kasia8118
Fanka BB :)
Hej kobitki ja umieram:-(.Mam już dosyc tego bólu :-(.Odechciewa mi się życ:-(.Wczoraj byliśmy z Krystianem u lekarza i już żałuje ze pojechałam.Lekarz stwierdził że to jakis tam wirus i że nie chcę mu zapisywac antybiotyku i standardowo paracetamol:-(.Jak po tygodniu nic sie nie zmieni to mamy przyjsc ponownie
.Tylko po co
.Ja wczoraj wieczorem stwierdziłam ze wyśle dzisiaj Krystiana do przedszkola bo strasznie go nosiło i miałam już dosyc ale jak wstał rano to dosc szybko zmieniłam zdanie
.Ubrałam go w mundurek i rozebrałam po minucie jak zaczął mi się dusic a z nosa zaczeły leciec mu zielone smarki
.Jakoś serca nie miałam żeby go w takim stanie wysłac deo przedszkola:-(.A ja nie dosc że mam ból ucha i zęba to dostałam jeszcze wczoraj okres i na tym nie koniec
.Wczoraj nie gotowałam obiadu tylko na obiad podałam chłopakom pierogi z kapusta kupne.Krystian bardzo lubi pierogi jak robie z pieczarkami a tych to nawet nie chciał ruszyc
.Więc snie chciałam żeby się zmarnowały i sama je zjadłam chociaż nie miałam tego w plonach bo pare minut przed tym piła napój mleczny
.I tak jak zmieszałam jedno z drugim to cały dzień czułam się fatalnie .Biegałam do toalety i strasznie było mi nie dobrze:-(.Po prostu masakra strułam się na maksa
.Nie wiem co jest z Olivierem w nocy nie może oddychac a w dzień jest wszystko Ok.
To co tylko w nocy ma katar
.
mojadzidzia zapomniałam ci wczoraj odpisac.Jeżeli chodzi o Oliviera to różnie to jest z tymi nowymi posiłkami.Czasami tak się śmieje przy jedzeniu że wszystko leci mu bokami.Nie wiem co jest w tym takiego śmiesznego
.A czasami sobie popłakuje.Tak było wczoraj jaj JADŁ DESER
.Ale zazwyczaj jest wszystko OK.Co do oczu mojego męża to zabawna historia.Bo on twierdzi że jak był młody to miał ciemny brąz a teraz niby wyblakły mu od słońca i ma jasny brąz 
.Co do spotkania trzymam Ciebie za słowo jak zrobi się ciepło to się już nie wymigasz 
.Bo ja pamiętliwa jestem
.
ampar3 mam nadzieję że uda nam się wpasc
.Oby choroba a raczej choroby poszły sobie precz
;-).A ty kiedy jedziesz do PL?
agnieszka Uk dzięki sedeczne za smska
;-).
A ja mam dzisiaj wizytą u lekarza i niech mi nawet nie wyjeżdża z paracetamolem go mun lep urwę

.Wiecie czego najbardziej się boje tego że ucho przestanie bolec a ból zęba zostanie:-
baffled:
.
alexnow a ja tak samo jak Katarina zamiast patrzec na włoski to mi oczy poleciały na inną częsc twojego ciała
.A tak na serio to bardzo pozytywna zmiana;-)
.
Idę bo Olivier nadaje po chińsku
.Chyba prosi żeby go wyciągnąc z łóżeczka
.

mojadzidzia zapomniałam ci wczoraj odpisac.Jeżeli chodzi o Oliviera to różnie to jest z tymi nowymi posiłkami.Czasami tak się śmieje przy jedzeniu że wszystko leci mu bokami.Nie wiem co jest w tym takiego śmiesznego

ampar3 mam nadzieję że uda nam się wpasc

agnieszka Uk dzięki sedeczne za smska

A ja mam dzisiaj wizytą u lekarza i niech mi nawet nie wyjeżdża z paracetamolem go mun lep urwę

alexnow a ja tak samo jak Katarina zamiast patrzec na włoski to mi oczy poleciały na inną częsc twojego ciała

Idę bo Olivier nadaje po chińsku