aniteczka1981
mama Ali i Niko..
alexnow-mnie też znalazłaś!;-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

A który to tydzień???No i skąd wiesz ,że ptaszek??
ostatnio same dziewuszki się rodzą,więc jest szansa
Gratuluję oczewiście też bardzo.bardzo

.Serdeczne gratulacje Kasiu.j pochwal się który to tydzień
.4muchy nie pytaliśmy się czy możemy zwrócic bo nie wiem czy to wszystko ma sens.Nie ufam tej firmie ani trochę boje się że jak zabiorą tą którą mam w domu to mogę zostac bez niczego.Ciekawa jestem czy oni by się wogólę zgodzili na zwrot skoro oni uważają że dostałam taki model jaki zamówiłam
.Jeżeli chodzi o Krystiana to cały czas robi siku na nocnik z kupą bywają problemy ale to już trochę inna sprawa bo mu ogólnie z tym ciężko idzie.W domu już chodzi w majutkach w końcu udało mi się go przekonac.Teraz jeszcze cwicze wychodzenie z domu bez pampersa i też jakoś mu to idzie.Dziewczyny a wiadomo co u Natalki bo ja nie jestem w temacie
.nefretete gratulacje dla młodego szybko mu poszło z chodzeniem.

.Ale to może jest dobry znak może tym razem będzie dziewczynka
.A ja jakoś dziwnie się czuje mam takie dziwne przeczucie że szybko się rozpakuje
.
ja nie wiem co to wymioty ciazowe ja maja ciaze bardzo lekko przeszlam tylko zgaga mnie meczyla.

zrobilam pyszne kruche rogaliki z jagodami,palce lizac;-)potem po pracy B przyjechal ze znajomymi na obiad i zrobialm dewolaje z ziemniaczkami i suroweczka mniam mniam musze przyznac ze nawet smaczne bylo

no i najwazniejsze ze gosciom smakowalo:-):-):-)rogaliki chyba tez bo prawie wszystkie zjedli