Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chyba powinnam wynajac kierowce, tego zawiesc do szkoly i odebrac, zrobic zakupyprzywiesc do domu, odebrac B z pracy, zawiesc Kube na tenis i przywiesc do domu....
Ledwo dzis zupe zdarzyc ugotowalam
Ale wieczorkiem sobie odbilam. Mezu mnie dzis znow sama z domu wypuscil. Z sasiadkami poszlam na pokaz mody, wyogladalam sie jakis ciuchow, i jak to ja oczywiscie nic nie kupilam 
a mlody niech sie szybko kuruje; ja swojego tutaj puszczam do szkoly, a chcemy wracac jak zacznie sie dla Kuby obowiazek szkolny w PL,czyli jak bedzie mial 7 latek
sprobuje,choc noja wola jest naprawde slaba

i co w tym sezonie bedzie modne?/:-)podpowiedz nam

bo J idzie na 19 do pracy

swieta sie zblizaja i maja ruch i nadgodziny
i nie wiem czy jest sens chodzic tak w kratke

. Moja o 6

. A było już tak ładnie, spała do 8. Najgorzej się tata denerwował. On o 5.30 i zawsze się mnie pyta codziennie o której wstała. Jak mu mówiłam że o 8 to był zły

. Ale dozowałam mu te informacje. Zawsze mówiłam o 7 a po chwili dodawałam że 50.

Z tego co zauważyłam to i gusta mamy podobne.

No i ochrzciliśmy. Niestety do komunii nie mogłam iść. Bo grzech straszny popełniam.

juz nie wiedzialm jak spac......a maly poszedł wczoraj bez kolacji spac bo mail znowu temp.i dziisja tsał o 6 wolal jesc

i tylko wsiada, wysiada, wsiada i tak na okrągło. Teraz zrobił sobie chwilę przerwy w trasie, siadł na kanapie i wcina ciasto
ale zaraz znów rusza w drogę