reklama

Mamy z Bradford

Cześć:-)
Nie wiem jak u Was,ale u mnie zbiera się na deszcz:wściekła/y::wściekła/y:a tak ładnie było:-(

KATIN-no wkońcu coś na pisałaś:shocked2::shocked2:Już myslałam że zapom,niałas o nas:angry::angry:

MOJADZIDZIA-no to fakt ,że naszych rzeczy jest mało w porównaniu z zamówieniami jakie dostalismy z Polski:-D:-D

TYNIA I WIKI-no to zrobiłuśmy wymiankę ja jadę ,Ty wróciłaś:tak::-D
A ze spotkniami troche cieńko było bo cały czas padało:-(

Bożena m-Ja wybywam jutro z rańca:-)jupiiiiiiiiiiiii

reklama
Właśnie mi psota wcięło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A był taaaaaki dłuuuuugiiiiiiiiiiiiiii:-(:wściekła/y::-(:wściekła/y:

Katin jak będziesz wracac to przywieź trochę słoneczka bo tutaj go brakuje i możecie przeżyc szok termiczny:baffled:

Tynia welkom bak:-D

Kasia.j super zdjęcia. Widoki przepiękne, też kiedyś się tam wybierzemy:-)

Mojadzidzia możesz też wyrwac się do mnie;-) Od Ciebie jest bezpośredni autobus:tak: Przynajmniej o kupkach pogadamy sobie:-D

Zresztą zapraszam wszystkie ale z wiadomych względów nie naraz:-D

doris - lozko fantastyczne, mojemu Kubusiowi tez sie spodobalo, bo siedzi tu kolo mnie, no cena tez niezla, ale u mnie Maciek by caly czas sie wspinal na te schody :-(

sylwia - polecam, jak sie bedziecie wybierac to mam przewodnik, troche ulotek co, gdzie i jak...

tynia - witaj z powrotem

To ja pytam, weekend do zastanowienia, czy jest ktos chetny wybrac sie w przyszlym tygodniu do Eureki? To jest takie muzeum dla dzieci, mozna tam spokojnie spedzic caly dzien, zrobic sobie piknik. Miesci sie to w Halifaxie, jest bardzo dobry dojazd pociagiem z Interchange. Moglybysmy sie umowic juz tutaj na stacji.
Tutaj wklejam link: Eureka | Home

Doris łóżko pierwsza klasa, superowe. A cena, no cóż. Przecież kupujesz na jakiś czas a nie na chwilę. W Polsce pewnie przemyślisz sprawę.:tak::tak: Teraz dojrzałam że to licytacja.
KasiaJ ja już dziś mówię tak.;-)

BUZIOLE DLA WSZYSTKICH.

Nie pytać dlaczego, ot tak. :-D:-D:-D:-D

hej
Ja dzisiaj z szymonkiem od rana siedzialam nad rzeka w Ilkley- juz nie pamietam kiedy spedzilam taki fajny dzien z synkiem na dworze przez ta ohydna pogode co byla;-)
Doris78- szerokiej drogi:tak: Ja juz tez sie nie moge doczekac jeszcze tylko 4 dyzury musze w pracy odrobic:dry:
tyniaiwiki- witaj spowrotem- co do spotkan to za wiele nie opuscilas- prawde mowiac chyba wcale:-D:-D
kasiaj- ja bym bardzo chetnie ale musze na chlopa pracowac w weekend:-D:-D:-D:-D
mojadzidzia- sily wroca, juz niedlugo:-D:-D:-D
Sylwiam- ja bym bardzo chetnie mala zobaczyla zanim wyjade:-( Moze uda mi sie cie nawiedzic we wtorek albo srode:tak:

Ide usmazyc jakis omlecik z bajerami- a co dzisiaj sie nie przemeczam:cool2::cool2:

Cześc dziewczynki!!!
Taka piękna pogoda się rano zapowiadała a teraz tak się ściemniło. Chyba zaraz lunie. I jak zwykle pogoda z BBC Weather się nie sprawdzi bo miało dziaisj nie padac. Zobaczymy:tak:
Ja mam chwilke oddechu. Filip poszedł do kolegi a Adam śpi.
Filipowi wypadł wczoraj pierwszy ząb. Tzn. dał sobie go wyrwac bo ledwo co wisiał. Już nie mógł sie doczekac Wróżki Zębuszki. Dzisaj rano przeliczał pieniądze i słyszałam jak mówił sam do siebie "ale jestem bogaty:-D"
Doris- łóżko super. Cena troche wysoka ale masz juz tam chyba wszystkie meble jakie potrzebujesz.
Kasia.j- do Eureki planujemy jechac od jakiegoś czasu ale coś nie możemy sie wybrac. A w nastepny weekend będziemy w Pl.
BożenaM- ja jeszcze tylko 3dni:-D A skąd lecisz?
Lece juz bo mały się przebudza. Pozdrowienia

witam tak ciekawie dzien sie zapowiadal a tu niespodzianka pochmurno:wściekła/y::-(:-(jeszcze do tego pralka mi siadla losie :angry::angry::no:tynia i wiki-witamy serdecznie po urlopie
doris-milego wypoczynku i słonecznej pogody:-):-):-)

sylwia.m chetnie sie do ciebie wybiore po weekendzie :tak: jeszcze sie dokladnie zgadamy kiedy i o ktorej ;-)
Ania1812 ale smieszny ten twoj Filipek :-D ja nigdy nie mialam wrozki zebuszki :dry:
alexnow ja sie wybieralam na zakupy ale wkoncu zostalismy w domu bo pogoda niepewna i moja siostra mnie nawiedzila z dziecmi,no i wyszlo na to ze moj chrzesniak zostaje na caly weekend :shocked2: no to bedzie wesolo :baffled:

reklama
Ania, Marta - sorka, tak napisalam troche niejasno, ale chodzilo mi, zeby sie przez weekend zastanowic i pojechac w ktorys dzien przyszlego tygodnia, np wtorek?

Roksanna - super, pasuje Ci wtorek?

mojadzidzia - to przez chwile zobaczysz jak to z dwojeczka jest ;-)

A ja bylam teraz w sklepie i mi Maciek na wozku sklepowym zasnal, przewiesil sie przez porecz i spal jak zabity. Wiec dzis pewnie sobie poszaleje do pozna :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry