reklama
agnieszkaUK
Fanka BB :)
czesc dziewczyny
dziekuje za mile slowa,ale same wiecie ze nie trudno o zalamanie sie w takich momentach,ale jakos jestem dobrej mysli.i powiem jeszcze,ze R od piatku jest zupelnie innym czlowiekiem-zadowolony,pomaga mi na maxa
, zartuje.jednym slowem mowiac jest szczesliwy:-)tyle dobrego z calej historii
ja juz po zastrzyku-nie powiem,ze nie bolalo,bo bym sklamala
niby taka mala ampulka a tak to mocno odczulam:-(wazne ze juz jestem nawitaminizowana
z nikolka troche lepiej.krosttki schodza z udek,ale dzis dostala temperatury:-(
"jak nie urok to sraczka"dostaje nurofen i widze teraz po jej spaniu ze jest lekka poprawa.na raczkach i stopach ma strasznie chropowata skore.jak stary czlowiek.dalej podaje jej wapno-dzila magicznie. aaaa moze ktoras z was moze mi polecic jakis balsam albo krem na taka skore chropowata jak ma nikola??
mojadzidzia-Nadusia cudownie wyglada w kolczykach-pewnie nie moglas sie na nia napatrzec juz po :-):-):-):-)
aaa i jeszcze wczoraj wieczorem zepsuł sie nam czajnik-i wode gotuje w garnku-brak slow-szczesciara ze mnie w tym roku:-(
dziekuje za mile slowa,ale same wiecie ze nie trudno o zalamanie sie w takich momentach,ale jakos jestem dobrej mysli.i powiem jeszcze,ze R od piatku jest zupelnie innym czlowiekiem-zadowolony,pomaga mi na maxa
, zartuje.jednym slowem mowiac jest szczesliwy:-)tyle dobrego z calej historii
ja juz po zastrzyku-nie powiem,ze nie bolalo,bo bym sklamala
niby taka mala ampulka a tak to mocno odczulam:-(wazne ze juz jestem nawitaminizowana
z nikolka troche lepiej.krosttki schodza z udek,ale dzis dostala temperatury:-(
"jak nie urok to sraczka"dostaje nurofen i widze teraz po jej spaniu ze jest lekka poprawa.na raczkach i stopach ma strasznie chropowata skore.jak stary czlowiek.dalej podaje jej wapno-dzila magicznie. aaaa moze ktoras z was moze mi polecic jakis balsam albo krem na taka skore chropowata jak ma nikola??
mojadzidzia-Nadusia cudownie wyglada w kolczykach-pewnie nie moglas sie na nia napatrzec juz po :-):-):-):-)
aaa i jeszcze wczoraj wieczorem zepsuł sie nam czajnik-i wode gotuje w garnku-brak slow-szczesciara ze mnie w tym roku:-(
agnieszkaUK
doris78,mojadzidzia,ania1812,ampar- sylwiam,ma dla was vouchery.
jezeli ktos jeszcze ma ochote na voucher to zostal mi jeden.zapraszam -info wysle na priv.
renuska-jeszcze raz dziekuje za vouchery i ze tak chojnie nas obdarzylas:-))
jezeli ktos jeszcze ma ochote na voucher to zostal mi jeden.zapraszam -info wysle na priv.
renuska-jeszcze raz dziekuje za vouchery i ze tak chojnie nas obdarzylas:-))
Olcia_rom
Zaciekawiona BB
Czesc,
ja mam dzisiaj dola - do pracy poszlam, bo zwolnienie sie skonczylo, i juz sie nawkurzalam za wszystkie czasy. Teraz jeszcze obiad na łeb na szyje. Nie lubie takiego ganiania. no ale nie ma wyboru.
Co do rozstepow to chyba musze sie z tym pogodzic, ze bede taka pociachana i bikini juz nie zaloze raczej. :-( Mam nadzieje ze moja malutka mi to wynagrodzi.
A łozeczko to widze, że co mama to opinia. Sama juz nie wiem, ktore kupic. dobrze ze jeszcze mam troszke czasu, bo wieksze zakupy typu planujemy gdzies tak na styczen - luty dopiero. No i malowanie dzidziusiowego pokoiku. :-)
ja mam dzisiaj dola - do pracy poszlam, bo zwolnienie sie skonczylo, i juz sie nawkurzalam za wszystkie czasy. Teraz jeszcze obiad na łeb na szyje. Nie lubie takiego ganiania. no ale nie ma wyboru.
Co do rozstepow to chyba musze sie z tym pogodzic, ze bede taka pociachana i bikini juz nie zaloze raczej. :-( Mam nadzieje ze moja malutka mi to wynagrodzi.
A łozeczko to widze, że co mama to opinia. Sama juz nie wiem, ktore kupic. dobrze ze jeszcze mam troszke czasu, bo wieksze zakupy typu planujemy gdzies tak na styczen - luty dopiero. No i malowanie dzidziusiowego pokoiku. :-)
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Jej, ja dopiero teraz usiadłam
Zmęczona jestem więc nie będę się rozpisywac.
Nadusia wygląda cudnieeeeeee
Jakich ona pucków nabrała
No i takie długie włoski ma, mogłaby trochę oddac swojej łysej koleżance

Zmęczona jestem więc nie będę się rozpisywac.
Nadusia wygląda cudnieeeeeee
Jakich ona pucków nabrała
No i takie długie włoski ma, mogłaby trochę oddac swojej łysej koleżance
tynia i wiki
czesc kobietki
ja nie pisalam bo gdzies nie bylo czasu
mojadzidzia nadusia wyglada przesliscie

agnieszka dobrze ze Nikolce juz lepiej

odezwe sie jutro dzis nie mam weny
ja nie pisalam bo gdzies nie bylo czasu
mojadzidzia nadusia wyglada przesliscie

agnieszka dobrze ze Nikolce juz lepiej

odezwe sie jutro dzis nie mam weny
tynia i wiki
witam z rana widze ze ja pierwsza gdzie wy sie podziewacie moja wiki prawie juz zdrowa ale za to doszla jej biegunka ktora powoli przechodzi

i w koncu dorobilam sie stolika 

pisac co tam u was oki odezwe sie popoludniu zaraz zmykam do sklepu bo zachcialo mi sie placka

i w koncu dorobilam sie stolika 

pisac co tam u was oki odezwe sie popoludniu zaraz zmykam do sklepu bo zachcialo mi sie placka

ale tu cisza

chyba jakis zbiorowy brak weny

Ja bylam wczoraj na spotkaniu i juz jutro bede miala wszczepiony implant
a teraz musze ogarnac troche chate bo moje dziecko spi; a potem pewnie na spacer bo pogoda w miare. Do zobaczenia pozniej mamuski;-)

chyba jakis zbiorowy brak weny

Ja bylam wczoraj na spotkaniu i juz jutro bede miala wszczepiony implant
a teraz musze ogarnac troche chate bo moje dziecko spi; a potem pewnie na spacer bo pogoda w miare. Do zobaczenia pozniej mamuski;-)natalka1990
mama Claudii
hej mamuśki :-)
kasia1881 kurde własnie w tym tyg nie jade do mamy bo mój ma dzis urodziny a robi w weekend i moja mama do nasz przyjezdza a szkoda bo chciałabym zobaczyc Olivierka no ale mam nadzijee ze jeszcze bedzie okazja ;-)
mojadzidzia Nadusia ślicznie wyglada
kasia1881 kurde własnie w tym tyg nie jade do mamy bo mój ma dzis urodziny a robi w weekend i moja mama do nasz przyjezdza a szkoda bo chciałabym zobaczyc Olivierka no ale mam nadzijee ze jeszcze bedzie okazja ;-)
mojadzidzia Nadusia ślicznie wyglada

reklama
agnieszkaUK
czesc
ja dzis dopiero teraz sie odzywam,bo choroba mnie rozklada. jak narazie radze sobie sposobami naturalnymi,jak nie pomoze to bede musiala podejscs do Eveli po gripex.dzis wspomogla mnie miodem
. z nikolka lepiej,ale nie zapeszam poki jej wszystko nie zejdzie.niewiem czemu ale w nocy sie budzi i drapie nogi.ale mam nadzieje ze juz niedlugo sie skonczy meczarnia.
a teraz uciekam do meza na sofe
wlasnie zrobil mi herbatke z miodem i cytrynka;-)
doris78-a ty co nic nie piszesz??do imprezki urodzinowej sie szykujesz?? :-)
ja dzis dopiero teraz sie odzywam,bo choroba mnie rozklada. jak narazie radze sobie sposobami naturalnymi,jak nie pomoze to bede musiala podejscs do Eveli po gripex.dzis wspomogla mnie miodem
. z nikolka lepiej,ale nie zapeszam poki jej wszystko nie zejdzie.niewiem czemu ale w nocy sie budzi i drapie nogi.ale mam nadzieje ze juz niedlugo sie skonczy meczarnia.
a teraz uciekam do meza na sofe
wlasnie zrobil mi herbatke z miodem i cytrynka;-)doris78-a ty co nic nie piszesz??do imprezki urodzinowej sie szykujesz?? :-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: