reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Psuje sie ,oj psuje,wieje i cos niebo pochmurne:-(
Doris ja tez jakies poł roku temu miiałam pełno zabawek na dole,ktore stały ,nie ruszane,Wiesz jeszcze takie dla bobasow,wiec kiedys podałam mojej siostrze dla synka.Teraz Hubercika ciesz juz inne zabawki.:tak: Oczywiscie,zapraszam czym wiecej tym lepiej.

reklama
wiecie co jednak nie bede jutro w tym lister parku :-(
taka jestem zla :wściekła/y: bo ta moja polozna nie dala mi zaswiadczenia jeszcze tego mat1 a juz powinna mi je dac bo musze je zaniesc do pracy znaczy juz powinno byc zlozone w pracy do 15 tyg przed porodem czyli tydz temu najpozniej mam nadzieje ze jeszcze uda mi sie to zalatwi :wściekła/y: boze ja zawsze musze jakos zle trafic :wściekła/y:

jstysiak po pierwsze wielkie dzieki za pomoc dla Oli:tak: ,mały ma rozciętą od środka dolną wargę ,nestety dość mocno i jak cokolwiek naruszy to mu znowu krwawi ,a ze małym dzieciom tutaj się nie zszywa ran trzeba czekać aż się zrośnie :-(
Dorota to jest BD4 :tak: a jak tam oględziny Sylwii??

Czołem babki:-):-):-)

Ja właśnie poprasowałam taaaaaaaaaaaaką stertę prania:baffled: Na kilka dni z głowy:tak:

Dom byłam obejrzec ale odpada:baffled: Ogólnie ładny i niedrogi ale dla nas ma zdecydowanie za małe sypialnie:wściekła/y: a nie mamy noża na gardle żeby brac pierwszy lepszy:-)

witam
ja tylko wpadlam sie zameldowac, ze niestety nie bedzie mnie jutro na spotkanku:-( z przyczyn odemnie niezaleznych:-(
lecke do lazienki wziac szybki prysznic, bo jedyne o czym marze to wyrko.milam pracowity dzien.z samego rana mielismy rundke po sklepach,najpierw morrisons,patson a ostatni byl ogrodniczy gdzie kupilsmy kwiaty do ogrodu. posadzilismy kwiatki, zrobilismy sobie przy tym grilla(ale nie zjedlismy na powietrzu bo jak zwykle pogoda sie zepsula) a teraz wyszlam z kuchni,bo mialam na obiad zrobic pulpety, a ze byl grill to jedlismy kielbaski,troche zostalo i myslalam ze moj mazsie nimi zadowoli a on mi oznajmia ze chce pulpety.i tak musialam mu zrobic.niezly z niego pasibrzuch:-)

milego spotkana jutro zycze

NATALKA-wiesz co jak ja bylam w ciazy to mi sie snilo ze mailam tez dziewczynke i urodzilam chlopca:-Da potem jak bylam drugi raz w ciazy to samo mi sie snilo i tez mam chlopca:-D:-D:-D
Oczewiscie nie ma to znaczenia:no:wazne zeby bylo zdrowe:-)a jak bedziesz miala chlopca to zawsze potem jeszcze masz szansena girl:-):-)
TYNIA I WIKI-tak ,tak jutro w lister parku,godzina 11.30 ja bede napewno:tak:

Witam babeczki
Pogoda dopisała,wiec spotkanie napewno bedzie super
A wracajac do płci dziecka,ze bede miała syna to dowiedziałam sie jeszcze przed zajsciem w ciaze.Kolezanka z pracy miała dar do wrozby,:baffled:
Wiec jak mi powiedziała ze bedzie chłopczyk,od razu zabralismy sie do roboty:-pi miała racje:tak:
Tylko wyszło ze bedzemy mieli jeszcze coreczke:szok:czyli trojke dzieci. Ja w te wrozby oczywiscie nie wieze,ale zabawa była super:-D
AgnieszkaUk u mnie dzis tez gril ,mam nadzieje ze maz mnie nie zaskoczy i nie wyskoczy z pulpecikami:-D:-D

Zostałam sama dzis:-( ja z Hubrcikiem juz jestesmy po długim spacerku:tak:
Jeszcze musze nosic mocz do kontroli ,wiec mam prawie codzienna wyprawe,a do przychodni jest kawałek,ale w taka pogode to przyjemnosc

reklama
Witam dzewczynki:]
ja tylko na chwileczke.
Chciałam sie pozegnać.BO to juz dzisiaj POLSKa:]
Mam nadzije ze spotkanko WAm sie udąło w Lister.....:]

Prosze tylko nie produkujcie zbyt duzej ilosci teksyu zebym po 10 dniach mogła sie połapać co, kto z kim ....:]

3majcie sie cieplutko.PA!

Do góry