kasia8118
Fanka BB :)
sylwia.m mi też się czasami wydaje że to może z przejedzenia,ale wiesz jak to jest jak on szuka jedzenia i wyje to żal mi niedac
.
.Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
.

I powiedz Matyldzie że jest zuch dziewczynka:-)
To dobrze że teraz pozwalają ,żeby rodzice mogli byc z dziećmi
A to było 16 lat temu.Ja nie dałabym rady

Szymon zasmarkany, kaszle ani wyjsc na ten wiatr ani nic
Przeciez to juz chyba ze 2 tygodnie leje

Pewnie tesciowej szkoda sie z wnukami rozstawac;-) A moze spytaj
Jak mi dzisiaj osmy nalesnik nie wyszedl , wylalam ciasto, poplakalam sie synkowi i zrobilam makaron z pieczarkami w smietanie

- dzieki bogu makaronu nie trzeba robic;-)
Mnie mama kiedys musiala zostawic- nie wyobrazam sobie co wtedy odczuwala- a ja mialam 3ipol roku a to pamietam

jadła i zygała
cycka traktowała jak smoczka , tylko ze smoczka nie bardzo chciała ciagnac , bardzo długo trwało zanim nauczyłam ja ssac

ale caraz bardzie sie do niej przyzwyczajzm
tez bym sie wnerwiła przy osmym nalesniku. Zdrowka dla Szymona. jak juz dojdzie do siebie to moze wpadniecie kedys na kawusie ? mam kilka twoich zeczy.

Ehh.. to zaczne jeszcze raz.

No i mam nadzieje, że wapno chociaż troszke ulży Nikolce

Jego główną zaletą jest to że w razie potrzeby możesz smarowac nawet co 20min