reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

mojadzidzia - to pewnie po przeprowadzce bedziesz sobi musiala to sama wygrzac, bo nie wierze jakos by on to zrobil na swoj koszt, ale kto wie, moze to w porzadku landlord, oby Wam sie tak trafilo, a co do ich budownictwa to wiem juz to sobie poobserwowalam, normalnie szok jak to sie wszystko kupy trzyma. Wyobraz sobie, ze ten dom ktory wynajmujemy, lezy na jakis balach drewnianych, a pod spodem jest metrowa dziura, wlasnie mowilam mojemu B to nie mogli dokopac drugiego metra i bylaby super piwnica? a takto mam echo w domu.....

4 muchy - dawaj, dawaj, co masz dobrego? :-) jak po angielskim? ostatnio nam Basia przedluza nasze lekcje, a Wy musicie czekac.....

reklama
Hej dziewczyny ja wpadłam się tylko pożegnac bo jutro już czasu nie będzie:no:.To co do miłego dziewczynki:tak: dużo słonka życzę :tak: i żeby żadne dzieciaczki już nie chorowały:tak:.No to pa:-).

Mnie chyba pusciły nerwy,i tez wypiłam moze 3 lampi wina,a taki niedobre:-pwytrawne.
Ja tez miałam zaliczony spadek sufitu ,w kuchni ,ale nic mi nie zalało:no:był po sypialnia:baffled:

reklama
Do góry