Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale mam nadzieję że nie
bo troszkę by przegieli

jak się wygłupialiśmy to pękł i juz był koniec cmokania
:-)a powiedziałam mu wtedy ,ze nie ma już dla takich dużych chłopców smoczków i było ok:-)
więc mu dałam tego nieszczęsnego smoka:-(i spał do 9.30 

. Jeszcze raz wielkie gratulacje. Obyś się dobrze czuła dalszą część ciąży. Oczywiście gdyby nie wnikliwe oczy 4much też bym wcale nie zauważyła tego opisu.

żartuję oczywiście
:-)

:-)
gratulacje dla Alexa-ale te dzieci szybko rosna 

.U nas dzisiaj dzień przebiegł bardzo spokojnie.Nie robiliśmy nic ciekawego.A pogoda w sumie była całkiem przyjemna.justysiak no to biedna ta twoja Amelka.Oby szybko wyzdrowiała
.Doris78 jakoś tak czuje że szybciej się rozpakuje.Niby wszystko Ok.ale czuje się różnie odkąd wróciłam do Anglii to bywa kiepsko ale to może zmęczenie i stres
.Trochę tego było w ostatnich dniach
.Sylwia.m nie chcę byc upierdliwa ale rozwiń listę bo ciuchy to pewnie nie wszystko
.A pampersy,podpaski,ręczniki,kosmetyki,butelka potrzebne czy nie???Jakie przekąski???Wydaje mi się że wieki temu rodziłam już nic nie pamiętam
.