reklama
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Roksana-No sie wnerwilam:-
-(to jakis pech z tą kosmetyczką

ampar3
Fanka BB :)
Hej
Ja sie nie odzywam bo jestem w stresie. Jutro musze zadzwonic do pracy ze nie przychodze i wyslac wypowiedzenie- nie lubie tego robic:-( oficjalnie od dzisiaj przez 19 dni jestem na zwolnieniu na sprawy kobiece i za tydzien moge leciec do polski
Kasia8118- nie moge znalezc zaproszenia. Zapytam jutro dziewczyny na kulkach i dam ci znac. A ty szalej od dzisiaj. Jakby sie zaczelo dzisiaj to dzwon;-) Chociaz ja uwazam ze powinnas poczekac az wroce

Doris78-

No wlasnie szymciowi tez sie znowu powieksza. Chyba pojde jutro do lekarza
Ciekawe tylko co to za ukaszenia moga byc
Olcia- witaj na forum:-)
Oleska- gratuluje
i zycze powodzenia w nowej dzialalnosci
Ide na dol bo moje chlopaki wrocili z roweru
Ja sie nie odzywam bo jestem w stresie. Jutro musze zadzwonic do pracy ze nie przychodze i wyslac wypowiedzenie- nie lubie tego robic:-( oficjalnie od dzisiaj przez 19 dni jestem na zwolnieniu na sprawy kobiece i za tydzien moge leciec do polski

Kasia8118- nie moge znalezc zaproszenia. Zapytam jutro dziewczyny na kulkach i dam ci znac. A ty szalej od dzisiaj. Jakby sie zaczelo dzisiaj to dzwon;-) Chociaz ja uwazam ze powinnas poczekac az wroce

Doris78-

Olcia- witaj na forum:-)
Oleska- gratuluje

Ide na dol bo moje chlopaki wrocili z roweru
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
No sprawa zalatwiona:-)przełożyłam sobie na jutro
4MUCHY-no to wtedy przełożymy to na sobotę:-)to jak o 15 przywieziesz Adasia,tak??

4MUCHY-no to wtedy przełożymy to na sobotę:-)to jak o 15 przywieziesz Adasia,tak??
Doris to jak jesteś zła to nie będę się z Ciebie śmiać, nie będę złośliwa. ;-);-);-);-):-):-)
Ampar chyba nikt nie lubi. Ja się ostatni raz przed ciążą zwalniałam, no szłam na zwolnienie, a odchodziłam już przez telefon, ale już i tak wszyscy wiedzieli że nie wrócę. Natomiast jak mówiłam że ciąży to stres miałam.
Ampar chyba nikt nie lubi. Ja się ostatni raz przed ciążą zwalniałam, no szłam na zwolnienie, a odchodziłam już przez telefon, ale już i tak wszyscy wiedzieli że nie wrócę. Natomiast jak mówiłam że ciąży to stres miałam.
hej
Ja jakos bez weny. Nic mi sie nie chce, lenia mam starsznego. W sobote mamy zaproszenie na impreze i nie wiem w co sie ubrac. A z nowosci to moje dziecko ma 2 nowe zeby

w sumie to do Alexa jej daleko

nefretete101 - pewnie siedzisz jak na szpilkach co???? juz jutro piatek, trzymam kciuki

no nic ide cos zjesc nie bede przynudzac
Ja jakos bez weny. Nic mi sie nie chce, lenia mam starsznego. W sobote mamy zaproszenie na impreze i nie wiem w co sie ubrac. A z nowosci to moje dziecko ma 2 nowe zeby

nefretete101 - pewnie siedzisz jak na szpilkach co???? juz jutro piatek, trzymam kciuki

no nic ide cos zjesc nie bede przynudzac
nefretete101
wiqtam sie i ja:-)
Marta84 oj ja juz w domu nie moge usiedziec, a to dopiero jutro o 15.00
slyszalam ze moj pracuje na jednym magazynie z Twoim... to moze dasz ten moj łach mężulkowi aby podał mojemu? a moze masz ochote jutro do mnie przyjechac? moze pojdziesz ze mna domek ogladnac bo D akurat bedzie w pracy
pozniej sie odezwe bo mlody mnie za reke szarpie i pisac nie moge
Marta84 oj ja juz w domu nie moge usiedziec, a to dopiero jutro o 15.00

pozniej sie odezwe bo mlody mnie za reke szarpie i pisac nie moge

nefretete101
Alexowi brakuje jeszcze 4 perelek
4muchy
doris78 ok to dobrze że udało się przełożyć. W takim razie przekładamy na sobotę:-)
reklama
Ania1812
Hej!
Ja tylko na chwilke bo od wczoraj mam gości i strasznie zalatana jestem. Dzisiaj zaliczyliśmy centrum i Lister park.
Doris- najlepszego z okazji rocznicy.:-)
Olcia- witaj na forum.
Kasia8118- no to dzisiaj zaczynasz biegać po schodach?;-)
Nefretete- powodzenia z domkiem. Oby Wam sie spodobał
Natalka- Claudia wie co dobre
. Co będzie gume ssała;-) jak tu taki dobry cycuś. Współczuje tego pobytu w szpitalu. Jak rodziłam Filipa to byłam 2 doby i myslałam, że zniose jajo
kasia.j- dzięki. Na razie się nie zrażam. Poczekam aż skończy 6 mies. i spróbuje jeszcze raz. A tak swoją drogą to jak była u mnie połozna to powiedziała mi, że jak bede mu dawała coś do jedzenia to nie muszą byc tylko papki ale np. kawałek żółtego sera

Uciekam do famili. Paaa
Ja tylko na chwilke bo od wczoraj mam gości i strasznie zalatana jestem. Dzisiaj zaliczyliśmy centrum i Lister park.
Doris- najlepszego z okazji rocznicy.:-)
Olcia- witaj na forum.
Kasia8118- no to dzisiaj zaczynasz biegać po schodach?;-)
Nefretete- powodzenia z domkiem. Oby Wam sie spodobał
Natalka- Claudia wie co dobre

kasia.j- dzięki. Na razie się nie zrażam. Poczekam aż skończy 6 mies. i spróbuje jeszcze raz. A tak swoją drogą to jak była u mnie połozna to powiedziała mi, że jak bede mu dawała coś do jedzenia to nie muszą byc tylko papki ale np. kawałek żółtego sera

Uciekam do famili. Paaa
Podziel się: