BożenaM
Fanka BB :)
Cześć
U mnie "...ciągle pada"...
, a chwilami tak ze nic nie widać sciana deszczu:/.
Marta - legitymacje to mam z colegu i włansie etraz musze sie dowiedzec szczegółów moze sie uda cos zorbic poki jestem w UK.
A moj mały dzisiaj cała nos kaszlał, ale bez goraczki, wiec to znowu moze jakies alergiczne dałam mu inhalator i syrop i po chwili przeszło?!....mam nadzieje ze przed PL sie nie rozchoruje?!:-(
KasiaJ- nastraszyłas mnie tymi samolotami i w nocy myslam o tym
:-(
U mnie "...ciągle pada"...
, a chwilami tak ze nic nie widać sciana deszczu:/.Marta - legitymacje to mam z colegu i włansie etraz musze sie dowiedzec szczegółów moze sie uda cos zorbic poki jestem w UK.
A moj mały dzisiaj cała nos kaszlał, ale bez goraczki, wiec to znowu moze jakies alergiczne dałam mu inhalator i syrop i po chwili przeszło?!....mam nadzieje ze przed PL sie nie rozchoruje?!:-(
KasiaJ- nastraszyłas mnie tymi samolotami i w nocy myslam o tym
:-(

dalam mu ibuprofen i jak narazie temperatury nie ma. z tego powodu cholera jasna nie przyjade bo nie wiem czy to tylko chwilowe czy jakis wirus. nie chciałabym żeby twoja maleńka sie zaraziła. przepraszam ale nic nie poradze:-(
;-) musze mojego namowic na wyjazd
Mam juz dosc. Cos sobie zapodam wieczorem na rozgrzewke

a ja już nie mam na niego sposobu:-( Olivia też cwana się robi bo ciągle domaga się noszenia na rączkach. Echhh.........
Byłam w Twojej okolicy i chciałam podrzucic Ci ten koszyk ale miałaś wyłączony tel:-( pomyślałam nawet że może już rodzisz