tynia i wiki
Fanka BB :)
agnieszka uk nie przejmuj sie moja wiki jak bylamala tez tak pila ale jej to przeszlo potrafila naprawde duzo wypic co chwilke musialam niegac i jej dawac 

;-);-);-);-);-)

;-);-);-);-);-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-);-);-);-);-)
.Jakoś nie miałam dzisiaj chęci wstac,ale mały tak długo mnie męczył aż wstałam
.Ogólnie jestem przymulona.agnieszkaUk to że mała dużo pije to raczej nie jest powód do zmartwień gorzej gdyby było odwrotnie
.A co ona pije jeśli można zapytac.Jeżeli to woda to chyba ok.a jeżeli soki to może pojawic sie problem typu brak apetrytu na jedzenie albo próchnica.Jeżli chodzi o park to ja odpadam po pierwsze nie mam pojęcia gdzie on jest a po drugie jeszcze biegam w szlafroku i pewnie szybko się nie ubiore
.Ampar3 to ja czekam na adres piaskownicy
.

i odstawilam.zreszta co ona nie wypije-to pije i pije.
ale mnie nastraszylas ta cukrzyca.juz sobie niezle wkrecilam,choc powiem ci ze jak 2 miesiace temu byla w PL to miala robione wszystkie badania i nic nie wykazalo ze jest chora.lekarz powiedzial ze wszystko wporzadku.fakt nikola malo je-bo pije.lekarz nawet stwierdzil ze ma niedowage,ale po badaniach powiedzial ze widzocznie taka jest i niepotrzebuje duzo jesc. niewiem czy to makis zwiazek,ale jak bylam z nia w cizy i mialam 2 scan to polozne nie mogly znalezc u nikoli zoladka
:-(
Nie zamartwiaj się na zapas. Skoro miała wszystkie badania to na pewno jest zdrowa tylko poprostu lubi pic. Nie ma co sobie wkręcac

Bo Wy małpiszony umawiacie się jak ja nie mogę

Ale co się dziwic skoro mam taką restrykcyjną dietę, która składa się z dwóch kawałków ciasta z kremem na śniadanie

ja to mam problem bo rozstepy mam na brzuchu a to raczej nie zejdzie :-(