reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Właśnie Nefretete jak Ty się czujesz? :confused:
Dominisia jak ja się zapisywałam to zbierali wszystkich na jeden dzień. Każdy dostał do wypełnienia ankietę z nazwiskiem i dlaczego chce się uczyć angielskiego? Potem chwila rozmowy aby sprawdzić jaki poziom angielskiego i przydzielić Cie do odpowiedniej grupy.
A Ty kiedy zaczynasz? Od stycznia? Kiedy masz ten egzamin? Są jeszcze zapisy bo ja chcę mojego wysłać.

Kasia8118 nie powinno tak być źle z tymi świętami tutaj. Na pewno bardziej pusto. A jak chcesz rodzinnie to teściową do kaloryfera przywiąż do świąt ;-);-);-):tak::tak:.

reklama
nefrette zdrowka zycze
6grudnia przylatuje moja mauska wiki jest szczesliwa ze bedzie babcia u niej i to na miesiac:tak::tak::tak::tak::tak:ja tez sie ciesze oczywiscie
kasia8118 bedzie dobrze ja juz spedzalam tu swieta i nie jest tak zle a nie mamy tu nikogo oprucz siostry pawla:-:)-:)-(
dominisia niedaleko alexnow mieszka jeszcze roksanna bo tez na bd7 ja tez mieszkalam na bd7 ale obecnie mieszkam na bd15

Kasia8118 - nie jest zle tu z tymi swietami, troche inaczej moze, ja dwa razy spedzalam tu swieta, bo raz rodzilam przed, a drugi raz po swietach, a planujecie sobie kogos zaprosic? zawsze to bedzie rodzinniej, chociaz Wasza rodzinka tez juz spora bedzie :-D

mamatrojeczki - to biedny Chris, ze tak przezywa rozstanie, ale moj Maciek podobnie, czasem musimy sie wykradac z domu, zwykle pomaga jakas ciekawa zabawa

roksanna - mnie tez sie czasem zdarza przeoczyc cosik i potem szukam i wertuje wpisy, zeby wiedziec o co chodzilo :zawstydzona/y:

doris - ciekawe czy bedzie tesknil za mama?

katin - no szybko mi sie szykuje kolejny wyjazd, ale potem bedzie dluzsza przerwa

ampar - zestaw familijny to taki duzy plat rybki (ok 40dkg), spokojnie na 3 osoby wystarczy, bo Maciek sie ryby nie tknie :no: za to Kuba sam by taki kawal zjadl

agaam - to z niebieska sukieneczka tutaj moze byc problem

ROKSANNA1- JA ZACZYNAM 27 LISTOPADA!!NIE WIEM CZY SĄ JESZCZE MIEJSCA :sorry2:!!WIEM TYLE ŻE SIĘ REJESTROWAŁAM NA BD8 A EGZAMIN MAM NA BD7!DZIĘKI ZA INFORMACJĘ:-) POZDRAWIAM

witam z ranca
Przepraszam Was, ze wczoraj nic nie odpisalam, ale bylam tak zmeczona jeczeniem malej, ze na nic juz nie mialam sil:baffled::baffled::baffled:szczepienie zniosla spoko tylko potem cos jej siadlo na mozg i szkoda gadac. Teraz mam chwile spokoju bo oglada rock your baby:tak::tak::tak::tak:
4muchy - widze, ze Doris juz mnie wyprzedzila ja moze dodam jeszcze strone
http://www.asgood-asnew.co.uk/

Doris a jak Ty chcesz na ta gielde dojechac jak ja mam Twoja nawigacje:-p:confused::confused: musisz na kawe przyjechac:-D

nefretete101 - mam nadzieje, ze juz jestes w domku:tak:

sylwia.m - ja bym chetnie przyjechala ale mala mi spi o 11:-:)-:)-( no chyba, ze jakos dziwnie wstanie w piatek to dam jeszcze znac:blink:
jeszcze cos mialam pisac a teraz sie poubilam:dry: nic ide kawe robic

aha a moje dziecko znowu mnie przywitalo mega zasrane, ale dzisiaj to juz sie zalamalam bo zaczelo sie od szyi a skonczylo w nogawkach. Chyba sie przejde z nia do lekarza moze ona jest alergikiem na cos, albo po szczepieniu sama juz nie wiem:-(

Ostatnia edycja:
Cześć w ten słoneczny dzień:-)

MARTA84-kurna zapomniałam że masz moją nawigację:confused::confused::dry::shocked2:tak sobie też teraz pomyślalałam jak ja do Ciebie dojadę,bez nawigacjii:cool:chyba do Sylwii się uśmiechnę.Tylko nie wiem kiedy przyjadę:confused:bo jutro do Sylwii,może jakby Tobie się udało przyjechać to weżmiesz ,a jak nie to może w sobotę???

DOMINISIA-no to teraz juz lepiej,Patson wiem gdzie jest:-D:-DJa też chodziłam do Collegu i miałam tak jak Roksana napisała,na początku maly test i krótka rozmowę,muszą ocenić Twój poziom:tak:

ROKSANA-no wytrzymałam,ale powiem Ci ze dzień przed jak z nim rozmawialam o niespodziance jakoś nie wiem kiedy powiedziałam slowo lot:szok::szok::-Dnie wiem jakmi to wyszlo:-Dale się nie domyślil:-D

TYNIA I WIKI-a mogę w przyszłym tygodniu też wpaść z dziewczynami????Już miałam dawno do Ciebie przyjechać,ale jakoś nie wyszlo:zawstydzona/y::-(

NATALKA-a do Ciebie wtedy też bym przyjechała z dziewczynami:eek:ja będą chcialy:-p;-)

hej mamuski :-)

ide zaraz z Claudia na szczepienie :-:)-( i chyba bede musiała ja obudzic bo sobie kima jeszcze a chce ja nakarmic przed wyjsciem ale mi jej zal strasznie tak slodko spi ...

doris ale niespodzianke zrobiłas Kubusiowi :tak: dobrze ze wytrzymałaś i sie wczesniej nie wygadałas :-p oczywiscie zapraszam przyjezdzajcie :tak:

roksanna no to zarezerwuj sobie termin za dwa tyg zeby mnie odwiedzic ;-)

nefretete zdrówka życze ;-)

reklama
czesc kobietki
doris oczywiscie zapraszam z przyjemnoscia:tak::tak::tak:i inne dziewczyny rowniez
a moja wiki w nocy z nami spala i jeszcze sobie spi bidulka podobno z rosjii idzie jakas mutacja grypy swinskiej z jelitowa slyszalyscie o tym:confused::confused::confused:
oki koncze musze zjrzec do ogrodeczka mojego

Do góry