci nie wolno :-D:-D:-D. A dzieciaki to miewają głupie pomysły, to fakt.Dzisiaj w parku spotkałam tatę z dziewczynka. I ten tata stwierdziła że jego dziecko im starsze to wpada na głupsze pomysły :szok::-D
Katin no szkoda że w tygodniu nie chodzisz do parku ale mój czasem pracuje w weekendy i czasem też zaglądam w sobotę albo w neidzielę. Chyba znajdziemy sposobność.
Doris A ja to słyszałam że zdezerterowałaś z angielskiego:-D:-D:-D. Spotkałam przez chwilę 4muchy i mi naskarżyła:-D:-D:-D. A ja dziś byłam na lekcji sama, nikt nie przyszedł, a po mnie grupa jest nastepna i dziewczyna też sama. Także nie Ty jedna;-);-);-).
I wiesz co skoro masz niedaleko do horton parku to masz też blisko do mnie:happy::happy::happy:, od parku do mnie to już tylko 2 minuty samochodem, bo na pieszo to ja ide chyba około 15:-(:-(:-(, ale nic to , to wszystko dla zdrowia. Wiesz jakbyś sie kiedyś nudziła to ....:tak::tak::tak::tak:
Aniteczka a Ty gdzie jesteś, zabiegana, bo nawet na gg Cie nei widzę.
Sylwia wstyd się przyznać ale nie wiem jak się robi omlety, zawsze improwizuje.

A ja właśnie zjadłam solidną kolacje i chyba czas się trochę poruszac :tak:.A ja wariatka prawie bym dzisiaj kupiła wózek:-D.Dobrze ze przegrałam licytacje bo to tyle jeszcze czasu:szok:.

Doris78 u Natalki w szkole nie ma takiego dnia:no: Roksanna1 chodze do parku w tygodniu ale kolo 16,musi byc bardzo cieplo ,i raczej jest to juz wiosna albo latem,bo teraz o tej godzinie to juz raczej robi sie zimno:tak:poczekamy na pogode to napewno sie spotkamy,

Katin no z tym ze mogę jesc to tak nie do końca:confused:.Wiesz jak jest łatwo się tyje ale trudno się pozniej pozbyc zbędnych kilogramów :tak:.Trochę mam tendencje do tycia więc staram się jesc z głową ale czasem sobie trzeba zaszalec:tak:;-).Ja się tylko modle żebym nie utyła więcej niż z Krystianem w ciąży :tak:.Oj będzie trudno:baffled:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry