agnieszkaUK
Fanka BB :)
kasiek27-ciesze sie ze postanowilas kontynuowac znami znajomosc

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a Amelka w pampku i kaloszach

czekam na propozycje .Ja moge kupić soki takie i owakie 

Wiec mam małego wampirka
A tak na marginesie pamietam jak jeszce niedawno amelka chodziła ze sliwą pod okiem

a w sumie nawet i lepiej;-):-)

ustalili w końcu,że jest w jakimś innym autobusie i że są pewni,żebym się nie martwiła bo jest bezpieczna...w końcu po ponad godzinie spędzonej na przystanku przyjechał z innego kierunku autobus z moją Alą, zapłankana bo ją wozili przez godzinę ponad i rozwozili dzieci a ona chciała do mamy! bidulka moja

nie wspomnę,że kierowca był wściekły na centrale ze po rodzicach nie podzwonili od razu bo nie tylko ja dzisiaj nerwów się najadłam

13.25- a sprobuj sie spoznic

A i jeszcze jedno- nie wierze powtarzam NIE WIERZE ze majeczka daje w kosc

mam nerw, odwołali mi dzisiaj urlop na sobotę, bo potrzebują QA na popołudniu 

Strasznie się wkurzyłam. Przepraszam laseczki niestety w tej sytuacji nie dam rady przybyć:-( . A tak się cieszyłam, wiedziałam, że coś za łatwo przyszło mi z tym urlopem
. Może uda się następne spotkanko zrobić u mnie?! Poczekamy, zobaczymy. Jestem tak spieniona, że nic mi się już nie chce. Przy okazji mojemu się oberwało (musiałam się wyładować
) Idę napić się herbaty, wezmę kąpiel i lulu. 
to jakiś pechowy dzień był wczoraj dla Ciebie też
oj nie chce się czasame,ale trzeba
:-)

ale jestem dobrej mysli
A jezeli chodzi o wczorajszy Twój dzień to ja nawet niechce mysleć co bym zrobiła

Napewno bym osiwiała przez ta godz.