reklama

Mamy z Bradford

reklama
witam mamuśki:-):-):-)pisze z rana,poniewaz jest piekna pogoda i mam nadzieje ,że sie utrzyma do wieczorka,a ja wybede z domu nareszcie:tak::tak::tak::tak:do wieczorka pozdrawiam i milego dnia Wam życze:-);-):tak:

Hej :-D

ale fajnie sloneczko swieci tylko zeby tak zostalo :tak: bo musze isc do mista kupic cos mojej mamie na urodziny a wogole pomyslu nie mam :confused:

doris78 to dzis ciezkie pakowanie Cie czeka;-)

czesc kobietki ja wrocilam wczoraj i odrazu siadam zajrzec co do was nie bede czytala bo bym miala ksiazke do czytania :-D:-D:-D:-Dwitam nowe forumowiczki pewnie mnie ominelo niejedno spotkanko ale to sie nadrobi :tak::tak::-D:-D:-Dw polsce bylo super jeszcze bym posiedziala ale sie tesknilo za wami kobietki :-D:-D:-D:-D:-D:-Ddzis pewenie zalicze spacarek bo coeplutka pogogda ale najpiertw pranko bo rozpakowalam sie wczoraj zeby miec wiecej czasu pogadac z wami :-D:-Dzycze mielgo dnia

Witam i ja w tak piekny dzionek!
Oby było tak cały dzien bo mam obowiazkowy wypad do miasta i niestety autobusem bo P. zabrał samochód:wściekła/y::wściekła/y:

Tynia- niom to pewnie wypoczeta jestes na całego! Pewnie urlop minał jak 2 dni.......

Doris - kiedy ty wybywasz? dzisiaj czy jutro?.......

A ja jeszcze tylko 4 dni:-):-):-):-)

Czeac
Nasz urlop w PL dobiega konca:-( Pogode mielismy rozna , ale wiecej było słonecznych dni .Kilka dni spedzilismy nad jeziorkiem .Dzieci sa szczesliwe , ciesza sie dziadkami , szaleja do 22 na ogrodzie przy ognisku:happy2:
Podroz mineła bez problemow , mam nadzieje ze powrod przebiegnie tak samo.
Wyjazd w niedziele o 2 w nocy , wiec jeszcze kilka miłych chwil z rodzinka i w droge.
pozdrawiam wszystkich.

DORIS szerokiej drogi i słoneczka.

reklama
tynia i wiki witajcie dziewczynki! pewnie wypoczete i pelne energii ktorej mi ostatnio troche brakuje ;-)
doris78 chyba za duzo prezentow dla rodzinki kupilas i dlatego ciezko ci sie spakowac :-D
natalka90 trzymaj sie kochana,juz pewnie niedlugo bedziesz tulila swoja ksiezniczke,kto wie moze nawet dzisiaj :tak:;-)
sylwia.m Marcelek musi sie odnalezc w nowej sytuacji co zapewne nie jest dla niego latwe,wczesniej mial 100% waszej uwagi,Olivka tak samo jak i Nadia caly czas na rekach a w dodatku nie bardzo chce spac w dzien i jest marudna-dobrze ze przynajmniej noce przesypiamy spokojnie :sorry2:
kasia.j
super ze pogoda wam sie udala,az trudno uwierzyc ze wystarczy tylko 6h zeby przeniesc sie do innego swiata :shocked2::cool2:
alexnow pogoda poki co super,mysle zeby sie wybrac do lidla z Nadia chociaz ona nie za bardzo lubi shopping-nie wdala sie do mamusi :-D:-D:-D Odmowa sie nie przejmuj,jak napisala Bozena.M glowa do gory a te 1,5 miesiaca zleci tak szybko ze nawet nie zauwazysz ;-)
marta84 strasznie mnie zrelaksowala wizyta u was,od narodzin Nadii tylko na zakupy a wczoraj mialam okazje spedzic czas w milej atmosferze,uzyskac kilka porad i wskazowek od doswiadczonej mamuski no i ogolnie SUPER-raz jeszcze wielkie dzieki :-D;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry