reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

sylwia.m dobrze że piszesz że to w piątek bo Roksana miała mi dać znać kiedy i się nie odzywa

katin Pamiętam że Adaś miał szczepienia przed szkołą. Wiem że 2 razy chodziliśmy. Drugi raz długo musieliśmy go przekonywać bo już wiedział co go czeka

marta84 kiedyś pisałaś o jakiejś giełdzie ciuszków, możesz przypomnieć kiedy to i gdzie

reklama
Przez chwile nie miałam neta , ale bieda:szok:
Dzieki za odpowiedz , musze jak najszybciej zgłasic sie do przychodni , poki jest zdrowy.
Sylwia ale miła wiadomos ze jade do Ciebie :happy2:
Dzieki dziewczyny ze o mnie pomyslałyscie , piatek mam wolny wiec liczyłam małe spotkanie..

hejka
olcia Adam bardzo ladne imie .My jak bedziemy miec drugiego dzieciaczka i jak bedzie chlopiec to Jan po dziadku ,albo Adam bo ladne ;-).
Bylam dzis u Nefretete ,biedaczka ,strasznie rozbolal ja brzuch i jest w szpitalu ,chyba wyrostek, juz nie pamietam :zawstydzona/y: (to z nerwow).O malo nie zwariowalam czekajac na karetke :szok:
dominisia -witaj !!

Witam z wieczora:-)

szczegolne powitanie dla nowej mamusi;-)

Sorki ze tak ostatnio rzadko pisze ale jakos ostatnio nie mam zbyt wiele czasu, po pierwsze niedlugo czeka nas wyjazd do Polski gdzie odbeda sie chrzciny naszej Victorii i do tego rodzinna imperzka wiec troche zabiegana jestem po sklepach trzeba ubrac nasza ksiezniczke na dwie okolicznosci a ze ja jestem troche wybredna wiec musze sie za to zabrac z lekkim wyprzedzeniem:-p szczegolnie ze na ta imprezke rodzinna uparlam sie na niebieska sukieneczke dla malej a z tym jest maly problem:-p

widze ze wrzeje teraz temat imion dla dzieci:-)
My z mezem mielismy wybrane imie dla chlopca mial byc Nikodem a ze bardziej bylismy przekonani za bedzie chlopiec wiec dla dziewczynki za bardzo nie mielismy:-p no ale pod koniec ciazy stwierdzilismy ze jak bedzie dziewczynka to co wtedy:confused::confused: wiec postanowilismy ze albo Patrycja albo Victoria no i jak widac wyszla Victoria:-):-)

Milego wieczora zycze ide mala usypiac papa

hej
Ja wpadlam sie pozegnac:tak: Tylko na tydzien co prawda ale zawsze cos:-)
katin- ja tez chcialam filipka ale artur mi go skutecznie odradzil:wściekła/y:
kasiaj- a do 1 zestawu familijnego co wchodzi? chyba lubicie rybki, co?;-)
Kasia8118- Olivier twardo czeka na ciocie az wroci:-D:-D Jak jednak zechce wyjsc wczesniej to oby jak najszybciej i bezbolowo ci bylo:tak:
Dominisia- witaj i do zobaczenia wkrotce;-)
4muchy- szymon tez mial wypadek w wannie- mojej siostry z reszta. :-D:-D
mojadzidzia- mowilyscie z roksana ze ta brzydula taka fajna no i opbejrzalam pare odcinkow- szymcio tez katem oka rzucil. I dzieki bogu ze nikt go tu w anglii nie rozumie bo poszlam na kulki a tam byla dziewczynka w wielkich okularach i ogolnie podobna do uli a moj szymon pokazal na nia i krzyknal: mamo czy to brzydula?:szok::szok::szok:

No to jeszcze na koniec sie zegnam i do za tydzien

AMPAR-to Ci życzę udanego urlopu:tak:

KATIN-mój Kubuś tez miał te szcszepienie,zanim poszedł do reception:tak:

4MUCHY- ta giełda teraz jest w niedziele w halifaxie
8th November 2009
North Bridge Leisure Centre, Halifax
2.00-3.30pm

NEFRETE-to Cie chwyciło paskudztwo:-:)-(Z:-(drówka życzę:tak:

KASIA J- to maqsz wielki piątek teraz:tak::-D
Fajnie macie z tym sylwestrem w górach,mi się starsznie podobaja góry,mogłabym jeżdzić tam co roku:tak::-)

DOMINISIA-a gdzie na bd 8 mieszkasz???znalazłaś nas przypadkiem,czy przez kogoś sie dowiedziałaś?/

A moje starsze dziecię właśnie leci do Polski:-(ale jak mi dziwnie jest.W domu taka cisza,tyle czasu mam :-D:-D
Ale nie dowierzał jak mu pokazalam jego spakowana torbę:-D:-D

Doris jaka była reakcja Kuby?
Nefretete to sie nawyprawiało - zdrowka
Kasia J ale masz fajnie ledwo wrociłas , a juz mozesz mysle c znow o PL
Ampar szalonego urlopu.:-D
Renuska dobrze ze nie była sama , tak nagle dostała boli?:szok:

doris78 dzięki za odpowiedz. Na długo Kuba poleciał do Polski. Adaś jakby wiedział też by pewnie chciał:-):-)

Ja myślałam że z tą kupą to tylko moja tak wyskoczyła, a to prawie norma. Sporo dzieciaczków miało taką przygodę:-D

reklama
4MUCHY-za tydzień wraca

KATIN-no właśnie niedowierzał że leci:-D:-Dno i cieszył się strasznie,pod wrażeniem był ogromnie :tak:
Ale juz z Nim rozmawiałam dwa razy:tak::-D

Do góry