reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

hej
Ja dzisiaj polatalam troche po sklepach i czesc prezentow juz mam:tak:
Doris78- z 662 mozesz miec rzeczywiscie problem:-D:-D:-D
Sylwiam- no to niezle zaczelas od bycia na minusie :-D:-D:-D
Ania1812- mam to urzadzenie i chcialam sie zapytac czy chodzi to u ciebie przez caly dzien? I czy z drugiej strony wieje zimnym powietrzem? A co do lego- tylko ze u szymcia na razie duplo- to wlasnie babciowie maja kupic lotnisko i pociagi bo bylo na jego liscie:-)
Olcia_rom- rozumiem cie bo ja przez 4 lata nie bylam w polsce na swieta. Jak pojechalismy w zeszlym roku to w tym znowu jedziemy bo zupelnie inna atmosfera byla szczegolnie dla szymonka:tak:
Kasia8118- a ty juz swojego R masz na pelnym etacie w domku?

reklama
Hej troche mnie tu nie było ale widzę że nikt nie tęsknił:-:)-D.|No nic trudno jakoś to przeżyje;-).A my dzisiaj po imprezce ja oczywiście wyglądam tragicznie i czuje się równie kiepsko :cool:.Ale co tam było miło:tak:.Ampa3 tak mój R ma wolne dokładnie od jutra:tak:.Ale nie wiem czy mi się do czegoś przyda bo jak widzę jak on karmi małego z zamkniętymi oczami to mnie krew zalewa:wściekła/y:.Nawet jak się zdarzy że on wstanie w nocy do małego to ja i tak leże i podglądam jednym okiem co on tam wyprawia z małym.natalka dziękuje za rade w sprawie herbatki:tak:.I witaj w gronie matek niewyspanych :tak:.mamatrójeczki my też mamy kuchnie dla Krystiana i spoko on ją lubi a też miałam mieszane uczucia co do jej kupna:tak:.Ale zakup uważam za udany.A raczej prezent który dostał bo to nie ja ją kupiłam:tak:.

Czesc
Ciezko sie obudzic w taka pogode , mam wrzenie ze wieczor sie zbliza:-(

Bylismy wczoraj na disco w polskiej szkole , oczywiscie organizowana była dla dzieci . Hubert nie z chodził zparkietu i pchał sie do wszystkich konkorsów.Natalia juz troche wstydliwa , ale gdzies w koncie tez tancowała.
Kasia8118 nie jedna z nas krew zlew jak cos facet robi:-D
Olcia_rom masz racje , cały urok swieta dodaja dzieci
Doris , Sylwia . nie straszcie bo gdzie ja pojde:-Dmoze do Asdy na zakupy ,bo cało dobawa jest:sorry::sorry:
Roksana Kurcze tez nie miało Cie kiedy brac.Buziaczki dla Mati.
Tynia i Wiki ale masz mała baletnice:happy:
Ania1812 Twoich chłopcow tez spotkalismy , Filip troszke nie mogł sie rozkrecic , ale mama nadzieje ze to nie przez pocztki choroby?
Ampar teraz to ja Ci zadroszcze ze juz czesc prezetow masz.
Mamatrojeczki ja tez zastanawiam sie nad takim autem , tylko czy Hubert bedzie miał gdzie na tym jezdzic:sorry:

Hej!
Ja na chwilke bo Adam dzisiaj znowu rączkowy:wściekła/y: a J dłubie przy aucie.
Katin- no cos go niestety bierze. Troszke jest zasmarkany i ma mały kaszel. Dzisiaj ma zakaz wychodzenia z łóżka (no chyba, że do toalety:-D;-)). Fajnie, że Hubert tako odważny. Filip też im jest starszy tym bardziej wstydliwy.
Ampar- my włączony mamy prawie cały czas ale "chodzi" w zależności jak go ustawimy. Przeważnie co godzine przez 20-30min (nie mierzyłam dokładnie)
Olcia_rom- no włąsnie J kupił wczoraj kapuste w Pikniku i zrobiłam cały gar gołąbków. Także dzisiaj mam spokój z obiadem.
Musze kończyć bo krzykacz sie drze.:-(Pa

Cześć u nas tez dzisiaj dzien leniwy:tak:
Kubuś jeszcze w piżamie biega:-Di stwierdził że jak jest dzień lenia dzisiaj to on się nie przebiera:sorry:

KATIN-ja nie byłam na tej dyskotece,a szkoda:-(bo bysmy sobie pogadały:tak:myslałam że nikogo nie będzie:no:

4MUCHY-Wszystkiego Najlepszego dla Adasia:tak::-)Zadowolony z urodzin??/

Olcia rom-ja też nie wiedziałam że są,kiedys poprostu znalazłam na ebayu,a tam tych autobusow jest bardzo dużo:tak:Więc jak nie wiem co kupić ,zasiadam do in ternetu i problem z głowy:-D

ANIA1812-ale z Ciebie niezła kucharka,ja jeszcze gołąbków nie robiłam:zawstydzona/y:

4muchy wszystkiego najlepszego dla Adasia ;-)
moja mama juz po operacji i z reka jest duzo lepiej :-) wrocil puls i krazenie poki co ok wiec jezeli tak sie utrzyma to za kilka dni bedzie juz w domku!! :-):-) pogoda kiepska i siedzimy caly dzien same w domku i strasznie nudno bo wczoraj ugotowalam sobie obiad i dzisiaj nie mam co robic :-(
doris78 przyzwyczail sie kubus do nowego lozka?
sylwia.m jak czesto budzi ci sie Olivka w nocy na mleczko?

Hej:-)

Mnie się jakiś pech trzyma:wściekła/y::wściekła/y: Byłam na foster sq po garaż dla Marcela na urodziny i mi akumulator padł:wściekła/y::wściekła/y: Szczęście że Rafał był ze mną drugim samochodem bo bym tam ugrzęzła na dobre tym bardziej że nie miałam tel ze sobą:szok: A do tego jeszcze lało:sorry:
Ostatnio jakoś ciągle coś złego się dzieje u nas i przez to jest napięta atmosfera a wtedy nietrudno o kłótnie:-( Dzisiaj np poszło o śmietnik:-(

Dorota a Wy ciągle w piżamach?? Marcel dzisiaj wyciągnął mi z potrfela Twoje zdjęcie i całował:tak::-D

Mojadzidzia Olivia budzi się nie rzadziej niż co 3 godziny, często się zdarza że co 4 lub 5:tak:

Ania i co udało się Filipowi wytrzymac cały dzień w łóżku?? Dla takiego 7 latka to chyba nie lada wyczyn:-D

Cześć wszystkim!
Ale tu dzisiaj spokojnie.
4Muchy- wszystkiego najlepszego dla Adasia!!!
Ampar- zapomniałam wcześniej napisać, że u Filipa legomania też się zaczeła od Lego Duplo i to właśnie od lotniska. No a teraz ma tego tyle, że ciągle znajduje jakieś klocki na podłodze. A ile części wciągnełam odkurzaczem:szok: Nasz osuszacz wypuszcza ciepłe powietrze (aż musiałam sprawdzić)
Sylwia.m- Filip ma 6 lat:-D A w łóżku nawet wytrzymuje ale czasami leży na sofie w salonie. No i sam położył się dzisiaj spać popołudniu:eek: Nie wiem czy z nudów czy ze złego samopoczucia. No i naprawde miałaś szczęście, że nie byłaś w mieście sama:tak:
mojadzidzia- dobrze, że z mamą już lepiej.
Doris- Filip też cały dzień w piżamie. A co do gołąbków to tylko sie wydaje, że trudno je zrobić. Ze mnie żadna kucharka a robienia gołąbków nauczyła mnie siostra jak była u mnie w styczniu (taką miałam wtedy ciążową zachcianke):-)

Ide zadzwonić do mamy. Pa pa

Sylwia -tak,Kuba cały dzień dzisiaj chodził w piżamie:-D:-Dale mu się to podobało:-Dsprawdzał co chwilę czy juz jest ciemno za oknem i sie cieszył że już ciemno a On dalej w piżamie:rofl2::rofl2:
I jak był pora kąpania to był zdziwony,dlaczego On ma się kąpać jak jest juz w piżamie:-D:-D
Normalnie te dzieci są rozbrajające:-D:-D

A Marcel też niezły:tak::-DKochany urwis:-D:-)
I nie wiesz że te przyslowie -nieszczęścia chodzą parami-sprawdza się w 100 %:-:)-:)-(
Ale miałaś w sumie szczęście w nieszczęściu:shocked2::shocked2:

ANIA1812-pewnie jak by mojej mamy nie było na miejscu,tez bym umiała robic goląbki,albo i nie:-p:-p
No ale akurat na gołąbki zawsze do ammay jeżdzimy:tak:

MOJADZIDZIA-to super ,że z mamą lepiej ,ale bedzie miała sprawną rękę ??

reklama
Witam Dziewczyny w przerwie Tańca z Gwiazdami

Dziękuje w imieniu Adasia za życzenia. Adaś bardzo zadowolony z prezentów. Ponieważ imprezka była wczoraj Adaś wczorajszy cały wieczór spędził w pokoju układając klocki. Zresztą dzisiaj większość dnia też bawił się klockami.:-)

ampar nasz osuszacz powietrza wydmu****e i ciepłe i zimnie powietrze . Włączam rano i przed spaniem bo dużo wilgoci leci z łazienki

doris u nas też leniwy dzień ale nie aż tak

sylwia.m mam nadzieję że pech opuści Cię jak najszybciej

mojadzidzia mam nadzieję że Twoja mama szybko wróci do domu i że już nie będzie więcej komplikacji

Do góry