reklama

Mamy z Bradford

renuska-jezeli nie masz co zrobic z tym kuponen to ja chetnie skozystam;-) mam pare ciuszkow z tego sklepu i jestem zadowolona:tak:

u nas lenistwo na maxa.ogladamy seriale,bawimy sie,jemy :-D
mam nadzieje ze jutro pogoda dopisze,bo napalilam sie na lister park.:cool2:

reklama
mojadzidzia no niby wszystko ok ale nie do konca pierwsze zaczelam plamic tak na brazowo , powiedzieli mi na szpitalu ze ok jesli plamie tak . Pozniej zaczelam na czerwono pojechalam znowu to mi zrobili wizyte w klinice na szpitalu na drugi dzien tam mialam usg zwykle na usg wyszlo ze z dzieckiem i lozyskiem wszystko ok prawidlowo sie rozwija tyle ze kolo poza balonikiem z dzieckiem jest krew i nie wiadomo dlaczego nie powiedzieli bo niewiedza . powiedzieli tylko ze jak plamie tylko troche to ok bo ta krew musi splynac gorzej jak bede miec bole i bede plamic jak przy okresie to wtedy jest zle. Wiec mam stresa i myslenia takie ze szok:-( Wiec w kazdej chwili moze stac sie najgorsze ale jestem dobrej mysli:):tak:Jeszcze dzwonilam do Manchesteru do ginekologa ale dopiero w pazdzierniku jest termin wolny wiec sie tam udam zeby mi to on wyjasnij dokladnie. A czy ktoras z was miala cos takiego podczas ciazy? Bo ja przy mojej Zuzi nic nie mialam wszystko bylo ok

witam:-)
u nas była dziś hv Claudia wazy juz 5,430 kg :szok: a ja sie martwiłam ze pokarm mam zły albo nieraz wydaje mi sie ze wogóle nie mam ale babka powiedziała ze wszystko ok jak mala tak rosnie a ja wogóle myslałam ze małą ma kolki bo ryczy i ryczy ale przy cycu sie uspokaja i ta hv powiedziała ze ona kolek nie ma tylko chce cycka i mam dawać ze tak do 3 miesiaca moze byc :sorry:

roksanna kotki super no moj sie napalił na kotka i jak mówie ze przy małej nie bardzo i wogóle to On mówi ze bedziemy uważac ale ja mam watpliwości :-(

Kasiek27 nie martw sie na zapas trzeba byc dobrej myśli :tak: ja na poczatku ciązy krwawiłam ale wtedy byłam akurat w polsce i lezałam na podtrzymaniu w szpitalu :-(

Witam kobietki
Juz po kilkuch dniach pracy ,dalej mi sie podoba ,tylko trafiłam na straszny młyn , pracuje duzo wiecej niz było w planach , ale mama nadzieje ze sie uspokoi troszke , no i wiecie jakie sa pocztki , trzeba sie wgrysc;-)
Mojadzidzia sciska Was obie mocno ,oby na kaszeku sie skonczyło
Doris jak nie doczytam na o imprezie poinformuj mnie osobisci ,mi tez pasuje chyba kazda sobota:tak:
Kasia8118 a Ty dale zle sie czujesz :shocked2:jeszcze troszke
Kasia27 dobrze ze myslisz pozytwnie:tak:
Natalka ale masz małego wielkoluda:szok:
Ania tobie tez zycze zdrowka ,a pranie to sie nie przejmuj ,bo moja rodzinka marudzi juz , ze nie ma w czym chodzic:-D

Hej z wieczora:-):-)

Ja też jestem chętna jutro na park:-)a o której godzinie??o tej co zwykle??11??

KATIN-co Ty z tymi pieniedzmi zrobisz,jak tam dużo pracujesz??:-D:-D

KASIEK27-trzymam kciuki żeby wszystko bylo ok:tak:

RENUSKA-no to jak masz więcej tych kuponów,to ja tez chetnie przyjmę jeden:-)
A na imprezke oczewiscie zapraszam:-)ale to jest babska impreza:-D:-D
Z mężami się spotykamy od czasu do czzasu na jakimś niedzielnym rodzinnym obiedzie:tak:
Swoją drogą dawno nie było jakiegos wspólnego obiadu:eek:

NATALKA-no to masz małą kluske w domu:tak:wiesz co ale takie odczucia co do karmienia to każda mama ma:-)ja tak samo się wiecznie zastanawiałam czy się najada,czy mam wystarczjącą ilość mleka:sorry:ale jak przybieral na masie to było ok:tak:
A którego kotka bierzecie??

MOJADZIDZIA-zdrówka dla Was:-):-)

TYNIA I WIKI-i jak mąż zdał???świetujecie??

No to pasuje Wam 17 pażdziernik???

Doris zrobie jak Sylwia kazała :rofl2::rofl2: a z obiatkie masz racje my tez jestesmy chetni ,wiec planujcie gdzie i kiedy:tak:
Tynia i Wiki na jakiej ulicy bedziecie mieszkac? jak maz?

kasiek27 ja tez plamilam i to prawie dwa tygodnie,na scanie wyszlo ze wszystko ok z malenstwem ale ja sie strasznie stresowalam,nie moglam spac ani jesc,ciezki to byl okres-wlasnie wtedy znalazlam forum :-)
natalka1990 wow!!!! duza jest twoja Claudunia :tak: Nadia 2tyg. temu wazyla 5100 :-D no ale przynajmniej nie musisz sie martwic ze cos nie tak z pokarmem :-D
kasia8118 a jak tam twoj brzuszek,dalej boli?
kasia.j jak sie czujesz?
Ania1812 a ki sie dzis udalo zrobic az dwa prania :szok::-)

Witam z wieczora:-).Widzę że zebrało się kilka chętnych na spotkanie w parku to teraz tylko modlic się o słoneczko.Doris78 jak zwykle mogę byc o 11 w parku:tak:.A jeżli chodzi o imprezkę 17 to też mi pasuje data i to bardzo bo to będzie kilka dni przed przyjazdem teściowej:tak:.mojadzidzia jeszcze nie wiem jak jest ułożony Olivier mam nadzieje że się dowiem w następną środę :tak:.Brzuch mnie już nie boli:happy:.kasiek27 ja nie miałam takiego problemu:no:.Renuska ja chwilowo dziękuje za voulchery bo teraz jestem trochę nieforemna,ale jak będziesz miała jeszcze kiedyś to będę chętna:tak:.Ampar3 dzięki za pizze dobra była jeszcze ją czuje:-p.A najbardziej smakował mi sos:tak:.A co do dentysty to w końcu mój został dzisiaj przyjęty,ale tylko włożono mu lekarstwo i musi sobie poszukac następnego co go przyjmie jako swojego pacjenta i dokończy leczenie tego zęba.No ale najważniejsze że już go nie boli.

Ostatnia edycja:
Kasia8118 dobrze że coś się udało zrobić, ale znowu droga od nowa, z szukaniem dentysty.
A tak poza tym to u mnie słoneczko zaczyna świecić, super się pogoda szykuje :-D:tak::tak::tak:

Wstawać śpioszki

reklama
Roksanna no ja już dawno na nogach:tak:.Moje dziecko dosc brutalnie mnie dzisiaj wypchnęło z łóżka:crazy:.A teraz ma chimery co do śniadania i ogólnie nic mu nie pasuje :no:.Ciężkie są te ostatnie dni.To co kto będzie w parku?Spotykamy się dziś czy jutro bo mi to bez różnicy.Niby jutro ma byc odrobinę lepiej:sorry:.Ja się dopasuje :tak:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry