reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Zaglądam z rana a tu cisza. Ups
Wstańcie śpioszki
A ja wczoraj wieczorem wykapałam kota. Pierwszy raz w życiu. Myślałam, że będzie gorzej. A jak ona żałośnie płakała patrząc mi w oczy. A teraz będzie siedzieć w domu i nigdzie nie wyjdzie. ;-);-);-) Jeszcze mi się pobrudzi. :-):-):-)
Tynia ale Ci dobrze tak spać. U mnie 7 to norma, ale nie narzekam, bywało wcześniej.
AgnieszkaUK ja też jestem w tej przychodni. I jeszcze chyba ani razu nie udało mi się dostać do lekarza. Zawsze oddzwania do mnie lekarza. Ale kiedyś jak Łukasz miał problemy ze zdrowiem, oczywiście była diagnoza przez telefon i kazał mu przyjść. Widocznie objawy były niepokojące. To wkurzające, naprawdę. Ja w chwilach największej złości chcę się przenosić a potem mi przechodzi i zapominam.:-)

reklama
Przekichane macie z tymi przychodniami. U nas jak zadzwonisz rano to zawsze się dostaniesz:tak: A jak brakuje już miejsc to pytają się czy jest to coś co nie może czekac do jutra bo jak nie to umawiają do emergency clinic:tak:

Olcia witaj wśród mamusiek;-)

Oleska ciekawa jestem jak finansowo wygląda taka opieka? Zdradzisz nam swój cennik??

Hej widzę że ciszy ciąg dalszy:crazy:.Ja się wczoraj wieczorem już nie odzywałam bo wszystko mnie bolało po wizycie u położnej.Moja położna miała wczoraj wolne więc w zastępstwie była jakaś młoda siksa która chyba nie bardzo wiedziała co do czego :no:.Tak mnie podusiła że szok:szok:.Nawet nie chce mi się szczegółów opowiadac:no:.Najlepsze jest to że kazała mi przyjsc za dwa tygodnie a w rejestracji zaproponowali mi żebym przyszła za trzy bo nie mają już miejsc :-D.Paranoja na to ona że może w takim razie za tydzień oczywiscie znowu wszystkie terminy zajęte:crazy:.A ja stwierdziłam że mam to w d..i takie badanie jak oni robią to ja sama mogę sobie wykonac:cool:.Dzisiaj poznym wieczorem przyjeżdża teściowa więc czas zacząc się ruszac koniec oszczędzania:tak::-D.A mój mały cały czas smarka i ogolnię trochę marudny jak to przy katarze .Doris78 Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy:tak:.

dzien doberek:-):-)
jaka tu cisza:szok::szok:ale chyba korzystacie z pogody ktora nam dopisuje:-):-):-)
ja juz mam pranko powieszone obiadek gotowy teraz tylko do patsona na male zakupy i zaliczyc jakis spacer:-):-):-)milego dzionka dziewczyny;-);-);-)

Cześć:-):-)ja sie nie odzywałam,bo najpierw nie mialam o czym pisać,ajkoś wena mnie opuściła a potem internet mi sie skończył i dopiero dzisiaj kupiłam:tak:

AMPAR-bylam z Dawidem z tymi krostami na poliku, i llekarz przepisał mi antybiotyk w maści,bo stwierdził że faktycznie wygląda to na jakieś ukąszenie i zrobil się z tego stan zapalny:-(

KASAI8118-teściowa już jest????to znaczy że juz jesteś gotowa na porodówkę:-D

OLCIA-witaj wśród nas:happy2::happy2:
A pogoda super,się czuje jakby wiosna miała przyjść a nie zima:-D:-D:-Doby tak dlużej zostało:tak:

Dzięki za życzonka :-):-)

reklama
hej mamuski:-)

znowu próbowałam dac Claudi mleko z butli a ta cwaniara odepchneła reka butelke i do cycka jak dzieciol dziobała:-D wiec ciezko z nia bedzie:wściekła/y: i podrapala mi sie na puliczku paznokcie ma obciete a zawsze jakos sie drapnie:wściekła/y:

olcia_rom witaj na forum:tak:

kasia1881 no to juz mozesz rodzic:tak::-)

Do góry