reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

natalka1990 dlaczego tak bardzo ci zalezy zeby Claudia zaczela ssac butelke? Nadia kiedys pila codziennie a teraz tez wogole nie chce ale jakos nie przejmuje sie tym bardzo,pewnie nie ma to jak miekki i cieplutki sutek mamusi :-D

reklama
Witam dziewczyny.
Takie plany miałam na dzis :wściekła/y:park, spacerek ,pranie:dry:
Doris przyjmnijcie jeszcze zyczonka od nas , wiele szczescia, miłosci , namietnosci:happy2:
Kaia 8118 Ciebie tez sciskam i zycze wszystkiego naj ,oczywiscie szczesliwego rozwiazania:tak:Jak Krystian przywitał babacie?
Ania 1812 moze nie doczytałam , ale kto Cie odwiedził?
Evelii fajnie ze jednak nie rezygnujesz ,oczywiscie zapraszmy na spotkanie.
Mojadzidzia jeszcze raz wielkie dzieki ,.
Nefretete domek rewelacja , czekamy na wiadomosci.
Agaam poczekaj jak odkryje nozki:tak: dzieci uwielbiaja bawic sie w ten sposob.
Witam nowa kolwzanke.

Evelii, Agaam wy to laseczki mialyscie dobrze bo chociaz kogos na zywo znalyscie z forum... ja czytalam co laski pisza ze dwa miesiace zanim napisałam "czesc...":-D:-D:-D ja to wene mam ciagle ale nie mam mozliwosci czestego pisania bo albo Alex mi nie daje albo D cos chce:sorry:

katin ja juz jestem po pierwszym spacerku i pogoda taka tragiczna nie jest:-) przynajmniej u mnie:-D

natalka1990 w pierwszej kolejnosci trzeba wejsc naBB i cos tu napisac a zielone imperium w miedzyczasie:-D

musze wam powiedziec ze ja to jednak nienormalna jestem...cierpliwosci u mnie za grosz i was przy okazji przynudzam no ale coz taki moj urok:-D:-D:-D

ma ktos kuchenke do sprzedania?:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kasia1881 wszystkiego naj naj jeszcze raz i lekkiego rozwiazania
Wiatm nowa przyszla mamusie Olcia no i gratulacje:)
U nas dzis tak sobie , wlasnie wrocilysmy od jstysiak i teraz bajusie moja mala se oglada a ja za obiadek sie zabieram.
Nefretete gratulacje superanckiego domku!!! my tez czekamy na jakas ciekawa propozycje, ale jak narazie to czekamyu:(:-(
Gratulacje dla Oleski za otwarcie wlasnego biznesu.

Ostatnia edycja:
Kasia8118
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!!!!!!!!!!!!!!!!
10000000000Lat!:-):-):-):-):-)

Ja juz 2 tydzien jestem na diecie cambridge i schudlam 5kg :tak:Chcialam spytac czy ktoras z was na niej moze byla?Bo ja mam delikatny kryzys i nie wiem czy dam jeszcze rade wytrzymac jeden tydzien:-(

Sylwia pytala o cennik:

7.30-18.30 £ 3.50 za godzine (w tym sa wliczone posilki )
Dowoz do szkoly £2+£3.50 tylko w obrebie BD4
Odbior ze szkoly £2+£3.50 tylko w obrebie BD4
Minimum 2 godziny dziennie
babysitting u dziecka w domu - wieczorami lub/i w weekendy od £5+ za godzine
Jezeli chcecie gdzies wyjsc lub isc na zakupy itp tez moge sie zajac dzieckiem:-)

Mam kurs pierwszej pomocy i jestem ubezpieczona, mam tez sprawdzona karalnosc moja i mojego meza:-)

reklama
kasiek27 Home - Yorkshire Housing znalazlam ta stronke,my aplikowalismy o dom w tamtym roku do metropolitan wlasnie i zaproponowali nam dom po paru dniach tylko ,ze my bylismy w ciezkiej sytuacji ,a dom daaaleko :-(.Z tego co wiem jest jeszcze pare prywatnych agencji ,ale ja nie wiem czy maja cos w bradford czy tylko w huddersfield.
nefretete a ty pisz kobieto jak tylko wrocisz z ogladania chatki.

Do góry