reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

My juz w domku,było szybkie zaliczenie spacerku ,bo przeciesz formuł:baffled:
Dzieciaczki oczywiscie przed domem,maz jak Kubicy sie jednak nie powiodło to usnał,a ja wiadomo na kompie:eek:
TYNIA I WIKI miałas prawo zle sie czuc,po tej zimnicy w parku.
NATALKO90 fajnie ze malowanie juz za Toba,ale ta mama o Ciebie dba,dobrze ze jest przy tobie:tak:

reklama
My tez po spacerku,ale za to dlugim:-D:-D:-D5 godzin tam bylismy:baffled:
ROKSANA-u Ciebie duzo robi to,ze nie jesz kolacjii:tak:Ja tez nie jem,przynajmniej staram sie ,a jak jem to o 18 najpozniej i tez jakos waga mi sama leci w dol:-)
NATALKA-a lozeczko i takie rzeczy juz masz???

Ale jestem padnieta po tym dworze:eek::eek::eek:

tynia i wiki na free call to wiem ze sie swoj post code wysyla ale nie pamietam na jaki numer niestety :-:)-:)-(
doris78 ale dlugi spacerek sobie zrobiliscie:-D nie dziwie sie ze jestes padnieta. a Ty taka chudzinka i jeszcze kolacji nie jesz :szok: A ja lozeczka nie mam jeszcze narazie sie rozgladam i wlasnie nie lapie sie w tym bo np w argosie to nie wiem czy bez materaca sa tylko te lozeczka gdzie jest napisane ze nie ma czy wszystkie sa bez bo ja bym chciala od razu z materacem ale nie wiem czy tak jest :sorry: a tak to mam troche pierdul dla maluszka no ale jeszcze duze zakupy przedmna :tak: za tydz w weekend za komoda musze lazic bo w mojej szafie sie rzeczy dzidzki nie zmieszcza :-p

hej dziewczynki!
Odnosnie mieszkania to juz jestem urzadzona i wszystko jest osuszone,w zeszlym tygodniu mielismy kolejny klopot z rura,tym razem od prysznica-wiele szkod nie narobila no ale przez caly dzien nie mielismy wody :wściekła/y: Landlord troche obibok,ale tlumaczy sie tym ze 6dni w tygodniu pracuje no i ma niewiele czasu :no:
Brzuchol mi rosnie i za nic na swiecie nie bylabym go w stanie ukryc :-D poki co jeszcze nie przekroczylam magicznej wagi 60kg ale pocieszaja mnie ze wszystko jeszcze przede mna :sorry:
katin jezeli nie masz nic przeciwko to ja z checia zajrze do ciebie we wtorek na chwilke ;-)

natalka w ikei maja łozeczka tez bez materaca ale ze to tanie bo juz za 30 funtow kupisz bardzo ladne a materac to kosztuje 25:-):-)wiem bo my w domku mamy juz lozeczko tzn kasia sobie kupila i bardzo ladne

tynia i wiki no to nawet nie wiedzialam ze tam takie tanie ? bo razem to wyjdzie nie cale 60 funtow wiec malo :-) pojede w weekend to zobacze a ona ma to za 30 funtow i jest fajne ? bo mi sie podoba takie jedno w argosie ale kosztuje 180 bez materaca to jak jeszcze materac bym miala kupic to za duzo troche :-(

mojadzidzia to fajnie masz ze nie masz jeszcze 60kg ;-) ja jestem mniej niz Ty w ciazy a juz tyle przytylam ze szok :szok::-( juz mam nooo ponad 60 a przed ciaza bylo tak 44 - 45 kg zazdroszcze Ci :tak::tak::tak::tak:

dzien dobry
ale pogodas nie:no::no::no:czyli dzis w domu spedze dzien:-(
ja po weekendowej pracy-nareszcie.jaks dziwna jestem-strasznie zmeczona(2 razy do malej w nocy wstawalam)i do tego obudzile sie o 6.10:wściekła/y:
natalka90-wiem ze z interchange jezdzi 620.na 100%.bo ten autobis jezdzi do mnie i pare razy juz nim jechalam.
doris-ile ja bym dala z taka figure jak twoja.moja dieta hmmm:baffled: ja jak jestem glodna to mi slabo.
na czwartek jestem umowiona z fryzjerka:-) bede miala nowe wloski. kupilam juz sobie blad farbe i mam nawet upatrzona fryzure.ale sie ciesze:tak:

Czesc:-):-)
No pogoda sie pospula:-(ale tak i tak jak na anglie,to juz dawno takiej deszczowej pogody nie bylo:tak:
AGNIESZKAUK-widze ze Twoja to tez ranny ptaszek,ja tez mialam dzisiaj pobudke przed 6 :szok::szok:
A jaka fryzure sobie upatrzylas?tak zupelnie krotka??
NATALKA-mozesz na ebayu kupic fajne lozeczka za niewielka cena ,a materac sobie nowy kupic:-)ja tak zrobilam:tak:
TYNIA I WIKI-i co masz darmowe smsy i minuty??

No dziewczyny pobudka:-):-):-)

reklama
Cześć dziewczyny
Dziś pogoda brzydka to frekwencja na forum będzie :-D:-D:-D.
AgnieszkaUK Często Ci Nikola wstaje jeszcze w nocy:confused::confused:
Katin ja chyba jednak nie będę mogła jutro zajrzeć. Chyba że przyszłabym tylko do Was na chwilę tak koło 12 :confused::confused:
Tynia i wiki o jakie Ty free call pytałaś:confused: Bo ja mam taką taryfę że za każde załadowane 10 funtów dostaje 50 minut do Polski (i nie tylko, bo kiedyś dzwoniłam do cioci do Hiszpanii) i nie tylko na stacjonarne.
Doris78 Ty się odchudzasz :szok::szok::szok::szok: czy tak musisz dbać o linię;-):-D

Do góry