Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
sylwia.m health visitor byla 6min przede mna ale zadzwonila ze jutro przyjdzie chociaz teraz to ja juz jej nie potrzebuje no bo i po co,przy okazji szczepionki i tak ja musze odwiedzic
Ranyyyyy ja nie wytrzymam z tym moim Marcelem Dzisiaj przeszedł już samego siebie. Teraz wścieka się i każe mi włożyc gwiazdeczkę do kwadracika tylko jak ja mam to niby zrobic?
Claudia to śliczna dziewczynka i wielka fanka maminego cyca Natalka powiedziała że postara się załatwic sobie transport na sobotę więc może i Ona wpadnie na imprezkę:-)
Mojadzidzia a ja specjalnie spojrzałam za zegarek jak wysiadłaś i było dopiero 12 po, strasznie punktualna ta HV Super, że kupka była:-)
Bożena dzielny chłopak z Twojego Marcela i ma niezłe teksty
Fajnie, że udało Wam się takie spontaniczne spotkanko tylko szkoda że mnie nie było:--)
Prognoza mówi, że jutro ma byc piękna pogoda. Kto się pisze na spotkanie w parku???
sylwia.m rzeczywiscie ciezka sprawa z tymi figurami...jakby bylo odwrotnie to moze jeszcze ale tak to nie wiem... a Nadia na hustawce i cos mi znowu steka czyzby szykowala dla nas kolejna niespodzianke?
Mojadzidzia tak myslałam ze spotkaja sie trzy swieze mamuski i bedza podziwac swoje gwizdeczkiszkoda ze Natlka wyprowadziła sie z Bradford ,szybko chyba jej nie zobacze, a daleko mieszka?
Bozena to juz nie przedszkole u naszych chłopcow, nie wiem jak u twojego ale u nas juz duzo sidza , rozmawiaja ,licza a to jeszcze go nudzi. Teraz jeszcze nie płacze , zobaczymy co bedzie dalej ,ale mysle ze juz sie przyzwyczai i bedzie dobrze
katin no kawaleczek od Bradford ale pociag jedzie tam jakies 15minut
a ja mialam 2tym razem duza kupke i dupke trzeba bylo od razu umyc,ciekawe czy to koniec
Mojadzidzia super, tylko pogratulować, a jest czego po 12 dniach . To mały uparciuszek no. Teraz jak ktoś Ci powie że małe dzieci mogą nie robić nawet do 10 dni. To Ty ten argument możesz podbić. Swoją drogą Cie przetrzymała.
hej
Ja zaraz zbieram sie do pracy i co sie okazalo to mam 10 dni wolne Dopiero ide na sob i niedziele 19.09 mojadzidzia- no to ci sie malutka odetkala Super Sylwiam- a gdzie natalka teraz mieszka? A jutro jak bedzie ladnie i zbierze sie gromada to ja sie chetnie wybiore Bozenam- brawo dla synka Ja mialam poslac mojego od wrzesnia ale przelozylam na styczen po swietach na 2 dni po 2.5 godz- juz sie boje Kasia8118- ja zmienialam tak co godzine. A ze bylam tylko 1 dzien to paczka mi starczyla I jak zapakowana juz do szpitala?
Chyba potrzebuje jeszcze jedna kawke przed nocka wiec spadam