reklama
Zmartwiłyście mnie tym że Bradford24 nie działa, jak urodzą mi się kotki, to co ja biedna z nimi pocznę 

. Tzn. jeszcze nic nie mam w planach ale już tak przyszłościowo. Może otworzy się jakaś inna strona pod podobnym adresem. Swoją drogą, kto zamyka takie strony?
Mamatrójeczki Tobie to albo porządny antywirus tylko pomoże albo faktycznie format. Kurczę muszę zgrać gdzieś zdjęcia moje. Wszystkie tylko na kompie. Jakby mi go szlag trafił to bym nie przeżyła.
Bożena no i kupiłaś sobie coś ładnego. Ja też nie mam portek na tyłek. Strasznie nie lubię kupować spodni. :-)
Marta84 a tom tomom to co się może stać? Też łapią wirusy
?
Tak mi się wpasowała Twoja patera do owoców, że hej. Stoi na stole i mi służy cały czas. Mam nadzieję że się nie gniewasz.

Mamatrójeczki Tobie to albo porządny antywirus tylko pomoże albo faktycznie format. Kurczę muszę zgrać gdzieś zdjęcia moje. Wszystkie tylko na kompie. Jakby mi go szlag trafił to bym nie przeżyła.

Bożena no i kupiłaś sobie coś ładnego. Ja też nie mam portek na tyłek. Strasznie nie lubię kupować spodni. :-)

Marta84 a tom tomom to co się może stać? Też łapią wirusy

Tak mi się wpasowała Twoja patera do owoców, że hej. Stoi na stole i mi służy cały czas. Mam nadzieję że się nie gniewasz.
Ania1812
Fanka BB :)
Hej!!!
Ale tu dzisiaj pustki.
BożenaM-pogoda cudna
Tylko się pochlastac. I oczywiście zmokliśmy jak pojechaliśmy na car boota. Na szczęście zdążyłam kupic pare rzeczy zanim się rozpadało więc wyprawa należy do udanych 
No i mam nadzieje, że te prognozy co do pogody w sierpniu się spełnią, bo akurat wracam z Pl w drugiej połowie.
Roksanna1- jest jeszcze strona bradford.com.pl i tam możesz zamieścic ogłoszenie. A i też nie lubie kupowac spodni ale mam już wypróbowany model jeansów z Nexta i przeważnie te kupuje. No i wiosną i latem uwielbiam lniane
mamatrójeczki- my mamy Avasta i na razie się sprawdza w wyłapywaniu wirusów. I niestety nie znam nikogo kto się zajmuje komputerami.
Pozdrawiam
Ale tu dzisiaj pustki.
BożenaM-pogoda cudna

No i mam nadzieje, że te prognozy co do pogody w sierpniu się spełnią, bo akurat wracam z Pl w drugiej połowie.
Roksanna1- jest jeszcze strona bradford.com.pl i tam możesz zamieścic ogłoszenie. A i też nie lubie kupowac spodni ale mam już wypróbowany model jeansów z Nexta i przeważnie te kupuje. No i wiosną i latem uwielbiam lniane

mamatrójeczki- my mamy Avasta i na razie się sprawdza w wyłapywaniu wirusów. I niestety nie znam nikogo kto się zajmuje komputerami.
Pozdrawiam

mojadzidzia
roksanna1 z tego co mi wiadomo to tom tomy nie lapia wirusow ale od czasu do czasu potrzebuja uaktualnien
;-)
marta84 my sie tak powoli szykujemy zeby ci podrzucic naszego tom toma,jak mozesz to wyslij mi numer to sie jakos zdzwonimy ;-)
a my wczoraj wykorzystalismy pogode i pojechalismy na troszke nad jeziorko ale mnie pozniej od slonca tak glowa bolala
a wcale dlugo nie bylismy ale to pewnie dlatego ze ostatnio malo wychodze na dwor 
natalka90 jak sie czujesz kobietko?
mamatrójeczki ja przez 2miesiace nie mialam antywirusa i az sie dziwie ze nic powaznego mnie nie zainfekowalo,ale mialam troche tego swinstwa

marta84 my sie tak powoli szykujemy zeby ci podrzucic naszego tom toma,jak mozesz to wyslij mi numer to sie jakos zdzwonimy ;-)
a my wczoraj wykorzystalismy pogode i pojechalismy na troszke nad jeziorko ale mnie pozniej od slonca tak glowa bolala

natalka90 jak sie czujesz kobietko?
mamatrójeczki ja przez 2miesiace nie mialam antywirusa i az sie dziwie ze nic powaznego mnie nie zainfekowalo,ale mialam troche tego swinstwa

Ja juz wróciłam. I kupilam sobie tylko bluzeczke!......bo bylismy juz po 15.00 i ludziiii tyle
, no ale wszedzie wyprz od 50% i wiecejjjjj
W NeXcie tyle ciuchorów ale juz na same smukłe panie:-(, tzn napewno nie dla mnie

Moze kupilabym wiecej gdybym była sama bo z moimi chłopakami, a zwłaszcza z najmłodszym..........
Tak wiec od jutra zaczynam jeszcze poszukiwania w Bradford:-(, i moze podjade ale sama do Leeds w tyg. Moze któraś chetna?!......

W NeXcie tyle ciuchorów ale juz na same smukłe panie:-(, tzn napewno nie dla mnie

Moze kupilabym wiecej gdybym była sama bo z moimi chłopakami, a zwłaszcza z najmłodszym..........
Tak wiec od jutra zaczynam jeszcze poszukiwania w Bradford:-(, i moze podjade ale sama do Leeds w tyg. Moze któraś chetna?!......
N
natalka90
Gość
Hej :-)
ale nas tu dziś malutko :-(
mojadzidzia dobrze sie dzis czuje nic mnie nie boli nawet
juz nie wiem co robic ze sobą najgorsza ta końcowka dopiero teraz zrozumiałam co czułyscie z Sylwia niedawno :-)
ale nas tu dziś malutko :-(
mojadzidzia dobrze sie dzis czuje nic mnie nie boli nawet

mojadzidzia
natalka90 rozumiem cie i wiem co czujesz
staraj sie robic duzo przyjemnych i relaksujacych rzeczy zeby nie myslec,szkoda ze pogoda kiepska Ja skapitulowalam i dalam Nadi smoczka
a tak bardzo nie chcialam,ale ona tak bardzo to nie chce ssac na szczescie
pocmokta kilka minut,uspokaja sie i zaraz wypluwa a jak chce jej wlozyc ponownie to krzywi sie i marszczy czolo 

alexnow
aniteczka1981
mama Ali i Niko..
hejka:-)
alexnov- połowa z nas to w Polsce się byczy

pewnie dlatego tutaj tak pusto
natalka90-jeszcze troszkę...wytrzymaj i będziesz się cieszyć księżniczką:-);-)
bożena-no ja też w nexcie przeglądałam szmatki ale wyprzedają te rozmiary co im nie schodzą czyli 8 i 10

czyli nie na nas

moja dzidzia- a jak tam radzisz sobie z karmieniem?;-)
ja dzisiaj się na zakupki muszę wybrać a tak mi się nie chce
z wiadomych względów;-) chyba wszyscy wiedzą z jakich...nie ma się co powtarzać

alexnov- połowa z nas to w Polsce się byczy

natalka90-jeszcze troszkę...wytrzymaj i będziesz się cieszyć księżniczką:-);-)
bożena-no ja też w nexcie przeglądałam szmatki ale wyprzedają te rozmiary co im nie schodzą czyli 8 i 10

moja dzidzia- a jak tam radzisz sobie z karmieniem?;-)
ja dzisiaj się na zakupki muszę wybrać a tak mi się nie chce

reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Hehe to ciekawe bo ja zawsze jak łażę po wyprzedażach to ma wrażenie że wszystko w rozmiarach 12, 14
Nidgy nic nie ma dla mnie

Tak pozatym to moje dziecko mnie strasznie z równowagi wyprowadziło więc nie napiszę nic więcej bo do głowy przychodzą mi teraz same przekleństwa

Tak pozatym to moje dziecko mnie strasznie z równowagi wyprowadziło więc nie napiszę nic więcej bo do głowy przychodzą mi teraz same przekleństwa

Podziel się: