reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

katin ciebie rowniez bylo milo poznac a mnie chyba cos bierze bo mi straszie zimno i pod kodra caly czas leze nawet nie gotuje obiadu bo nie mam sily :-:)-(ale mam nadzieje ze mi przejdzie do jutra bo mnie to trzyma przewaznie tylko jeden dzien

reklama
Czesc dziewczyny:-)
Widze ze sie spacer udal,fajnie:tak::-)
KATIN-zakupy sie udaly:-)wparawdze bylysmy tylko w jednym sklepie:-D:-Dale troche kupilysmy:-)znaczy sie ja sobie w sumie nic nie kupilam,bo nie bylo nic ciekawego,ale J i dzieci tak:tak:
Aha i spotakalm Twojego meza w jjb:-)
4MUCHY-wiesz co ja tak sobie mysle zeby zapisac gdzies Kube:-)A Ty gdziesz posylasz Adasia na jakies dodatkowe zajecia chodzi mi o sport i takie tam....:-)To moze by razem gdzies poszli??

Jakie plany macie na jutro,my mamy ochote jechac do Bolton Abbey,tylko pogody sie troszeczke obawiam,ale tak sobie mysle , ze po sniadanku koło 11 juz bedzie wiadomo jak jest.Moze sa chetne na wyjazd??

DORIS super sprawa takie zajecia dodotkowe:tak:

No wlasnie tak szukam w internecie cos na ten temat i nic nie moge znalesc:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kuba stwierdzil ze chce chodzic na sport autobusowy:-D:sorry::baffled::rofl2::confused2:
Ale zdecydowal sie na basen i na tenis.
W poniedzialek pojade zapytac sie o basen ale ten tenis ..hm nie wiem gdzie go szukac:no:
KASIA J-moze Ty mi pomozesz bo ja nic nie moge znalesc na ten temat,chodzi mi o to gdzie sa takie szkoly i ile godzin jest w tygodniu i jaki jest koszt:-)
Katin-no CHCe troche Kube pokierowac,zeby czyms sie zainteresowal,bo ostatnio zauwazylam ze zaczyna byc swiatem znudzony:baffled:cos mu tam proponuje,a jego odpowiedz jest taka-ej mama to jest nuda:nerd::eek:cos innego proponuje-to tez jest nuda:wściekła/y:
Kolo nas w kosciele sa takie spotkania dla chlopcow w wieku 5-8 w piatki,pojade go zapisac na cos takiego.Tylko jestem ciekawa co oni tam robia:-)
A my jutro nie wiem co bedziemy robic,J idzie do pracy wiec ja sama gdzies do parku pojade,Kuba chce jechac do shibden parku,wiec pewnie tam pojedziemy:-)
ROKSANA-ja tez w piatek jak wyjdzie nam ten wypad,to tylko na chinczyka ,bez baletow,bo na 10.20 maksymalnie musze byc w domu:-)

No to jak dziewczyny z piatkiem??idziemy???czy co?/

doris ale trawiłaś z tym tematem:szok::szok::szok:, bo my właśnie chcemy Adasia na tenis zapisać. Chcieliśmy go zapisać w klubie tenisowym na Heaton. Jeszcze nie rozmawialiśmy z trenerem ale kasia.j mówiła że chyba koszt to 70 funtów za 10 lekcji. Jest możliwość w niedzielę rano.Tylko że my w maju lecimy do Polski i nie wiem czy teraz zaczynać czy dopiero po przyjeździe. Basen też był na tapecie ale w lutym. Niestety Adaś często się przeziębia, więc chyba nauka pływania latem:-)

4muchy-A wiesz moze gdzie jes jeszcze ten tenis???bo heaton to odemnie z 30 minut samochodem:szok:

KASIA8118-a Ty juz jestes ????halo odezwij sie do Nas :))))
MOJADZIDZIA-a Ty co??mialas byc juz dzisiaj na forum :((

Ostatnia edycja:
czesc dziewczynki!!! nareszcie znowu mam internet :-) nie bylo mnie tu zaledwie 3tygodnie a tyle sie pozmienialo ale nawet nie zabieram sie za nadrabianie bo znajac was to i tak nie dam rady,musialabym spedzic tydzien przed komputerem 24na dobe :-D
doris78 wlasnie jestem ;-) przesylam buziaczki dla wszystkich,ale sie stesknilam...

W koncu boska cisza w domu zapanowala :tak: Przez moj dom dzis przewinal sie tabun dzieciakow od sasiadow, gorzej niz szarancza :szok: jutro musze isc na zakupy, bo lodowka pustkami swieci :baffled:

katin - to chyba Ty pisalas, zrobilam troche porzadkow w szafie i sie uzbieralo troszke ciuszkow, wiec jakby co, to moge w jakis sposob podrzucic

Dorota - Kubus chodzi do Heaton Tennis & Sqash Club jakos od stycznia i wtedy zaplacilismy cos 30-pare funtowi to byla obnizona stawka, bo kurs byl w toku, ale teraz juz nie wiem za jaki okres to jest :baffled: B twierdzi, ze to do konca roku szkolnego, a mnie sie wydaje, ze to za jakas okreslona ilosc lekcji, postaram sie dowiedziec nastepnym razem.... My chodzimy w poniedzialki na 16 po szkole. 45 min lekcja i sie wybiega za pilkami :-D Maciek tez....
Z takich dodatkowych zajec tez wiem, ze na stronce Bradford oglaszal sie koles, ze uczy aikido dzieci, fajna sprawa, ale jak z nim rozmawialam to mowil, ze nie wczesniej niz 5 lat u dziecka, bo to musi byc pewna dyscyplina na lekcji.

agnieszkauk - no z jednej strony fajnie, ze tu telefonicznie sporo spraw mozna zalatwic, ale czasem to moze cos czlowieka trafic przy sluchawce, my teraz probowalismy sie dowiedziec co na temat dostaw gazu i pradu, ceny, warunki i takiem tam u kilku dostawcow, no nie bylo mocnych, wszedzie gadali "wybierz na, a napewno bedziesz placil mniej niz u innych" :baffled:

reklama
KASIA J bardzo sie ciesze,ja tez troszke juz zeczy mam .jezeli masz ochote przyjechac do mnie to zapraszam,moge podac adres i tel .
MOJADZIDZIA witamy :happy:jak mieszkanko?jak sie czujesz?

Do góry