reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

alexnow- no faktycznie jakoś dzisiaj cichutko. Ładny suwaczek :-)
AgnieszkaUK- życze duzo zdrówka. Strasznie mnie zdziwiło, że taką chorobe diagnozują przez telefon. Przecież to mogła byc "zwykła" grypa. A czy Twoi bliscy dostali jakieś leki, żeby się nie zarazili?
Mam pytanko. Czy wiecie może, gdzie oprócz ebaya można kupic jakieś ładne ubranko do chrztu?
Życze dobrej nocy

reklama
sylwia.m a dlaczego Child Benefit musi byc na matke? i co wezmiesz sobie ten implant ? ja wlasnie sie zastanawiam co wybrac bo dzieci wiecej nie chce i nie wiem :no:

bozena skurcze czasem mnie lapia ale to takie lekkie i czuje jak mala sie pcha na dol ale jakas godzinke temu odpadl mi czop wiec mam nadzieje ze moze cos sie zacznie dziac :tak:

agnieszkauk bidulko wracaj do zdrowia szybciutko

Natalka- to tylko czekac jak teraz niunia wyskoczy:tak: 3mam kciuki!!

Sylwia- 3mam za słowo nastpenym razem, a dzisija tyle było dzieci:szok:bo jedno maiąło party.........duchota, itp, ale fajnie zcs zleciał przyjemnym towarzystwie!

LASKI ruszac sie do pisania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>.....................................................

Cześć u nas trochę lepiej dziewczynki już wyglądają i czują się trochę lepiej. Najlepsze zadzwoniłam wczoraj do przychodni że Ola i Milenka nie przyjdą na szczepienie bo sa chore a kobitka stwierdziła, że to świńska grypa. Mówię jej że dzieci nie miały kontakt wogóle z innymi ludźmi ponieważ jesteśmy w domu a zakupy robi mężuś . My jesteśmy na ogrodzie i tam spędzamy czas i nie musimy wychodzić bo nie ma takiej potrzeby. Kobieta uparcie kazała mi dawać im Tamiflu. I tak im tego nie dam bo to tylko zwykłe przeziębienie ani temperatury nie miały wysokiej. Tylko mają kaszelek i katar.Co za paranoja i tak im już przechodzi.
Za tydzień ma ktoś przyjechać zbadać nam krew- do pt to dzieci będą na ogrodzie dokazywać.

Myślałam, żedzisiaj sobie pośpię a tu tylko marzenia zostały zawsze wstają o 5.30 i mogę zapomnieć o spaniu chociaż do 8

Dzisiaj dzieci idą na chwilkę na podwórko Ola już jest szczęśliwa bo dostaję kota od siedzenia w domu. Wczoraj o mało przez nią zawału nie dostałam: poszła się bawić na górę po jakiś 10 min krzyczała że ciuchy w pokoju na nią lecą na gorze byłam w 3 s patrzę a ona złamała taki kij drewniany co wiszą ubrania na nim nie wiem jakim cudem jej się to udało. Wzięłam ja na dół po chwili mówi mi że idzie po kapelusz. Po 5 min drze się na mnie że szafa na nią leci . Jak ją zobaczyłam jak trzyma komodę to mi się słabo zrobiło- otworzyła dolą półkę w komodzie i staneła na nią i komoda się przechyliła dobrze nie spadła na nią.

A właśnie jak jest z dniami wolnymi od szkoły każda szkoła ustala indywidualnie???

Hejka
A ja wczoraj byłam u Aniteczki na grillu. Najadłam się i napiłam, że aż bałam się na wagę wejść rano. Tak ciężko człowiek zrzuca jeden kilogram i jednym wieczorem wszystko popsuć, byłoby smutno, ale całe szczęście ok.
AsinkaZ pomysłowe są te dzieci. Już sobie wyobrażam jaka byłaś przerażona.
Natalka90 a jak tam u Ciebie, coś mi się zdaję że może już tulisz maleństwo, jak ten czop Ci wczoraj odszedł to już było bliżej niż dalej.
AgnieszkaUK nie denerwuj się tak, dostałaś leki i szybciutko zaczną działać. Zdrowiej szybciutko.
Nefretete ciężko jest się dzielić swoim królestwem, każda rzecz denerwuje. Nie są przyjemne takie rozmowy ale trzeba je czasami przeprowadzić. Głowa do góry.

Hej:-)

Ja właśnie wróciłam z małego spacerku na plac zabaw. Muszę pochwalic Marcela bo był bardzo grzeczny:tak: że aż zaczęłam zastanawiac się czy ja wogóle potrzebuję ten podwójny wózek:baffled: Przecież w dalekie podróże piechotą nie chodzę tylko samochodem a na takie krótkie to może chodzic na nogach:baffled: Tylko szelki bym mu zakładała bo tak do końca to mu nie ufam:sorry::sorry:

Natalka no ja raczej zdecydowana na ten implant, jeszcze muszę z lekarzem pogadac:tak:

Mojadzidzia mi dzisiaj Olivia też wymiotowała:-:)-( aż musiałam przebrac i ją i siebie:szok: Ale jestem pewna, że to z przejedzenia bo dzisiaj rano strasznie długo mi na cycku wisiała a potem jeszczez długo nie mogła usnąc więc znów ją przystawiłam:baffled: głupia matka:zawstydzona/y:;-)

Roksanna i co u Anity? dawno sie nie odzywała do nas:sorry:

witam :-)

roksanna jeszcze nie urodziłam :-( tylko w nocy strasznie mnie bolalo krocze tak bardzo jak nigdy :baffled: i poza tym cisza :eek: właśnie co u aniteczki ? cos sie nie odzywa ...

Anita mówiła że weny nie ma do pisania, bo też ją pytałam czemu nic nie pisze. Wszystko u niej ok.
Sylwia to co chyba wózek na e-bayu teraz Ty wystawisz :-D:-D

natalka90 3mam kciukasy by to juz dzis ;-):tak:
sylwia.m CHB wyslalam wlasnie na swoje nazwisko,ale nie wiem czemu?? :laugh2::laugh2:Nadia tez mi cos kicha od wczoraj i dalej walczymy z kolka :confused2: wcale nie chce lezec w koszyczku tylko caly czas na rekach :no: widzisz jaki Marcelek grzeczny chlopczyk :tak: w koncu starszy brat to do czegos zobowiazuje :-)
agnieszkaUK duzo zdrowka,ale cie strasznie wzielo,wspolczuje bardzo
roksanna1 kochana nie przejmuj sie az tak bardzo tymi kaloriami tylko korzystaj :-D ja poki co daje sobie na wstrzymanie a co tam...:tak:

reklama
Do góry