Czesc wszystkim:-)
Wiecie co moj P wczoraj wytrzasnal taki duzy worek (wiec Marta dziekuje za dobre checi;-)) no i mowie pojade jeszcze raz maz zostanie z Mala a ja obroce raz dwa no i pojechalam i na miejscu myslalam ze roztrzaskam te baby!!!

Byla ddruga zmiana i wciskala mi za wszzelka cene ze ten fotelik jest wielokrotnie uzywany i ona nie moze mi przyjac!! co ja na to ze uzylam go tylko raz a w rzeczywsitosci to tak naprawde nie uzylam go ani razu nawet w samochodzie ten fotelik jeszcze nie byl bo poki co jezdzilismy jeszcze ze starym!!
Bylam tak zla ze ryczec mi sie chcialo a z drugiej str chcialam tej babie oczy wydrapac!! tlumaczylam jej ze bylam rano i ze baba sprawdzlala ze wszytsko jest ok tylko mam jej przyniesc w worku przezroczystym ehhh na koniec powiedzialam pare niecenzuralnych slow i wyszlam z tym fotelikiem niegdy wiecej zakupow w argosie!!!!!
Doszlismy do wniosku ze ch** im w d*** i zabirzemy ten fotelik d Polski bo tam nie bedziemy mieli zadnego a tu kupimy sobie ten co chcemy. Przepraszam za niecenzuralne slowa ale poprostu brak mi slow na tych ludzi tutaj
Dobra koniec juz
U nas dzien jak codzien Mala wstala o 6 a teraz spi jak zabita no a ja mam chwilke dla siebie;-)
Marta ja oststnio tez mialam mojej malej dosyc jak poszla mi spac ok12 w nocy dobrze ze pozniej P sie nia zajal bo i taak nie mogl spac bo ja bym jej chyba krzywde zrobila. Przy cycyku spala a jak ja odkladalam do lozeczka to oczy jak 5zl normalnie szok.
sylwiam masz racje lepiej za wczasu pojsc do lekarza. A Marcel bez pieluchy wybiera sie z domu??
Doris zdrowka dla Davidka jeny jak on biedaczek sie nacierpi:-( tulaski dla niego;-)
Kasia tez jestem zdziwiona ze niby nie spelniasz kryteriow w prawdzie ja nigdy odpukac z tego nie korzystalam ale slyszalam ze zawsze mozna przyjechac

co za ludzie

mojadzidzia Nadusia wyglada cudnie

graziul a gdzie dokladnie mnie "widzialas" trzeba bylo krzyczec
hmmmco komu jeszcze?? jak kous nie napisalam to prosze sie upomniec

do spisania pozniej ide pranie rozwiesic bo chyba sie juz wypralo
Milego dnia zycze