reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

doris ja nie moge z tego Twojego Kuby on to zawsze cos wymysli nie mozesz sie nudzic przy nim :-D
ja bylam dzis u tej poloznej dala mi to zaswiadczenie i ja jej mowie specjelnie ze boli mnie brzuch ale tak naprawde mnie nie boli bo mialam nadzijee ze da mnie wkoncu na to usg a ona do mnie a krwawisz a ja ze nie a ona no to dziecko sie rusza i sie rozpucha dlatego cie boli ejj ona chyba naprawde jakas nie normalna jest no nie? w przyszlym tygodniu zadzwonie tak gdzie Sylwia mi dala namiary tak do shipley i pojde prywatnie ,
a wiecie co kupilam dzis wozek :tak::tak::tak: bo ode mnie z tej agencji w biorze jest taki angol i on mnial na sprzedaz i sie mnie dzis pyta cczy chce no i pojechalam obejzec i fajny byl nie zniszczony i taki jak chcialam ze gleboki normalny jak w polsce sa no i do tego wszysko mial fotelik do samochodu i sporowke no i wszystkie te inne pierdoly dalam mu 150 funtow wiec sie oplacalo a kolor taki szary w kratke fajny zadowolona jestem :-)

a jak spotkanie ?? pewnie fajnie bylo bo cieplutko :-D:-D:-D mam nadzije ze nastepnym razem mnie nie ominie :-)
a ja jutro ide do pracy dopiero pierwszy raz w tym tygodniu i to jeszcze od 14 do 22 :eek:

ale sie dzis tu rozpisalam :szok: pierwszy raz tak duzo napisalamm :-p

reklama
dzien dobry
dzis nikola obudzila mnie o 5.30, nie bylam zadowolona:-(ale coz moge zrobic:sorry:
natalka90-super ze zakup sie udal,najwazniejsze ze ci sie podoba:-)
aniteczka1981-moja dieta hmmmm:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie dlam rady. to bardzo wymagajaca dieta, a wercz bym powiedzila, ze glodowka. powiem ci dokladnie co milam jesc:-( na sniadanie mialam jesc mix serowy(serek wiejski+2lyzki otrab+3lyzeczki marmolady i 0.5 szlk wody)i to mialam podzielic na 3 czesci i jesc na sniadanie,obiad i kolacje. w miedzyczasie surowe warzywa,herbata z pokrzywy i kapusta kiszona) i tak caly pierwszy tydzien:-( niestey w pierwszy dzien wymieklam,pod koniec dnia nie mialam sily na nic, bolala mnie glowa, brzuch. a na drugi dzien dostalam takich nerwow:wściekła/y::wściekła/y:
stwierdzialam ze odchudzac sie nalezy madrze a nieglodzic,tym bardziej ze mam dziecko i musze sie nim zajac,potrzebuje wiec sily. wprowadzilam wielkie zmiany w moim jadlospisie.zero glodowki

Ostatnia edycja:
dzien dobry kobietki :-D
agnieszkauk no pewnie ze musisz miec sily ta Twoja dieta to przesada ale wiesz co po prostu jedz mniej i nie jedz slodkiego i pij wode to schudniesz ja kiedys chcialam schudnac to nie jadlam slodkiego i pilam wode i schudlam tylko wogole gazowanego nie pilam ;-)

natalka90-dzieki.ja wlasnie tak postanowilam, zero slodyczy,fast fodow, gazowanego picia i jedzenia po 19. za to woda niegazowana,duzo owocow i warzyw,chleb bialy zamienilam na ciemny:-)wiem ze w tym postanowieniu wytrwam:-) aa i chcialam kupic sobie wspomagacz:-) tabletki Linea, ale one w Patsonie sa po ł10:szok::szok:.musze to jeszcze przemyslec

Lister Park - Imprezy > W plenerze - Fotosik.pl

Tam jest cały album i od dziś będę tam je zawsze zamieszczać.
I jeżeli któraś albo któryś będzie mieć jakiekolwiek zastrzeżenia to ja usunę. Jeśli któraś się nie godzi też krzyczeć głośno.
Sylwia przepraszam ale jesteś na pierwszym zdjęciu z kanapką :-D:-D:-D
AgnieszkaUK Ty się kochana nie głodź. Jak zaczęłaś pisać że ten serek z tymi dodatkami itp, to sobie pomyślałam że nie taka zła ta dieta, na śniadanko tyle, ale się okazało że to na cały dzień :szok::szok::szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::baffled:. Kochana Ty się nie wygłupiaj.
Aniteczka jak się wychodzi z Lister Parku to widać ten komin co jest blisko szkoły Alicji. To może to wcale nie jest aż tak daleko. :-)
Doris przeuroczego masz tego syna :-).
Natalka90 gdzie idziesz do pracy? Gdzie przyjmują po południu bo ja szukam właśnei w takich godzinach.:-) Jeśli można spytać.

I mam pytanie. Czy Wasze dzieci też się tak opaliły:baffled::baffled::confused::confused::confused::confused:
Dobrze że to było wczoraj nie dzisiaj. Doris miałaś nosa.

Katin Pytałaś czy będą chętne w przyszłym tygodniu na kawkę, obawiam się że będą :-D:-D:-D
BożenaM miłej zabawy, nie schlaj się za bardzo żebyś sukienki nie zniszczyła:-):-):-);-);-);-)

Witam dziewczyny
Nie odzywam sie ostatnio bo szykuje sie do Polski. Moze nadrobie wieczorem ...
Mam nadzieje, ze na nastepnym spotkaniu w parku i ja bede.
Sylwia.m - dzieki za namiary - pioerogi byly pycha. Chyba bede co niedziele:-D:-D:-D

Dziendoberek
Słoneczko zaczyna sie przebijac,wiec chyba nie bedzie zle. Faktycznie miałyscie nosa do spotkania.
Roksanna obawim sie ze mi bedzie bardzo miło , jak wpadniesz na kawusie:-D
Doris udał Ci sie synus,ale aparat:-D:-D
AgnieszkaUk mi tez nigdy z dietami nie wychodzi:no:
Natalka90 jak fajnie udało Ci sie z wozeczkiem.Mam nadzieje ze prace masz lekka.
Sylwia jakis czas temu tez chciałam zmienic mieszkanie,jest mi troszke za ciasno w tym , a szczegolnie jak ktos przyjedzie.

reklama
roksana ja pracuje przez agencje ta agencja to source recrutment i jest na bd 5 w fabryce i tam sie pracuje ale tam sa rozne godziny czasami od 6 do 2 albo od 9 do 5 no i nie pracuje sie codzinnie :eek: kiedys jak zaczelam tam pracowac to pracowalm codzinnie normalnie ale teraz nie ma pracy i chodzi sie raz na jakis czas

Do góry