reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

hej
Kasia8118- udanych wakacji raz jeszcze:tak: A co do sofy to jak potrzebujecie pomocy jakiejs to daj znac. W szoku jestem:szok:

Spadam bo musze do pracy dzisiaj na 15 jechac i potem spie w hotelu a jutro nad morze z tesciowa , potem nocka i odsypianie , tesciowa wiec pewnie w poniedzialek kolo wieczora sie odezwe- eh ta sila pracujaca:-D:-D:-D:-D

Milego weekendu wszystkim zycze

reklama
natalka90 tak my juz lepiej,a jak ty sie czujesz? jak tam twoja malutka?
sylwia.m no to pewnie nie ma sie czym przejmowac,mi Nadia znowu zwymiotowala w nocy i nie wiem od czego to moze byc,to juz chyba 4raz w tym tygodniu :baffled:
ampar3 no to ty jestes prawdziwa kobieta pracujaca :-D:-D milego wypoczynku nad morzem-i oby pogoda wam dopisala ;-)

Hej!!!
Kasia8118-udanego wypoczynku w Polsce.
Sylwia.m- no nieźle Ci córcia przybiera. U nas wychodzi tak mniej więcej 250g tygodniowo.
A my niedawno wróciliśmy z Peel parku. No i oczywiście w parku złapał nas deszcz. Z 15 minut chowaliśmy się pod ślizgawkami, no ale jak się tylko rozjaśniło to pędem do domu. Jak ja kocham angielską pogode :wściekła/y:
Pozdrawiam:-)

mojadzidzia dobrze sie czuje tylko juz niecierpliwa sie robie i chciałabym juz urodzic a małej chyba sie nie śpieszy :wściekła/y:

Hey !
A ja niedawno wrociłam z kulkolandu.......

ALex- miło było WAS poznac, tzn. Ciebie i córeczke!
Sylwia - jak cos to forumowy smutasie:-D:-D:-D:-Ddzisiaj lepiej bo P. wraca do domu o 19.00 ni i wreszcie wyszlam z domu!!!!!!!

Ampar- kurcze maiło byc tylko praca w nocy a Ty kobieto non stop zapracowana!!!Mołego wypoczynku nad morzem obypogoda dopisąła!!

Kasia8118- bd dobrze i z kanapa i ze zdrówkiem!
Nefretete- oj no to musisz miec w domu bardzo wesoło, i na brak zajec nie narzekasz;-). Wywies na drzwiach plakat z zasadami panujacymi w domu!!!może sie dostosuja, .....3mam kciuki!

Natalka - a jak tam skurcze, juz blizej malutka zewnatrz czy jak na złosc nie?2......

witam wszystkie kolezanki
wiem, ze sie dlugo nie odzywalam, ale u mnie ciagle sie cos dzieje.w sumie caly czas pracuje(a mianowicie pracowalam w Hallmarku) a moj maz prazuje od rana do wieczora.a teraz u mnie stala sie prawdziwa tragedia.:sad: we wtorek w pracy strasznie sie poczulam,krecilo mi sie w glowie i wszystko mi sie zmywalo przed oczami.ledwo co do domu dojechalam,okazalo sie ze mam goraczke,a kosci i miesnie tak mnie bola jakby ktos mnie pobil,do tego raz cieplo raz zimno i tak w kolko,a gardlo mie tak bolalo ze nie oglam sliny przelknac. nastepnego dnia zadzwonila do przychodni i powiedzieli ze nie moge do nich przyjsc na wizyte i ze lekarz zadzwoni do mnie. wyobrazcie sobie ze zadzwonil do mnie i zdiagnozowal u mnie SWINSKA GRYPE:szok::szok: strasznie sie przerazilam.przepisl mi antybiotyk,ktorego osobiscie nie moglam odebrac. bylismy rowniez w szpitalu bo czulam sie strasznie i R. sie przerazil jak uslyszal w radiu ze nastepna osoba w uk umarla.ale juz powoli wracal do sil.ide sie polozyc bo nikolka usnela wiec mam chwilke.

AgnieszkaUK- no to faktycznie biduko przeszłas, to chyba o Tobie móila mi koleznaka co rpacuje w Hallmarcu:/.....
Mojej kolezanki dzieci zachorowały i tez zdiagnozzowlai ja przez telefon:/:szok::szok::szok:ale naszczescie to był wirus jelitowy.....:-(
Wracaj do zdrowia!!!

hejka:-)bożenam-nam tez bylo miło czyli Agnieszce i mi Was poznac i ciesze sie ze wyszłam z domu oby jak najwiecej takich spotkań:-);-):tak:agnieszkauk-zdrówka,zdrówka,zdrowka:tak:

AgnieszkaUK:szok::szok::szok::szok: zdrowiej szybciutko:-):-):-)

Bożena następnym razem to może ja też dołączę do Was na kulkach:tak: Mój stary jeszcze dzisiaj urlop miał dlatego siedziałam z nim:-)

Ania ja jak tylko wywiesiłam pranie dzisiaj to się rozpadało:wściekła/y::wściekła/y: Dosłownie w 10 minut zrobiło sie ciemno i zaczęło lac:wściekła/y::wściekła/y: Ja też kocham tą angielską pogodę:baffled:

Mojadzidzia a może Nadia wymiotuje z przejedzenia? Co na to położna albo HV??
Pamiętaj żeby starac się o Child Benefit na Twoje nazwisko. My musielismy zrezygnowac ze starego i starac się o nowy żeby bylo na moje nazwisko bo ja glupia czesniej nie mialam zielnego pojęcia że tak trzeba

Ampar to kiedy się do mnie wybierasz nasza pracowita mróweczko:-D

Mamatrójeczki chyba nie umie się przestawic na tryb dzienny bo nie odzywa się do nas:-D

Natalka implant antykoncepcyjny wszczepiają Ci pod skórę i starczy on na 3 lata:tak: A co najważniejsze możesz karmic piersią jak go masz:tak:

Nefretete i jak się zebranie udało?:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry