Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej a co tu taka cisza?katin dzięki za zaproszenie na imprezkę;-).Było miło jak zawsze;-).To przyznajcie się dziewczynki do której balowalyście?Ania1218 fajnie że była okazja się poznac.Zawsze lepiej się pisze z kimś kogo pozna się osobiście.Uciekam do małego marudy.
ja już też odespałam chociaż późno strasznie nie wyszłam;-)
katin -jeszcze raz dziękuję,bardzo fajna imprezka,miło posiedzieć tak w przyjemnym towarzystwie:-):-):-)
nefretete,ania1812- fajnie było Was w końcu poznać;-):-)
Hej!!!
Mi również było bardzo miło Was poznać:-) i oczywiście Wasze dzieciaczki również.
Katin- imprezka była super. Jeszcze raz dzięki za zaproszenie. I Ciebie też było miło poznać ;-);-);-)
My już dzisiaj zaliczyliśmy car boota. Miałam nie jechać, bo chciałam chociaż w niedziele troszke dłużej pospać ale Adaś obudził się o 6.30 No to co było robić;-) Ale było dosyć dużo sprzedających i mieli dużo rzeczy dla dzieciaczków. No i jestem bardzo zadowolona z zakupów.
Miłej niedzieli
katin imprezka super:-):-)dzięki. Super spędzony czas w super towarzystwie
nefretete, jstysiak fajnie było was poznać:-):-):-)
Też miałam być dzisiaj na carboot-cie ale Robertowi niechciałao się zwlec z łóżka, bo do późna grał na kompie.
Teraz byczymy się po obiedzie. Miałam mielone niestety trochę za słone. A Adaś do mnie dyplomatycznie wiesz mamo te kotlety mają "trochę" soli w sobie hi hi
hej
Ja jakos dogorywam po wczorajszym- niby 3 gieldy oblecialam ale nie wiem jak to zrobilam. katin- dzieki jeszcze raz za imprezke dla ciebie i twojego;-) Ania12- milo bylo cie poznac;-) Roksanna1- ja tez sobie dzisiaj wyrzucam ze zjadlam tylko jedna sajgonke
A jak tam w Huddersfield bylo dzisiaj? Zakupy udane?
witam
Dziekuje za wczorajszy wieczor, juz dawno nie spotkałysmy sie w takim groni
za jedny zamachem poznałanm nefretete z cała rodzinka
Jeszcze wczoraj ogarnełam cały bałagan ,wiec dzis rano nie było sladu po imprezce tylko mały kacyk
Dawid pod wrazeniem naszego wielkiego grona i godulstwa mowi ze mometami było jak w ulu ,ale to chyba dobrze
Roksanna jakie wyrzuty raz sie zyje
Mojadzidzia jeszcze chyba odsypiacie imprezke? jak Nadi po powrocie?
dziewczynki dzieki za super imprezke,milo bylo poznac nowe kolezanki :-) katin moja Dusia zasnela o 1 i praktycznie spi przez caly dzien z niewielkimi przerwami rano wstalysmy dosyc szybko bo zaraz po 9,ale Nadia po jedzonku zasnela dalej a ja wzielam sie za sprzatanko sylwia.m jak tam sie udal wyjazd? doris78 jak glowka rano? bolala troszke? roksanna1 sprzedalam w domu kawal o orgazmach-podobal sie bardzo ampar3 dziekowka za podwozke-z niecierpliwoscia czekam na obiecane ksiazki ;-)
Jej dziewczynki ja dzisiaj umierająca :-(.Już w drodze na giełdę czułam się lipnie a w drodze powrotnej od Nafretete to już wymiotowałam. Marta84 sorki że nawet nie pogadałyśmy ale jakaś taka zakręcona dzisiaj byłam przez to złe samopoczucie .Dzięki za wejściówkę .Czy jestem coś Ci winna?Ampar3 ja nic ciekawego nie kupiłam.To znaczy nie to co w sumie miałam w planach kupic.Ale z gołą ręką też nie wyszłam.A ja nadal nie wiem do której balowałyście.nefretete sorki że się tak zasiedzieliśmy.Głupio mi trochę bo my niby tylko na chwile a tyle siedzieliśmy że szkoda gadac.Biedni teście pewnie czekali na obiad.Dobra uciekam się myc bo dzisiaj mam mega zgage i wszystko mnie denerwuje.