BożenaM
Fanka BB :)
jstysiak - ja sobie tylko zartowalam

Widze ze piszecie o jodze, ja chchetnie tez bym posżła na os co ogranicza stresy!
Monika- mój mały chodzi do rpzedszkola Colubus....tez katolicka jestesmyz adowoleni, a znajomi daja dziecko do szkoły tam to tak samo.W recepcji jest kobieta pochodzenia polskiego i smiga po PL., u marcela w grupie jst nauczycielka w sumie stazystka polka.Teraz np jada na farme to jedzie opiekunka Polka zeby wrazie czego dzieci PL mogy z jje pomocy skorzystac!Ta szkola jest an B4 przy TONG STREET

Widze ze piszecie o jodze, ja chchetnie tez bym posżła na os co ogranicza stresy!

Monika- mój mały chodzi do rpzedszkola Colubus....tez katolicka jestesmyz adowoleni, a znajomi daja dziecko do szkoły tam to tak samo.W recepcji jest kobieta pochodzenia polskiego i smiga po PL., u marcela w grupie jst nauczycielka w sumie stazystka polka.Teraz np jada na farme to jedzie opiekunka Polka zeby wrazie czego dzieci PL mogy z jje pomocy skorzystac!Ta szkola jest an B4 przy TONG STREET
Dzis wypatrzylam u niego pierwsza 5. Jak w takim tempie beda rosly to za dwa tygodnie powinien miec juz komplet zebow 
Podziwiam mame, bo ja bym trupem padla. A podobno bylam przesiusiana po tym zabiegu na wylot. 

ta babka mowila wlasnie ze wprowadzi jakies zmiant,bo duzo ludzi o to prosilo
.I wiecznie wyje:-(.Jeżeli chodzi o lekarza to standardowo powiedział że to egzema i że nie mamy z małym więcej przychodzic do przychodni tylko zadzwonic to lekarz wypisze recepty i tyle
.