reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Cześć Dziewczyny

kasia.j u nas to dopiero przed ostani tydzień szkoły. doris78, aniteczka, katin a u waszych dzieci kiedy jest koniec roku szkolnego

sylwia.m ja też miałm taki żel dowcipnie ale niestety nie pomógł. Jeszcze 3 dni się kulałam. :-):-)Zresztą inne znane sposoby też nie skutkowały

katin dużo zdrowia dla Natalki:-)

alexnow fajnie że macie ogródek, my mamy tak ciemny i mały że wcale dzieciaki nie chcą się tam bawić. Cały czas szukamy ale niestety nie jest łatwo.:baffled:

Julka też w nocy była niespokojna, u Julki niestety wyglądało to jakby chciało wrócić atopowe zapalenie skóry. Muszę znowu ją częściej smarować. A pozatym mamy dylemat czy jechać w wakacje do Polski. R. ma pracę tylo do końca lipca więc może na cały sierpień pojechać. Kilka dni temu mojemu bratu urodziły się biżniaki . W połowie sierpnia będą chrzciny. Chętnie zobaczyłabym maluchy:-)

reklama
Hej kobietki.My już po spacerku.Troche deszcz nas złapał ale taki lekki więc nie ma co narzekac:tak:.Teraz mały bawi się samochodami więc wykorzystuje chwile ciszy;-).katin całusy dla młodej oby szybko wyzdrowiała:tak:.natalka jak nie wiesz gdzie masz spacerowac to zapraszam domnie pewnie daleko nie masz :tak:spacerek zaliczysz i jeszcze kawke wypijesz;-).4muchy mój mały też ostatnio niespokojnie śpi i w dzień też jest nerwowy i tak sobie myśle że to może przez to że skóra zaczeła go swędziec i wysypka czasami się wzmaga :-(.Też go dużo smaruje ale efekt taki sobie:baffled:.A mąż ma już na oku coś nowego jeżeli chodzi o prace?Dalej dziewczyny bierzcie się za rodzenie dzieci bo nuda na forum:tak::-D.

Hej
Zaczelam pisac rano do Was ale mi posta wcielo i jakos potem mni sie nie chcialo.Ale sie usmialam z waszych postow wczorajszych:-D
kasia chyba jeszcze tylko ja nie gratulowalam Ci Olivierka:zawstydzona/y:super!!! ja tez chce syna to jak przyjdze czas to moj M przyjedzie to twojego na korepetycje:-D
A do mnie przed chwila dzwonil sasiad z dolu, ze im sie coreczka urodzila :-):-):-) ja sie pytam ile mala miezy a on ze nie pamieta(taki przejety):-Dslodkie

a gdzie to spotkanie w tygodniu:confused: (bo jak nie macie gdzie to moze u mnie???)

ja wlasnie wrocilam z tego spacerku ale nuda :baffled: duchota jak nie wiem deszcz troche pada a wogole go nie czuc ;-)

kasia8118 dzieki za zaproszenie :-) napewno skozystam tylko napisz kiedy Ci pasuje :tak:

4MUCH u nas tez zakonczenie dopiero w przyszłym tygodniu w piatek.

Cały tydzien chodze z Hubertem na obiady szkolne, dzieci poznaja meni i przy okazji jak sie zachowac na stołowce:tak:dzis zjadł jedynie ziemniaka w mundurku i oczywiscie deser, reszta mu nie smakowała:no:
Marta widze ze ostro walczysz ,zeby Cie odwiedzic:zawstydzona/y:a ja znowo mam wymowke ,szkoła dzieci , i jeszcze nie wiem co z Natalia:zawstydzona/y::-(ale moze odziewczyny sie spreza;-)
Mojdzidzia pytałas kiedys o sukienke,przerobka bedzie ale dopiero w PL ,bede miałą jeden dzien , wiec zdaze,siostra po sasiecku ma maszyne:tak:

Katin szybkiego powrotu do zdrowia dla Nati, moja pewnie jak wróci ze szkoły i się dowie to zaraz do niej zadzwoni :tak: . `
Kasiaj u nas też jeszcze kolejny tydzień szkoły
Byłam dzisiaj w biurze w pracy i udało mi się dogadać co do terminu przejścia na dniówki. W niedzielę zaczynam od popołudniówki. Nareszcie się wyśpię :-) Zostaly mi 4 nocki.

mamatrójeczki super ze udalo Ci sie przejsc na inna zmiane bo bys sie wkonczyla na tych nockach ;-) odpoczniesz sobie wkoncu :-):-)

reklama
4muchy - ja tez ciagle sie zastanawiam, jechac, nie jechac, moj nie ma pracy, ale szuka, wiec nie bardzo jest chetny gdzies na dluzej wyjezdzac, no i jeszcze ta pogoda :confused:

katin - fajnie, ze ich tak przystosowuja do zmian :tak: u nas tylko byli na takiej "wycieczce" do klasy ,w ktorej beda sie uczyc od wrzesnia, ale raz B wzial Kubusia na stolowke, ja pojechalam na miasto i moj maz jak zwykle sie zagapil przy kompie i nie mial juz czasu, zeby zabarac Kube do kafejki, wiec wzial go na szkolna stolowke, Kubusiowi bardzo sie spodobalo, zwlaszcza, ze troche dzieciakow znal (z sasiedztwa) no i najwazniejsze, ze jedzonko mu zasmakowalo

mamatrojeczki - super, ze sie udalo, a jak teraz bedziecie sie opiekowac dziecmi? bedziecie miec na rozne zmiany?

natalka - mnie wlasnie przez ta duchote nie chce sie nigdzie wychodzic, co najwyzej do ogrodeczka

Kuba dzis sie w szkole przewrocil i rozwalil lokiec. Oczywiscie wielka tragedia, reka ruszac nie moze, prawie sie do lozka polozyl. Jak to facet. Na tenis stwierdzil, ze tez nie idzie, bo nie moze ruszac reka. Generalnie zaplakany, smutna minka, nieszczesliwy. Ale po chwili dodal, ze napewno reka by mu sie wyleczyla, gdyby dostal nowy zestaw HotWheels :baffled: Ten to ma glowe do interesow.

Do góry