Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Tzn. jeszcze nic nie mam w planach ale już tak przyszłościowo. Może otworzy się jakaś inna strona pod podobnym adresem. Swoją drogą, kto zamyka takie strony? 

?
Tylko się pochlastac. I oczywiście zmokliśmy jak pojechaliśmy na car boota. Na szczęście zdążyłam kupic pare rzeczy zanim się rozpadało więc wyprawa należy do udanych 

;-)
a wcale dlugo nie bylismy ale to pewnie dlatego ze ostatnio malo wychodze na dwor 

, no ale wszedzie wyprz od 50% i wiecejjjjj

juz nie wiem co robic ze sobą najgorsza ta końcowka dopiero teraz zrozumiałam co czułyscie z Sylwia niedawno :-)
staraj sie robic duzo przyjemnych i relaksujacych rzeczy zeby nie myslec,szkoda ze pogoda kiepska Ja skapitulowalam i dalam Nadi smoczka
a tak bardzo nie chcialam,ale ona tak bardzo to nie chce ssac na szczescie
pocmokta kilka minut,uspokaja sie i zaraz wypluwa a jak chce jej wlozyc ponownie to krzywi sie i marszczy czolo 

pewnie dlatego tutaj tak pusto

czyli nie na nas

z wiadomych względów;-) chyba wszyscy wiedzą z jakich...nie ma się co powtarzać

Nidgy nic nie ma dla mnie