doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Czesc :-):-):-)
Ja wkoncu mam internet
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bylam na przymusowym odwyku internetowym
:-)
No i w sumie nie wiem co mam napisac,bo juz zapomnialam:-
zawstydzona/y:
KATIN-Wszytskiego najlepszego dla Natalki
I jak wyszedl tort???
ALEXNOW-przykro mi z powodu dziadka:-(
AGNIESZKAUK-i co masz za krem albo masc na te sucha skore??Bo mojemu Davidkowi tez cos wyskoczylo na raczkach,na poczatku byo czerwone i swedzace,a potem tez skora byla jak u staruszka i teraz schodzi platami.Bylam z tym w zeszlym tygodniu u lekarza ,ale powiedzial zeby zwyklym kremem smarowac ,ale dalej to ma:-(mialam wlasnie jutro znowu sie wybrac w tej sprawie
Przykro mi z powodu utraty pracy,ale chyba zle mu sie tam pracowalo jak jest taki szczesliwy

Dzieki za vouchery
ROKSANA-Witaj kochana :-):-)
Ale to szybko zlecialo,ja bylam pewna ze wracasz dopiero w tym tygodniu
Ja tez oczewiscie czekam na spotkanko
Nam tez jak wracalismy z Polski ,Anglia sie dluzyla,ale to chyba normalne

AGAAM-jejku a Ty tez juz wrocilas,ale ten czas zasuwa
ANIA1812-Mikolaj z polskiej szkole jest 19 grudnia,A co do prezentow to Kuba oczewiscie zadowolony
oczewiscie przwazaly klocki lego
Ale takie male zestawy,wiec wkoncu moze sam je skladac.Bardzo fajne sa te klocki lego creator,bo sa 3 w 1:-)
MAMTROJECZKI-my dzisiaj juz tez ubralismy choinke:-)Ale fajnie wyglada ,tak swiatecznie
Reszte dziewczyn serdecznie pozdrawiam
Mam nadzieje ze ruszy ten forumowy zastoj
Ja wkoncu mam internet

Bylam na przymusowym odwyku internetowym

No i w sumie nie wiem co mam napisac,bo juz zapomnialam:-
KATIN-Wszytskiego najlepszego dla Natalki

I jak wyszedl tort???
ALEXNOW-przykro mi z powodu dziadka:-(
AGNIESZKAUK-i co masz za krem albo masc na te sucha skore??Bo mojemu Davidkowi tez cos wyskoczylo na raczkach,na poczatku byo czerwone i swedzace,a potem tez skora byla jak u staruszka i teraz schodzi platami.Bylam z tym w zeszlym tygodniu u lekarza ,ale powiedzial zeby zwyklym kremem smarowac ,ale dalej to ma:-(mialam wlasnie jutro znowu sie wybrac w tej sprawie

Przykro mi z powodu utraty pracy,ale chyba zle mu sie tam pracowalo jak jest taki szczesliwy

Dzieki za vouchery

ROKSANA-Witaj kochana :-):-)
Ale to szybko zlecialo,ja bylam pewna ze wracasz dopiero w tym tygodniu

Ja tez oczewiscie czekam na spotkanko

Nam tez jak wracalismy z Polski ,Anglia sie dluzyla,ale to chyba normalne

AGAAM-jejku a Ty tez juz wrocilas,ale ten czas zasuwa

ANIA1812-Mikolaj z polskiej szkole jest 19 grudnia,A co do prezentow to Kuba oczewiscie zadowolony

Ale takie male zestawy,wiec wkoncu moze sam je skladac.Bardzo fajne sa te klocki lego creator,bo sa 3 w 1:-)
MAMTROJECZKI-my dzisiaj juz tez ubralismy choinke:-)Ale fajnie wyglada ,tak swiatecznie

Reszte dziewczyn serdecznie pozdrawiam

Mam nadzieje ze ruszy ten forumowy zastoj