reklama

Mamy z Bradford

Roksana i Katin niestety 12 nie dam rady przyjść gdyż mam akurat popołudniu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. A u nas w sobotę by dostać wolne to nie wiem co trzeba by zrobić, jedynie pijakom się udaje:szok: :crazy: . Zwłaszcza, że ostatnio często popołudniami i w weekend mam trening na QA. Jeszcze raz postaram się jutro zagadać w pracy, może zdarzy się cud :shocked2: .
Kasia8118 trudno mi powiedzieć jak to sprawdzić gdyż ja tylko kupuję na ebay, ale myślę, że na Twoim koncie powinna być informacja. Mam nadzieję, że znajdziesz.
Mojadzidzia ładny masz opis ;-)
Sylwia i Doris nic straconego by znowu mieć brzuszek ;-) tylko trzeba nad nim troszkę popracować. Ja już zaczęłam pracę :-D , niestety narazie efektu nie ma.

No nic idę spać, od jutra 4 dni na rano. Życzę dobrej nocy.

reklama
witam z rana:-)
mam nadzieje ze dzis nie bedzie padac bo juz pierdolca w domu dostajemy...:sorry: moj syn okazal mi dzisiaj litosc i dal polezec 30minut dluzej niz zwykle:-D i wstalismy o 6.30;-)
kasia8118 musisz wejsc w moj ebay - tam gdzie zapisuja Ci sie aukcje ktore obserwojesz... pod obserwowanymi na dole strony powinny byc twoje aukcje;-)

cześć kobitki;-)
moja młoda już pojechała,ja przy kompie drugą kawuchę obalam:tak:Niki sidzi cicho bo ciuciu dostał;-)ehhh ale wieje,dobrze że nie pada bo zakupy planujemy:sorry:

marta-a wiadomości dla wtajemniczonych tylko tak?;-):-p
nefretete-mam nadzieje,że to nie przez nas zmieniłaś kolor,bo w blond też Ci ładnie;-);-);-)
doris- tak tak fajna sprawa ten autobus,pani kierowca bardzo fajna,ale jak bym miała swój samochód to by nie pojeździła;-)

witam laski:-):-)ostatnio nie pisalam bo zawsze posta mi zjadalo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale tak sie zdaza.Dziejue jeszcze raz za zyczenia i na forum i na nk:-):-):-)
katin-niestety ja sie nie pisze na imprezke na 12 ,poniewaz mam u siebie impre moja spozniona i moj W ma urodziny 14 wiec zlaczylismy:tak::tak:
jstysiak-dzieki za zaproszenie na nk i fajnie ze mnie wkoncu znalazlas:-):-)
mojadzidzia-ja tez mialam problem z kupka Agi ale jak przeszlam z cyca na mleko w proszku ona probowala a ja nie umialam jej pomoc raz zrobila mi sie sina ze az pogotowie wezwalismy oni chcieli mi ja wziasc do szpitala ale sie nie zgodzilam:-)pozniej poszedl moj do przychodni z nia i lekarz zapisal jakis lek i pomogl,ale to bylo w PL:tak::tak:
Dobra ja uciekam:-):-)

Hej!!!
Roksanna1-dzięki za rade:-D Ale przy mojej okrągłej buzi to wyglądałabym jak księżyc w pełni. :-D:-D:-D
aniteczka- fajnie masz z tym autobusem. Też bym tak chciała bo my chodzimy do szkoły pieszo ok. 20min. w jedną strone. Jak jest ładna pogoda to fajny jest taki spacerek ale jak pada to tragedia. Wtedy przez cała drogę przeklinam pod nosem jak to ja nienawidze angielskiej pogody. Też się ciesze, że mój Filip chodzi już do szkoły bo straszna z niego była juz maruda.
4muchy- jak synkowi podoba sie w nowej szkole?
ampar3- współczuje zmian. Nowy szef chociaż sympatyczny? Nieźle miałaś z tymi kupkami. Synek miał dobrą przemiane materii:sorry:
mojadzidzia- Adaś robi kupke codziennie ale jak ostatnio nie zrobił przez 2 dni to też wydawało mi się, że jest bardziej marudny. Zjadłam pare śliwek i następnego dnia już była. I to jaka:shocked2: Oststanio wyczytałam, że dzieci karmione piersią mogą nie robic kupki nawet przez 10dni:szok:
katin- a o której miałaby być ta imprezka? Bo ja może bym się skusiła ale wolałabym bez mojego ssaka. Musiałabym go uśpić i dopiero przyjechać.

Mam jeszcze pytania odnośnie sobotniej szkoły. Czy zajęcia są do 12.30? I czy dajecie dzieciakom coś do jedzenia i picia. Czy muszą mieć buty na zmiane?

Pozdrawiam

reklama
Heja

U mnie cisza spokój. Adaś w szkole, Robert w pracy a Julka odsypia poranna pobudkę. Wstała chyba coś koło szóstej. Dla mnie środek nocy. Już się odzwyczaiłam od nocnego wstawania:szok::-)

Ania1812 Adaś narazie zadowolony, zobaczymy jak dalej. Do polskiej szkoły daję Adasiowi małą przekąskę.Czasami daję jakiś drobny pieniążek ale w tym ich sklepiku same słodycze. Mają przerwę chyba 20 min. Kapci na zmianę nie trzeba. A zajęcia kończą się o12.30

katin już uzgodniłam z mężem chętnie przyjdę na spotkanie. Dla mnie szósta jest ok. Przynajmniej dzieci nie będę musiała kłaść spać

Co do kupek to u Adasia miałam podobnie jak ampar na początku do 10 razy na dobę. Praktycznie po każdym karmieniu:-D. Julka robiła mniej ale zato bardzo regularnie. Codziennie o szóstej miałm pobudkę a Julka z wielką kupą wylewającą się na plecy. Także przymusowa kompiel poranna:szok::-D

kasia8118 nie wiem czy już znalazłaś ale jeśli nie to wejdzw myebay, potem w selling i tam powino być, część active selling

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry