reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

sylwia.m tanio tanio;-)
kasia8118 nie sadze by byl w bardzo zlym stanie... ten dom ma dopiero 13 lat
4muchy mam nadzieje ze w srodku nie bedzie zle... a poza tym nawet jakby bylo zle to 16grudnia moj tata przyjezdza to zrobi jak trzeba:-)
doris78 oj Dorotka Dorotka... skoro udalo mi sie przedzec do ogrodka to przez okno nie zerknełam?:cool2::-D:-D:-D:-D oprucz scian to widzialam ze na podlodze jest jakies linoleum:-D;-)
a tak wogole to z tego wszystkiego zapomniałam życzyć Ci, Wam wszystkiego co najlepsze:tak:
jstysiak ne wiem czy w tym namiocie bys wytrzymala:no: noce coraz zimniejsze:-D:-D:-D

reklama
Olcia_rom-witam ja również.
Kurcze dziewczyny tak bym chciała do WAS jakoś nawiązać NAWIJKE,ale jakoś nie umiem :sad::hmm:
Nie mam NATCHNIENIA :wściekła/y: :confused:
Ale nie zapominam tu zerkać co jakiś czas :-)
POSTARAM sie być lepsza :tak:
Tak na marginesie nefretete domek niczego sobie i ogródek ciekawy :tak: Myślę że w domu też będzie nieźle :tak:
Nam się udał dom 2 salony na dole 2 duże sypialnie u góry i jedna mała ,2 dość dużeogrody-z przodu i z tyłu-ale to od prywatnego gościa.100 na tydzień.
3majcie się dziewczyne ,do następnego

Nefretete spokojna twoja rozczochrana:-prodzicespali po dwa tyg pod sklepem za telewizorem ,a ja to bym nie dała rady........:-D:-D:-D:-Dkochana kobita ma tyle sily ze az sama siebie zadziwia:-p

Evelii takie są początki. Ja też pamiętam jak pisałam, kasowałam, pisałam. Ważyłam słowa. Minie. ;-):tak::tak::tak:
Nefretete super domek, ja się nie dziwię że wytrzymać nie możesz. Dasz radę po obejrzeniu nam coś naskrobać, czy będziesz tak przejęta :-):-).

A ja siedzę i czekam na teściową :tak:.Jeszcze jakaś godzinka i będzie.Ciekawe co powie Krystian jak rano zobaczy babcie:happy2:.nefretete gumolit na podłodze to chyba norma na socjalnym mieszkaniu:tak:.To fajnie że tata przylatuje bo z tego co wspominałaś to jest dobry w remontach:tak:.jstysiak mam nadzieje że jeszcze w tym tygodniu;-).

nefretete101 GRATULUJE!!!! super domek i cena tez fajna :-D
doris78 wszystkiego naj... z okazji rocznicy no i oczywiscie abyscie dotrwali razem conajmniej do platynowego jubileuszu... ;-)
mamatrójeczki masz super coreczke,jakbym miala taki skarb w domu to tez bez wahania zdecydowalabym sie na kolejne malenstwo :-)

Załączniki

• 29102009777.jpg
    29102009777.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 45
Doris 100Lat!!! wspólnego wspaniałego życia (bez ograniczeń finansowych ;-) )
Mojadzidzia Dzięki, naprawdę nie mogę narzekać na moje skarby. A Natalka nie może doczekać się siostry :tak: . Chociaż muszę przyznać, że już minął jej ten zapał co na początku, bo Chris za duży sajgon robi w domu :-D:szok:
Nefretete POWODZENIA
Witam nowe mamy :tak:
A ja jak głuptak wciągnęłam się w ogródek :wściekła/y::szok::wściekła/y: i jak tylko mam chwilkę to gnam do kompa i zbieram plony i sadzę. Dom zaniedbuję :zawstydzona/y: i faceta :-p:-D.

Cześć:-)

KASIA8118-Wszystkiego Najlepszego w dniu 18 tych urodzin:-p;-)Zycze Ci żebys dzisiaj urodziła,dostanesz najpiękniejszy prezent:-):tak:

MAMATROJECZKI dzięki:-)

EVELII-no to musisz nas poznać osobiście,to póżniej lepiej Ci się będzie pisało:-)

reklama
Do góry