reklama

Mamy z Bradford

Hej kobitki
wiem ze dlugo nie pisałm ,ale zawsze coś:wściekła/y:Najpierw Amelka ząbkowała,potem kaszelki,a na koniec miłam bliskie spotkanie az Tirem:szok:do tego nerwy i jakoś nie mialm weny aby pisać .przepraszam was babeczki:zawstydzona/y:i jeszcze ta pogoda :wściekła/y:
ale z tego co udało mi sie zapamietać to tak
Kasiaj ,Tynia iWiki witamy w krainie deszczowców
doris78 i jak udało sie kupić te cudne lóżko:confused:I oczywiscie słonecznego wypoczynku;-)
Ampar 3 Jak mogę sie przyłączyc to chetnie bym sie z Tobą wybrala do Sylwi :-p
Ania 1812No to Ci kochana rośnie mały milioner:-p
nic kobitki właśnie przyszli znajomi ,może pózniej do was zaglądne ;-)

reklama
Witam Dziewczyny po długiej przewrwie

W końcu się przeprowadziliśmy. Jeszcze wszystkie kartony nie rozpakowane a już niedługo znowu muszę się pakować. W przyszły piątek ruszamy do Polski.:-):-)
Dzisiaj włączyli nam internet i odrazu lepiej. Ciężko bez internetu. Narazie nam śmiga ciekawe jak dalej.:-)
Domek jest super mamy w końcu słoneczny ogródek, oczywiście jak nie pada. Dzisiaj dzieciaki od samego rana w ogródku. Spotkała nas miła niespodzianka w pomieszczeniu gospodarczym zneleźliśmy fajną zjeżdżalnie dla dzieciaków i małą trampolinę po poprzednich lokatorach.

doris78 jakoś nie miałam okazji przekazać Kubie tego medalu, chociaż mieszkam bardzo blisko Ciebie. Może spotkamy się w Kościerzynie:-):-):-)
ampar do Ciebie mam pytanie, czy wy jedziecie do Polski na dłużej niż 2 tygodnie. Jeżeli tak jak załatwiacie sprawę z Jobcenter. Robertowi powiedzieli że trzeba meldować się co 2 tygodnie:baffled:a my chcemy jechać na 3 tygodnie:baffled:

Dzisiaj Julka nauczyła się nowego słwa pizza, jadła piewszy raz i nawet jej smakowała.

jstysiak- jak dla mnie spoko- chyba ze sylwia wprowadzi limity;-)
kasiaj- jak we wtorek to ja chetnie:tak:
4muchy- ogolnie to powinno sie wypisac:dry: A po powrocie wpisac znowu- ale potem znajac ich opieszalosc pewnie znowu wszystko by trwalo wieki:wściekła/y: Artur jedzie na prawie 3 tygodnie i doradzono nam zeby powiedziec ze sie jedzie np do szkocji na wakacje. Niby za granice nie wyjezdzasz a jednak- bo oni sie zadza innymi prawami- w poniedzialek bede wiedziala jak poszlo;-)

Ide odebrac dziecko z wanny

ale zazdroszcze tym co wyjezdzaja :cool2:

4muchy fajnie ze domek wam sie podoba :tak:
doris lozeczko super :tak::-) przyjemnej podrozy i milego urlopu :cool2:
mojadzidzia to zapowiada sie u Ciebie ciekawy weekend :tak:;-)

KasiaJ pasuje mi wtorek też. Wiesz czym jedziemy? Pociągiem czy autobusem? Chyba lepiej pociągiem, bo jak tyle matek z wózkami się właduje do autobusu to możemy mieć problem. :-D:-D:-D
Śmiesznie musiał Maciek wyglądać taki przewieszony przez poręcz. Dzieci czasem są zabawne, co ja gadam zawsze są zabawne. Moja kiedyś podczas spania w wózku się wysuwała dołem a my nic nie wiedząc z Łukaszem paradowaliśmy po mieście. Dopiero kobita się tak patrzyła a auta dziwnie. Ja zaglądam a dziecko prawie szura po ziemi. :tak::-D:-D:-D
Doris szerokiej drogi !!!!!:cool2::cool2::cool2:
Ampar super jak jedziesz do Eureki też.
4muchy strzeż się bo Cie niedługo nawiedzę:tak::tak:,eee tzn jak się odważę:baffled:
Mówisz dziś pierwszy raz:confused: To ja jestem niedobra matka:-p
Jstysiak jak przeżyłaś spotkanie z tirem. Czy wszystko dobrze, nic Ci się nie stało:happy2:

kasia.j juz mi sie nie podoba :no: Nadia mi zaczela plakac a Daniel oznajmil ze zjadlby kanapke :baffled: dobrze ze jutro moja mama sie nim zajmie-dzis jest na nocy w pracy wiec jeszcze druga kapiel mnie czeka :shocked2:
doris78 duzo duzo sloneczka wam zycze i bezpiecznej podrozy Trzymaj sie cieplutko i w drodze powrotnej nie zapomnij przywiesc do nas troche ciepelka ;-):-D
natalka90 a twoja malenka cicho? jak sie czujesz?
4muchy no to pewnie dzieciaczki sie ciesza z trampoliny i zjezdzalni,fajna niespodzianka :tak:

mojadzidzia ojj cos czuje ze dzieciaczki dadza Ci popalic :sorry2: a ja czuje sie tak sobie strasznie boli mnie krzyz i skurcze mam ale to sa caly czas przepowiadajace ale boli mnie juz naprawde bardzo :-( A jak mala sie sie do tego rozpycha i kopie to juz wogole ciezko wytrzymac :baffled: no ale mam nadzijee ze juz nie duzo sie bede meczyla :confused:

reklama
Ania - ja wylatuje we wtorek z Liverpoolu do Pragi!

Widze, że planujecie wypad do Eureki my włansie mamy w planach w niedziele, wiedzialm ze jak ja pojade do PL WY zorganizujecie spotkanie!!:-(

Natalka - niunia pewnie czeka do swojego terminu tz, daje CI jesze 2 dni wolnosci:tak:;-)

Mojadzidzia- no to Cie czeka "szkoła", ale moze nie bd źle?!:tak:

Katin- co dobre szybko sie konczy i TY lepiej zacznij sie pakowac i wracaj do UK! DO pięknego Bradford!:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry