reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
cześć laseczki:-)

tak tak nie miałam weny ostatnio,kompa miałam zawirusowanego i miał niedawno znowu prawie zgon:tak:
witam nową forumowiczkę:tak:
moja dzidzia,sylwiam. widzę,że księżniczki sobie pięknie rosną:-)
natalka-no ja też czekam aż Ciebie coś ruszy;-)
roksana-dzięki za odwiedzinki,tylko ja się upiłam-pięknie:szok::sorry::-D
agnieszkaUK- nie martw się kochana,kuruj się;-)może to zwykła grypa:zawstydzona/y:

moje dzieci pokąpane,najedzone więc mam czas dla siebie;-):-):-):-)

Hej!!!
Ale dzisiaj była piekna pogoda. Mam nadzieje, że się dłużej taka utrzyma.
Strasznie miałam zalatany dzień.Co chwila coś. Najmłodszy już słodko śpi więc w końcu moge napisac :tak:
aniteczka1981- dziekuje za powitanie.
alexnow- ja ostatnio przestałam korzystac ze strony Bradford24 bo co weszłam to Avast wykrywał "trojana". A już myslałam, że to wina mojego komputera.
Natalka90- jak mi odszedł czop to chwile potem odeszły mi wody i się zaczeło. Także myśle, że to kwestia max kilku dni. A słyszałam od znajomej, że położna poradziła jej na przyspieszenie porodu zjedzenie baaardzo pikantnego curry. Wtedy powinno Cię porządnie przeczyścic:sorry:, główka maleństwa ma więcej miejsca żeby się przemieści w dół i to może przyspieszyc poród. Ale czy to działa naprawde to nie wiem.
Pozdrawiam:-D

NO ładnie!!!!!!!!!!!!
Takiej ciszy to tu chyba nigdy nie było?!:szok:
Wczoraj nie mialam zcasu pisać i myslam ze bd maial duzo do nadrobienia a tu echo !!!!!!!!!!!!!!
CO sie z WAMi dzieje?!!!!!

Ania1812- fajna pogoda dzzisiaj?:tak:Na pocieszenie powiem ze upały maja wrócic w połowie sierpnia takie nawet do 37C.Mam nadzieje ze jak wroce z PL bd przynajmniej 20:-D:-D:-D

Miłej niedzieli!!!!!!

witam:-):-)bożenam-masz racje takiej ciszy jeszcze nie pamietam tu:szok::szok::szok::szok:a co do pogody miejmy nadzieje,ze w koncu sie poprawi:tak::tak:
ania1812-nam tez cos sie stalo z kompem i nie mielismy antywirusa ,gdy moj W zrobil formata i zainstalowal antywirusa juz wiemy od czego wlasnie od bradford24,troche szkoda bo byly tam dobre ogloszenia no ale coz przynajmniej spokoj z wirusami:-):-)

U mnie zawirusowany komputer, co chwilę wyskakuje z neta :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie idzie nic dłuższego pisać. Może macie kogoś godnego polecenia i niedrogiego do kompa?

hej dziewczynki faktycznie cisza tu nastala
My jak zwykle jezdzimy jak tylko fajna pogoda, ale dzisiaj chyba posiedzimy w domu:-(
Jesli chodzi o komputery moj M sklada, naprawia i rozne cuda wyprawia :tak: aha i tom tom'om tez pomaga.

Ostatnia edycja:
hej kobitki:-)

widzę,że te wirusy to nie tylko mnie ostatnio napadły:sorry:
ja mam narazie spokój ale avast w gotowości:-)

no i co? gdzie to piękne angielskie lato?:szok: może dziewczyny z Polski coś przywiozą;-);-);-):-Djakieś słońce,bo zapomnimy co to słońce niedługo:szok:
a ja pranie wstawiłam:angry::angry::angry:i kropi.....

bożena-ostatnio mi tipsiki po głowie chodzą,jakieś ładne :tak::tak::tak:hmmm?

mama trójeczki-ja ostatnio już też miałam formata robić ale u męża Kasi.j:zawstydzona/y:
niestety nie mam namiarów,tzn.coś mialam na naszej klasie ale te profile fikcyjne to raz są a raz są usuwane..:baffled:

NO widze ze troche mnie posłuchałyscie:}:-D:-D:-D

U mnie odpukać komp odkad P. formatował spoko tylkow ąlsnie na Braford24 :-:)wściekła/y:

Anietczka - ja jestem w UK do 4 sierpnia wracam 22....to moze lepiej po jakbys sie zdecydowała!!!...

moj P. planuje dzisiaj mnie do Caselford <chyab tak sie nie pisze ale...> na małe zakupy ponoc straszne obnizki sa....a ja nie mam spodni na d....:-D:-D:-DKurcze non stop wydaje mi sie ze mi cycory rosna wieksze:szok::szok::szok:ale od czego?!!!!!!!!!!!chce male!!!!!!!:tak::-)

reklama
Do góry