Daga80
mama Izy i Kacpra
Hejka jak tam u was dziewczyny ? bo u mnie jak narazie głowa nie boli choć jak wstałam i zobaczyłam te paskudna pogodę to humorek spadł od razu

Obiadek juz jest :-):-) koleżanka była herbatka wypita :-):-) za niedługo do przedszkola trzeba bedzie sie szykowac ( bedzie 2,5 godzinki spokoju w domku bez łobuza :-):-):-) )
a mam pytanko czy któraś niechce przypadkiem zwierzaczka do domku mam do oddania za symboliczne 10 funtów 2 myszoskoczki z klatka jesli któras chętna to pisac a może wiecie ktoby zechciał to tez pisac;-);-);-) (mojej córci sie znudziły

)
to narazie.
KATIN -

mnie tez sie wydaje ze sie znamy ;-);-) tylko skąd 

Obiadek juz jest :-):-) koleżanka była herbatka wypita :-):-) za niedługo do przedszkola trzeba bedzie sie szykowac ( bedzie 2,5 godzinki spokoju w domku bez łobuza :-):-):-) )
a mam pytanko czy któraś niechce przypadkiem zwierzaczka do domku mam do oddania za symboliczne 10 funtów 2 myszoskoczki z klatka jesli któras chętna to pisac a może wiecie ktoby zechciał to tez pisac;-);-);-) (mojej córci sie znudziły

)to narazie.
KATIN -

mnie tez sie wydaje ze sie znamy ;-);-) tylko skąd 

Ostatnia edycja:

Jaki numer konta? Tzn. jak chcesz mi przelać jakieś pieniążki to chętnie wezme
.No ale pomijając to przykre wydarzenie to zostałam mile zaskoczona tym jak moje niezbyt miłe hasło przyniosło efekty i wszystkie postanowiły coś napisac a przynajmniej spora częsc
.

.Po dluuugim czasie zdecydowalismy sie wrocic malymi kroczkami do wegetarianizmu ,ale dosc kiepsko nam to idzie