reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hey!
I ja sie melduje ale nie ma nic ciekawego do pisania nic sie nie wydarzyło ciekawego od wczoraj:/.........

SylwiaM- a które dziecko:sorry: Domyslam sie że Marcelek:-D

Jak rodziłam lekarka pytała "na pewno chcesz dac na imie Marcel, bo znam 3 i co jeden to gorszy......."
DO jakiegos czasu mój Marcel był "złotym dzieckiem"......od jakiegos miesiaca nie wiem co w Niego wstapiło?:szok:......mam nadziejee ze to chwilowe. A moze słowa lekarki sie spradzaja:/........:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D

reklama
Bożena weź nic nie mów bo zaraz polecę do urzędu i mu imię zmienię na jakieś Michał Anioł:-D
Postanowił byc dorosły i nie spac w dzień:wściekła/y::wściekła/y: Tylko że znając jego to i tak prędzej czy później padnie na sofie i wtedy to bedzie za późno i znów wieczorem pójdzie spac jako ostatni:szok::szok::szok:

Sylwia :-D:-D, nie wiem czy już pomoże Michal Anioł:-D:-D:-D, ale spróbować można:tak:
Mój Marcel przestał spać w dzień jak miał 23 miesiace.......nie było momy krzyczał, płakał, i wogole nie było mu w głowie spanie:-(, . Ale 3mam kciukasy moze TObie sie uda!!!!!!A moze tym imieniu faktycznie cos jest:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hejka
Moja też ostatnio nieznośna bardzo, a potem się okazało że w nocy gorączka, a ja się złościłam że niegrzeczna , apotem miałam wyrzuty sumienia że dziecko coś brało po prostu. Z resztą nocą gorączka 39 już trzecią noc, trochę katar, no i marudna na maksa. Obiecałam sobie że jeżeli tej nocy będzie taka wysoka gorączka to już zadzwonię do lekarza. Sylwia może Marcela coś łapie?:laugh2:
Moja już w dzień nie śpi od jakiegoś czasu, chyba ukradnie jakąś chwilę w wózku. Nie kładę jej z premedytacją. Przyjęła to ze stoickim spokojem.
Dorota dalej bez komputera? Chyba tak bo ona bez forum nie umie chyba tak długo :-p
Bożena to musi być wina wieku, wszystkie dzieci chyba tak mają, rodzice zdziwieni co wstąpiło w ich aniołka. Przejdzie tak samo niepostrzeżenie jak przyszło.
AgnieszkaUK a Ty jak się czujesz? Leki działają?

A u nas trwają negocjacje. Mati chce malować farbami a nie chce założyć fartuszka. Ja mam czas :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
hej
Ja lapie chwile czasu przy kawie moje dziecko wcina winogrona i o dziwo jest dzisiaj bardzo grzeczna:eek:
roksanna1 - zapomnialam calkiem o mojej misce niech Ci sluzy narazie. Roksana a uzywalas moze tych farb co niemowleta moga nawet jesc??? bo ktos mi o nich opowiadal a ja znalezc ich nie moge:no:
Monika1213 - no to powodzenia dzisiaj !!!;-):tak:
aha a ja chyba jednak wybede do Polski ale tylko na tydzien z Maja, moj M juz zaciera rece:-D caly czas mnie namawia bo marzy mu sie spanie do 12:baffled::confused2: faceci

Hejka:-)

ja sie dzis straszne czuje :baffled: w nocy tak strasznie mnie bolal krzyz i plecy cale nie wiedzialam jak mam spac :-( dalej mnie boli wszystko i ten bol coraz mniej znosny jest :-(

Monika1213 powodzenia :tak:

sylwia.m no co sie dziwic Marcelkowi przeciesz jest juz starszym bratem ;-)

mojadzidzia ja własnie chce dawac smoczek małej :sorry: a fajna to fotka Nadusi co masz przy suwaczku widze stroisz maleńką w sukieneczki :tak::-)

Hej!!!
Ale dzisiaj nudy. Przez tą pogode już nie wiem co mam robic. Nie idę nigdzie na spacer bo znając moje szczęscie jak tylko wyjde to lunie ;-)I dlatego siedzimy w domu.:wściekła/y: Tzn. niezupełnie bo Filip poszedł pobawic się z sąsiadami a Adaś śpi w ogrodzie. A ja się snuje po domu:angry:
Natalka90- współczuje. Ale jeszcze tylko kilka dni :tak:
Marta84- mój J na pewno byłby wniebowzięty gdzybym wyjechała chociaż na pare dni z chłopakami. Ale nie ma tak dobrze i jedzie z nami. Także na urlopie będzie miał pobudke ok. 6-7:-D
Monika1213- Ty się ucz a nie przy kompie siedzisz ;-)
Roksanna1- dużo zdrówka dla córci.
Sylwia.m- dużo cierpliwości życze.:-)
Pozdrawiam

reklama
hej laseczki:-)
sylwia.m nio po rozmowie z kuzynem i jego dziewczyna niby blaty sprzataja po sobie, ale co do sprzatania raz w tygodniu...patrz mycie podlogi to echo... ja robie to co dziennie ale raz w tygodniu w sobote albo w niedziele mogli by tez sie wykazac... no coz dzis im powiem, ze skoro maja sprzataczke to 20funciakow na tydzien życze sobie wiecej za pokoj:-D a co;-)
a co do zaczowania Marcelka to ja mam to samo... nie wiem kiedy w Alexa diabeł wstąpił:baffled:
wczoraj Alex narobił nam takiego obciachu, że dominik to omało pod stol nie zjechał w restauracji. wyobrazcie sobie ze kilka razy przechodziła koło nas kelnerka- nic dziwnego... tylko za każdym razem Alex złapał ja za tyłek:szok::-D

Ania1812 ja wczoraj mojemu D oznajmilam ze mam ochote jechac do pl na 2 tyg albo miesiac, a on na to "nie zostawiaj mnie" ech... kto by mu gotowal i gacie prał???:-D

Marta84 zaczyna sie rozpogadzać wiec moze w tym tygodniu uda nam sie jakos spotkac hehehe. podaj dzien i godzine... najlepiej gdzies na miescie chyba ze przeteleportujesz sie do mnie:-);-)

Do góry