reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hej ja tylko przelotem wpadłam sprawdzic czy coś się ruszyło na forum i jestem mile zaskoczona.Doris78 pisałam dzisiaj rano że dzisiaj wieczorem przylatuje teściowa;-).Dostałaś moją wiadomosc na pw?A ja od jutra zaczynam działac na wszystkie sposoby ;-).Już mojemu zapowiedziałam że o brak seksu nie musi się martwic:tak::-D.

reklama
Kasia8118 to jak teściowa przyjedzie dajcie jej Krystiana i zamknijcie się w sypialni aż coś się zacznie:-D
Obyś nie musiała za długo czekac;-)

Ania1812 ja tak cały czas się zastanawiam czy dac troszkę jabłuszka Olivii jak skończy 4 czy 5 miesięcy:confused:

Nefretete
a wiesz już coś na temat tego domku?? Ile ma sypialni, jaki ogród i takie tam??

Głowa mnie coś boli:-:)-:)-( Na szczęście Olivia już śpi. W ciągu dnia miała tylko 3 króciutkie (15minutowe) drzemki więc szybko padła:tak:

sylwia.m domek na 2 sypialnie, salon, kuchnie, ogrodek i podjazd z przodu na autko. ogrodek ma 2 poziomy, a tak to wyglada:-)

Załączniki

• DSCF0012.jpg
    DSCF0012.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 52
  • DSCF0017.jpg
    DSCF0017.jpg
    41,5 KB · Wyświetleń: 54
  • DSCF0018.jpg
    DSCF0018.jpg
    61,9 KB · Wyświetleń: 51
nefretete domek całkiem ciekawy i czynsz niski :tak:.To ja w bloku płace więcej:cool:.Myślę że jak nawet w środku będzie zniszczony to i tak warto:tak:.Powodzenia:-).A ja ostatnio chodzę jakaś naładowana :-(.Wszystko mnie denerwuje:-(.

KASIA8118-musiałam jakoś przeoczyć twojego posta i twoją wiadomość też:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-(sorki:tak:

NEFRETETE-ja tyle płacę za mieszkanie w bloku:-(więc cena jest niska,no i domek z zwenątrz fajny,a nieudao Ci się tam luknąć przez okno??:-D:-D

reklama
Witam z wieczorka
Ja dopiero teraz,bo przez caly dzionek ciagle coś.A popoludnie pilnowanie kobitek,jedna 2.5 a druga moja .Przez moment myslalm zeby je przywiazac do kaloryfera.Ale dalm rade;-)a co
Nefretete Ja to bym chyba spała juz w namiocie pot tym domkiem:-pAle chatka rewelacja.Nie dziwie sie ze nie mozna wykupić skubancy.
Doris78 Wszyskiego dobrego na kolejne latka;-)
roksanna1 BIELENDAto jest firma kosmetykow,ale jak szukasz czegoś na naczynka to polecam YVES ROCHER,pracowałm dla tej firmy 2 lata i moge z pewnościa polecić serie ACTIVE SENSITIVE.sama uzywam:tak:a tez jest dostepne w Uk,sama zamawiam i paczke przynosza do domu.i jest taniej niz w polsce:sorry2:ewentualnie popatrz na serie AVENE one sa na bazie wody termalnej
kasia8118 To kiedy mozemy sie spodziewać Oliverka:-p
Ania1812 serek zólty to chyba zart:eek:,a moze powinnismy sie nie krepowac tylko odrazu LAZANIA
Aga uk A co tam u ciebie ,tez dzisiaj nie masz weny :confused:
Rany Olcia Witaj( w ładnej czesci bradford mieszkasz:tak:)Ja mieszkalm ale na shipley Fields road,a potem 1.5 roku w shipley ale bardziej w centrum:tak:I gratuluje fasolki:-)
ide pomyc gary i przeprosic sie z panem zelazko ehhhhhhhh:sorry2:

Do góry