reklama

Mamy z Bradford

hej
katin- gratuluje pracy i super ze zadowolona jestes bo od tego duzo zalezy:tak: Jeszcze troche i wszystkie bedziemy urlopy braly na imprezke zeby sie razem zgrac:-D:-D:-D
Kasia8118- umowmy sie na rondzie przed guisley na stacji totala tylko daj cynka o ktorej:tak:
Sylwiam- mowilam daj mi pieniadze ja ci wydam:-p
Roksanna1- dzieki za herbatke wczoraj :tak:Szymon jeszcze dzisiaj male kotki przezywal:tak: A pojechalam w koncu z great horton autobusem:-D:-D:-D
Majka114- witaj i napisz cos o dzieciaczkach swoich i skad jestes dokladnie;-)

Ide zaraz na spacerek bo niby zimno ale nie wieje i da rade wytrzymac. My juz na obiedzie bylismy w naszej knajpie wiejskiej i na kulkach:tak:

reklama
hej kochane:-)
Na BD10 ta councilowska dzielnice bym wam raczej odradzala nie jest za ciekawie choc znam jedna polska rodzinke ktora tam mieszka i nie maja klopotow

Do nas przyjezdza moja mamcia jutro wiec wszyscy szaleja ze szczescia u mnie w domu ;)
Wkoncu sie wyspie hehe;-)

Witam :tak:

roksanna 3muchy to czekam na was w poniedziałek:tak: dajcie znac o której bedziecie ;-) juz wysyłam wam adres :-) jak ktoś jeszcze na ochote mnie odwiedzić to zapraszam :tak:

sylwia mojadzidzia czy wy byłyście na kontroli u ginekologa tutaj po porodzie ?? :sorry2:

Majeczka witaj na forum pisz często :-);-)

WITAM!!! po długiejjjjjjjj nieobecności.....
Matko ale zapisałyście stron, nie ukrywam że chyba nie bd cofala się w stecz :zawstydzona/y:, ale chyba mam z 20 nieprzeczytanych :szok::szok:
Nie odzywałam sie bo w sumie brak czasu, ochoty itp, a i z małym była przeprawa tak wiec......moze wybaczycie:tak:
Teraz mały póki co nie płacze, spodnie przerobiłam z dziwnego zapięcia na rzepy i z WC wróciło do normy tzn robi do toalety:tak::-)
A teraz chyba mnie cos bierze głowa mnie boli, zimno, gardziel szwankuje:/........

Jak sa nowe mamusie to witam!
A jka Wam udało sie spotkanko u Katin?!........pewnie działo sie:-D:tak:

czesc laseczki!
moja Dusia juz po kapieli smacznie spi wiec mam czas cos skrobnac :-) bylam dzis na miescie w poszukiwaniu prezentu dla chrzesniaka i nic nie znalazlam,jutro wyprawy czesc druga :-( tak nie lubie zakupow robic a juz szczegolnie w sobote :wściekła/y:
natalka1990 ja obiecalam sobie ze juz w poniedzialek sie umowie na wizyte bo jeszcze nie bylam :no:
oleska fajnie ci,ja wolalabym miec mame od swieta wtedy bym sie cieszyla bardzo z jej wizyt a jak mieszkamy razem to juz rutynka :dry:
ampar3 pogoda dzisiaj duuuzo lepsza niz wczoraj wiec pewnie spacer wam sie udal ;-)
roksanna1 co nie piszesz jak tam wrazenia po kinie :-p
katin po tak dlugim spacerze nadal mnie stopy bola :huh:

cześć dziewczyny,mieszkam w bradford.mam dwójkę synusiów,Dawidka 9 lat i Michałka 8 lat.Teraz jestem w 22 tygodniu ciąży i1 dzień.Na scanie wyszło ze będę miała trzeciego chłopca ,właśnie zastanawiam się ciagle nad imieniem bo co prawda miałam do tej pory imiona tylko dla dziewczynki:tak:,:tak:,:tak:.O forum dowiedziałam sie od koleżanki z pracy(mamy trójeczki).no i jestem.muszę jeszcze wstawić jakies fotki,ale to moze w niedziele bo będę miała wolne.:-D,:-D,:-D.

majka114-a na jakim bd mieszkasz???
Fajnie masz,że masz chłopców prawie w tym samym wieku:-)pewnie się ładnie razem bawią:-D:-D
A chodza razem do klasy???
A teraz chciałaś też chłopca???
Mamy nadzieje ze się niedługo poznamy:-)

BOZENA M-a my juz myślałysmy że się na Nas obraziłaś:tak:
To chyba troche przeżył Marcel zmianę w szkole ,że tak reagował:baffled:

NATALKA -jak mi nic nie wypadnie w poniedziałek to też Cie nawiedzę:-)

Mojadzidzia bo ja z wrażenia zaniemówiłam. :-D:-D:-D:-D Wiesz na czym byłam? Na "Oszukać przeznaczenie 3" To wiesz o czym on jest. W zasadzie fabuła się nie zmienia ale byłam w 3D więc parę razy podskakiwałam. Generalnie film bardzo brutalny. Te wszystkie sceny śmierci takie realistyczne i pokazane dosłownie. Czasami aż z wrażenia otwierałam buzię. Dlatego właśnie zaniemówiłam. :-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry