mamatrójeczki
mama i nie tylko ;)
Roksana i Katin niestety 12 nie dam rady przyjść gdyż mam akurat popołudniu 

. A u nas w sobotę by dostać wolne to nie wiem co trzeba by zrobić, jedynie pijakom się udaje
. Zwłaszcza, że ostatnio często popołudniami i w weekend mam trening na QA. Jeszcze raz postaram się jutro zagadać w pracy, może zdarzy się cud
.
Kasia8118 trudno mi powiedzieć jak to sprawdzić gdyż ja tylko kupuję na ebay, ale myślę, że na Twoim koncie powinna być informacja. Mam nadzieję, że znajdziesz.
Mojadzidzia ładny masz opis ;-)
Sylwia i Doris nic straconego by znowu mieć brzuszek ;-) tylko trzeba nad nim troszkę popracować. Ja już zaczęłam pracę
, niestety narazie efektu nie ma.
No nic idę spać, od jutra 4 dni na rano. Życzę dobrej nocy.

. A u nas w sobotę by dostać wolne to nie wiem co trzeba by zrobić, jedynie pijakom się udaje
. Zwłaszcza, że ostatnio często popołudniami i w weekend mam trening na QA. Jeszcze raz postaram się jutro zagadać w pracy, może zdarzy się cud
.Kasia8118 trudno mi powiedzieć jak to sprawdzić gdyż ja tylko kupuję na ebay, ale myślę, że na Twoim koncie powinna być informacja. Mam nadzieję, że znajdziesz.
Mojadzidzia ładny masz opis ;-)
Sylwia i Doris nic straconego by znowu mieć brzuszek ;-) tylko trzeba nad nim troszkę popracować. Ja już zaczęłam pracę
, niestety narazie efektu nie ma. No nic idę spać, od jutra 4 dni na rano. Życzę dobrej nocy.
moj syn okazal mi dzisiaj litosc i dal polezec 30minut dluzej niz zwykle
Niki sidzi cicho bo ciuciu dostał;-)ehhh ale wieje,dobrze że nie pada bo zakupy planujemy