reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

kasia8118-wszystkiego najlepszego z okzaji narodzin Oliverka:-)a ja o 5 rano szykowalam sie do pracy:-D a ty juz tulilas swoje malenstwo:-)
mamatrojeczki-przykro mi z powodu mamy. najgorsze jest to, ze ludzie bezwzglednie wykorzystuje osoby cierpiace i biedne np, taka twoja mame, ktora stracila bliska osoble bardzo łatwo zrobic w balona-bez skrupulow. a co do tego pozwu tej baby to mysle ze niewiele to da.jezeli twoja mam podpisala jakis dokument .dla nich podpisala i koniec. niewazne ze stracila kogos bliskiego. wiem jak bylo z moja ciocia. baba jej bezczelnie powiedzila(zmarl jej maz) jak pani nie umie czytac to trzeba sie cofnac do podsawowki. w biznesie nie ma "zmiłuj sie". i sprawy nie wygrala.szkoda czasu,zdrowia i pieniedzy, aby sie sadzic.

reklama
mojadzidzia- no tak sobie pomyślałam ;-):-D Katin jechała i jeszcze żyje:-D Chociaż może mieć teraz problemy ze słuchem po tym jak Adam wydzierał się całą droge :-D:-D:-D Zdrówka dla Was.
Olcia_rom- nie ma za co. Mam nadzieje, że dentysta Ci pomoże. Zobaczysz jak szybko minie ciąża i będziesz czytała gratulacje od forumowych ciotek :tak:
Dobrej nocy

:-):-):-)KASIENKO GRATULACJE KOCHANA:-):-):-)buziiiiiiii dla Was

Nie ma jak to punktualność:-D:-D:-D:-D
Przepraszam ale jutro nadrobie;-)
mamatrójeczki Podzielam zdanie kasij i trzymam mocno kciukaski zeby wszystko dobrze sie ułozyło;-)innej opcji nie ma:tak:
ps.sylwia.m a ja dzisiaj do Ciebie dzwonilam z pracy i nic lobuzie nie pisnełaś;-)i wracam do domku pierwsze co to BB i co taka niespodzianka

KASIA8118 MOJE SERDECZNE GRATULACJE Z OKAZJI NARODZIN SYNKA!!!!!!! OLIVIEREK WITAJ NA SWIECIE:-):-):-):-)

mamatrojeczki.... ja juz nic nie bede dodawac bo szkoda slow:-:)-:)-:)-(3maj sie cieplutko i namawiaj mame na przyjazd do Ciebie.

olcia_rom... moje wspolczucia ja na szczescie ie mialam az takiego problemu z zebami ale za kazdym razem na urlopie w polsce bylam u dentysty i za kazdym razem cos tam znajdywali:eek::eek::eek::eek: teraz tylko czekam az pojedziemy do pl bo znowu musze odwiedzic dentyste bo od poprzedniego razu troszke jeden zabek mi szwankuje a lepiej zrobic to za wczasu:-p:-p 3maj sie cieplutko

mojadzidzia... jak dobrze ze z Twoja mama juz lepiej:tak: zdrowka dla Ciebie i Nadusi kurujcie sie szybciutko:-):-)

A teraz uciekam karmic mala bo juz sie domaga:-):-)

Jstysiak zaskoczyłaś mnie tym telefonem i zapomniałam;-):-)
Mamotrójeczki przykre że ludzie tak żerują na ludzkim cierpieniu:-(
Olcia chyba już na dobre się zadomowiłaś na forum, co?? Teraz musisz dołączyc na jakieś spotkanie co byśmy mogły się poznac osobiście. Jakoś lepiej się pisze z kimś jak się zobaczy na żywo:tak:
Gdzie pracujesz jeśli można spytac??
No i powodzenia u dentysty, oby ból szybko przeszedł:-)
Kasia8118 czekamy na relacje:-) Wczoraj urodziła się naszemu kuzynowi córeczka Lenka:tak: Jej mama miała farta bo skórcze miała tylko 2 godziny a parte 15min:szok: Szybka akcja:-D

My dzisiaj byłyśmy na tej Martowej giełdzie;-) Obkupiłam Olivkę w ciuszki (takie większe bo na teraz mam pełno:tak:) i matę edukacyjną taką fajną bo z zamkiem, że można szybciutko ją złożyc i wsadzic w kąt żeby miejsca nie zajmowała:tak: Marcel dostał hulajnogę i koparkę, cieszył się jak gwizdek:-D
A jego tata przed chwilą kupił mu mini motor spalinowy:szok::tak:
Ahaa jeszcze chciałam się pochwalic moją kochaną córeczką bo od jakiegoś już czasu zasypia zupełnie sama:tak: Jestem z niej straaasznie dumna. Po cycusiu uśmiechniętą odkładam do łóżeczka i wychodzę, ona tam sobie pośpiewa i potem zasypia:tak: Moja kochana:-)

Czy ktoś reflektuje jutro kulki albo coś????

sylwiam to super ze Olivka ci juz sama zasypia to Marcelek teraz bedzie miala zajecie:tak::tak::tak:ja niestety sie nie pisze bo jutro idziemy do lekarza mam nadzieje ze nas przyjma
od przeprowadzki opuszczam kazde wasze spotkanie musi sie to zmienic:-:)-:)-:)-:)-:)-(

hey kobietki zarówno te " stare" jak i te "nowe":-D:-D.
Słyszałam od Alex, że sie o mnie któraś dopytywała??........
Tak więc zyję, wrociłam w zeszłym tyg z Pl, byłam jak Wam wiadomo pozałatwiać sprawy związane ze ślubem.
Tak więc sukienka zaklepana, strojenie Kościoła załatwione, cisata i tort tez , fotograf, makijaż, fryzer, zaproszenia rozesłane, i cała reszta chyba juz też, tak wieć wycofać mi sie zabardzo nie ma jak:-D:-D:-D:-D:-D

A nie odzywałam sie bo najpierw w PL nie miałam hasła itp, poźniej moja matula chorowała<szpitale itp....>, brak weny. A poza tym szkoła, mały, troszkę teraz więcej sie pazurkami zajmuje i tak czas ucieka. Nawet nie mam kiedy WAS podczytywać ale postanawiam poprawę.
Pewnie ominęło mnie nie jedno np to że słyszałam, że Kasia urodziła tak więc Kasiu GRATULUJE!!!!!!!

uciekam teraz spać bo od jutro znowu to samo!
Pozdrawiam wszystkie mamuśki!

reklama
Kasia8118 Ty już w domciu ?? :szok::szok:. Super. Mam nadzieję że ci pierwszą noc pomogą, bo pewnie marzysz tym żeby pospać. Całusy i dochodź do siebie szybciutko.:tak::tak::tak:

Do góry