reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

ROKSANA-no Kuba w dupe nie dostal,ani nie krzyczalam na niego.Ale za to powiedzialm ze ma oddac swoje oszczednosci ze skarbonki na naprawe,bo niestety trzeba to robic:-(Wydaje mi sie ze to go zabolalo,ze musi oddac pieniadze na naprawe i ze zrozumil ze bylo to nie madre i wiecej nie zrobi czegos takiego:-)

Dziewczyny co wy na to zeby sie spotkac w srode w Lister PArku ??albo w jakis inny dzien:-)taka ladna pogoda jest,wezniemy kocyki i sobie posiedzimy a dzieci polataja sobie:tak:

reklama
Tak jak sobie wyobrażę Twojego Bule to mi go szkoda. :-):-):-)

Ja jestem za Lister Parkiem, pogoda sprzyja. Może być i środa i czwartek i jutro. Poza piątkiem.

Pogoda taka ze z przedszkola wracalam w koszulce na ramiaczkach:-D

Była u mnie bez zapoiwedzi:szok: helt visitor<źle napisane, wybaczccie>, ale wiecie o kogo chodzi.
Po co ta kobita w sumie rpzychodzi, bo oprocz naszych danych typu imie, nazwisko i czy palimy z mezem nic nie chchiala. Zapytala czy nie mamy problemów z małym, czy chodzi do przedszkola, i czy wynajmujemy dom czy nasz.......i że w wrazie potzreby dlaa namiary mozemy dzwonić.Jakby co?......bo nie wiem po o ona była:):-)

ja tez jestem za Lister Parkiem :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

wlasnie wrocilam z miasta z mama sobie polazilysmy ale fajnie tak cieplutko ;-) tylko lepiej by mi sie chodzilo bez tego brzucha jej tyle przytulam ze szok :baffled: 17 kg juz a co dalej :eek:
a teraz ide sie polozyc na kanape i tv poogladam :-):-):-):-):-):-):-):-)

witajcie dziewczynki po poludnu:-)
my dzis z rodzinka ogrod do porzadku doprowadzalismy,remi trawke skosil, pochakal a ja mu dzielnie towarzyszylam:-)
doris78-ja jestem za lister parkiem jak najbardziej:-)

DZIEWCZYNY mam dla was propozycje kupna spacerowki za ł15,w tym jest wliczona ochrona przeciwdeszczowa i ochrona na nozki. dodaje zdjecia zebyscie mogly zobaczyc

Załączniki

• WOZEK 001.jpg
    WOZEK 001.jpg
    39,8 KB · Wyświetleń: 32
  • WOZEK 002.jpg
    WOZEK 002.jpg
    38,2 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
dziewczyny mam pytanie, wiecie kto w bradford zajmuje sie pieczeniem ciast i tortow?? chcialabym dla nikolki na roczek torcik zamowic,ale taki sprawdzony-pyszny:-) jak mozecie kogos polecic to czekam:-)

Doris jak mi sie mazy takie leniuchowanie, włsnie gdzies na kocyku:tak: jak zwyle nie dam rady,bo juz o 12.30 Hubert musi byc w przedszkolu.Ostatnia duzo opuscił wiec teraz nie moge pozwolic na wagary:-D.
Agnieszka Uk dzis ogarnełam w domu ,to jutro tez zabiore sie za ogrod,chyba tak mozna go nazwac:sorry:
Bozena u mnie była tylko raz,na samym poczatku,i trudno było jej sie ze mna dogadac:baffled:wiec za miesiac wrociła z tłumaczem i chyba 1 godz. siedziała i mnie uswiadamiała .
zebyscie widziały jej reakcje jak zobaczyła moja apteczke:szok:powiedziała ze tylu lekow to jeszcze w domu nie widziała:no:a wiecie jak tu sie przyjedza , to z Pl wiezie sie prawie wszystko.

witam was serdecznie ja sie witam dopiero dzisiaj wczoraj mielismy grilla z tylu domku ale bylo super dziewczyny wyszalaly sie do samego wieczora jakby ktos nie pamietal to ja mieszkam z mojego meza siotra i ona ma mala coreczke dzis pogoda dopisuje mnie sloneczko oszke zlapalo:-):-):-)ale nie moglam siedziec dlugo na sloncu bo mi ''krew znosa poszla'' i potem usiadlam sobie w cieniu nie chce mi ie wcale jesc tylko jogurty bym jadal pewenie dlatego ze takie cieplo ja tez jestem za spotakniem fajnie byloby posiedziec i poplotakowac chociaz nie wiem czy pojde bo kasia boi sie zostawac sama w domu bo juz bedzie teraz rodzic i troche tak glupio jakby sama byla noo nic jeszcze zobacze ale w srode jedzie do poloznej to moze jej cos powie :-):-)takze bym poszla sie spotkac z wami

Hejo:-):-):-)

Łączę się z Wami z ogrodu:tak::-D

Byłam dzisiaj z Marcelitem w Bradford. Kupiłam kilka duperelków, potem pojechałam do lekarza po list, że jeszcze mogę latac (czasami na lotnisku rządają potwierdzenia więc wolę miec przy sobie coś takiego). No a teraz siedzimy na dworzu.
Marcel sprawdza czy kamienie są zjadliwe:baffled::baffled: a ja popijam kawkę:-)
Ale nas pogoda dzisiaj rozpieściła, szok:-) Ja w klapeczkach biegałam już:tak::tak::tak:

Bożena czy to Ty kiedyś pisałaś o tych domach do wynajęcia na Bierley??? Czy to dalej aktualne?

Ja w środę też mogę do parku:tak::tak:

reklama
SylwiaM- było tutaj do wynajecia pol domku 3 pokoje za 500/miesiecznie ale własnie tydzien temu sie ktos wprowadził, z tego co wiem to co w głebi Beley domki do wynajecia, sorki chyba flaty:/.Ale jak bd przechodzla i zobacze dac znac?;-)

Do góry