mamatrójeczki
mama i nie tylko ;)
Renuska witaj
Dziewczyny dzięki za miłe spotkanko, bardzo się cieszę, że udało mi się dotrzeć. Mały się wyszalał, jeszcze pogonił kilka kaczorów
. Do domu wróciłam dopiero o 18, ponieważ byliśmy jeszcze w sklepie wyprzedażowym Price Pounder na BD4. Mają dużo fajnych ciuszków (niestety na mnie to niewiele 
) i nie tylko. Kupiłam dla córki fajną bluzeczkę za 50p. , troszkę bielizny, itp. Polecam.
Kasia8118 ja miałam do szpitala wszystko swoje. Telefon też używałam na porodówce i nikt nic nie mówił.
Dziewczyny dzięki za miłe spotkanko, bardzo się cieszę, że udało mi się dotrzeć. Mały się wyszalał, jeszcze pogonił kilka kaczorów
. Do domu wróciłam dopiero o 18, ponieważ byliśmy jeszcze w sklepie wyprzedażowym Price Pounder na BD4. Mają dużo fajnych ciuszków (niestety na mnie to niewiele 
) i nie tylko. Kupiłam dla córki fajną bluzeczkę za 50p. , troszkę bielizny, itp. Polecam. Kasia8118 ja miałam do szpitala wszystko swoje. Telefon też używałam na porodówce i nikt nic nie mówił.

mam nadzieje że zdarze bo jade z Kuba i Dawidem na dzien otwarty w straży pożarnej:-)
.