roksanna1
bleblebleble
Zaglądam z rana a tu cisza. Ups
Wstańcie śpioszki
A ja wczoraj wieczorem wykapałam kota. Pierwszy raz w życiu. Myślałam, że będzie gorzej. A jak ona żałośnie płakała patrząc mi w oczy. A teraz będzie siedzieć w domu i nigdzie nie wyjdzie. ;-);-);-) Jeszcze mi się pobrudzi. :-):-):-)
Tynia ale Ci dobrze tak spać. U mnie 7 to norma, ale nie narzekam, bywało wcześniej.
AgnieszkaUK ja też jestem w tej przychodni. I jeszcze chyba ani razu nie udało mi się dostać do lekarza. Zawsze oddzwania do mnie lekarza. Ale kiedyś jak Łukasz miał problemy ze zdrowiem, oczywiście była diagnoza przez telefon i kazał mu przyjść. Widocznie objawy były niepokojące. To wkurzające, naprawdę. Ja w chwilach największej złości chcę się przenosić a potem mi przechodzi i zapominam.:-)
Wstańcie śpioszki
A ja wczoraj wieczorem wykapałam kota. Pierwszy raz w życiu. Myślałam, że będzie gorzej. A jak ona żałośnie płakała patrząc mi w oczy. A teraz będzie siedzieć w domu i nigdzie nie wyjdzie. ;-);-);-) Jeszcze mi się pobrudzi. :-):-):-)
Tynia ale Ci dobrze tak spać. U mnie 7 to norma, ale nie narzekam, bywało wcześniej.
AgnieszkaUK ja też jestem w tej przychodni. I jeszcze chyba ani razu nie udało mi się dostać do lekarza. Zawsze oddzwania do mnie lekarza. Ale kiedyś jak Łukasz miał problemy ze zdrowiem, oczywiście była diagnoza przez telefon i kazał mu przyjść. Widocznie objawy były niepokojące. To wkurzające, naprawdę. Ja w chwilach największej złości chcę się przenosić a potem mi przechodzi i zapominam.:-)
A jak brakuje już miejsc to pytają się czy jest to coś co nie może czekac do jutra bo jak nie to umawiają do emergency clinic
.Ja się wczoraj wieczorem już nie odzywałam bo wszystko mnie bolało po wizycie u położnej.Moja położna miała wczoraj wolne więc w zastępstwie była jakaś młoda siksa która chyba nie bardzo wiedziała co do czego
.Tak mnie podusiła że szok
.Nawet nie chce mi się szczegółów opowiadac
.Paranoja na to ona że może w takim razie za tydzień oczywiscie znowu wszystkie terminy zajęte
.Dzisiaj poznym wieczorem przyjeżdża teściowa więc czas zacząc się ruszac koniec oszczędzania
ale zaraz jeszcze sparwdzę