Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czesc:-):-)
Ja tez jak Dawid byla maly chcialam 3 dziecko,oczewiscie dziewczynkeale dawno juz sobie wybilam z glowynie dalabym rady
Chyba ze za 8 latjak Ci moi beda samodzielniNo ale nie wiadomo czy sie bedz\ie chcialopozyjemy zobaczymy
Kasia J,MOJA DZIDZIA-To grzanie i chlodzenie jajek moze ma wplyw ale pewnie nie decydujacy,trzeba stosowac jeszcze inne dodatkowe obserwacje i czynnosci.Zreszta Kasia j czytala to wie
KASIA J-a jak bedziesz nastepne planowala,bedziesz stosowala te metodyco byly w tej ksiazce??
Doris78 na szczęście pamper był tylko zmoczony , Nie wiem czy ta pogoda, czy cos mu było bo całą noc przebudzał się i marudził. Tak, że co chwila miałam pobudkę.
Wczoraj tak się z niego uśmiałam. Byłam z nim na spacerze, dreptał już ponad godzinę i był już zmęczony. To wziął padł na kolana i zaczął iść na czworaka zamiast usiąść do wózka.
CZESC KOBIETKI ALE PIEKNA POGODA ZE SIE W DOMU NIE CHCE SIEDZIEC JA SZUKALAM TEJ FOREMKI NA TE JAJKA ZAPIEKANE I NIE ZNALAZLAM MOZE PRZEJDE SIE DO MORISONA
ALBO GDZIES INDZIEJE
HEJ
Kolezanki -jajcary.Długo nie czytałam ,ale opłacało sie zaostawic na dzisiejszy popranek.Natalia wstała z temperatura:-(wiec troszke sie zezłosciłam,ale jak tu sie nie smiac po takiej lekturze.
Na spotkanie w parku z dzieciaczkami sie nie pisze,ale na rodziny obiat raczej tak.Wiec planujeciemacie juz wprawe;-)
Ja pocichu marze jeszcze o corce bo wiem ze to super sprawa miec siostremimo tego ze Natalia byłby duzo starsza,ale kiedys w dalekiej przyszłosci znajda wspolny jezyk ,
czesc dziewczynki! mamatrójeczki ja tez mialam dzis problemy straszne ze snem i marudzilam cala noc jestem pewna ze przez pogode katin buziaczki dla Natalki,moze to tylko jakis niegrozny wirus ;-) doris78 wlasnie skonczylam czytac jedna z ksiazek ktore mi pozyczylas,chyba podrzuce do katin zeby oddala mam rowniez Bride P.Cohel'a i nie wiem czyja to ksiazka rowniez przeczytalam i moglabym oddac tynia i wiki w morrisonie napewno znajdziesz bo ja tam tez kupowalam
ja wlasnie wybieram sie na miasto moze jak sobie zrobie dluzszy spacer to cos sie zacznie...
witam wesole kobietki:-):-):-)katin-zycze zdrowka dla twojej niuni;-);-)jest tak ladna pogoda ,ze nie chce sie siedziec w domu ,moja niunia wstala z rana i chciala wyjsc na dwor w pidżamie i kaloszkachsmiac mi sie chce pozdrawiam serdecznie i zycze udanego dnia i do wieczorka:-):-)
I zaczal sie ostatni tydzien szkoly. Moj Kubus bardzo przezywa, bo wie, ze od wrzesnia zmieni sie mu nauczycielka, a on nie chce. Powiedzial, ze zostaje z pania McGoldrick.
Kasia8118, Doris - pewnie postosuje te metody, bo nie sa jakies uciazliwe, a jesli ma to dac efekt to czemu nie
Katin - zdrowko dla Twojej Natalki, zeby szybko jej przeszlo
alexnow - moj Maciek tez mial taki okres, ze jak wstawal to od razu lecial po buty i trzeba mu bylo je zakladac na spiochy ale teraz juz mu obojetne, bardzo lubi biegac po podworku na bosaka