Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a co do dzidzi to powiedzialam ze jak chce to niech sobie sama zrobi, ojjjjjjjj ale obraza byla 

i teraz kabinuje jakies tiry czy cuuuuuuus bo tyle kasy to ja napewno nie dam

a ja chyba wyzbieram sie teraz na jakis spacerek

znalazlam cos takiego

Graziul- a Tobie jeszcze raz za gościne. Pewnie jeszcze sprzątasz bo dzieciaczki zrobiły niezłe burdello
A mi nogi wchodzą w d...
Adam już był tak zmęczony, że pół drogi marudził i zasnął chwilke przed dojściem do domu. Jutro mamy labe bo Filip ma wolne od szkoły ze względu na wybory:-)
Może w weekend pojedziemy do White Rose i tam coś znajde
jejku ale mam balagan
myslalm ze obiad jakos bede w stanie zrobic,ale skonczylo sie na pizzy i na kanapkach
w kuchni nawet zlewu nie mam
naczynia musialm myc w wannie
ale za to juz nowej wannie
ale jakos przezyjemy:-)

oj poszlm bym sobie na zakupy jakies ,ale u Nas wielkie oszczedzanie sie zaczelo -zbieramy na wakacje
ale starsznie ciezko to Nam idzie

Moze dlatego wybieram kulki w bradford
Ale na pewno cie kiedys odwiedze

Ja to powinnam odkladac tylko aukcje kup teraz
Bo na bidowanie to ja sie zadko zalapuje
Teraz mi przeszedl kolo nosa weekend w hotelu w londynie z kolacja i sniadaniami i ze spa za 50f

ale wstal o 5.30,wiec mi tez sie juz oczy kleja,zmyje tylko pare garow bo mi zostalo,poskladam pranie.bo prasowac mi sie nie chce i legne.znow urzadzilam marato,bo od Graziul poszpal na piechote do miasta,zaszalalam w primarku i kupilam 2 sweterki i na 7,az za mumtaz na piechte
szkoda ze podczas marszu,brzuch nie spada,bo juz bym deska byla

w sumie to nie za bardzo nadaje sie na tatusia
:-):-)my tez nie umiemy oszczedzac,bo zawsze wydamy na to co nie jest wazne a pozniej zalujemy

A ja biorę się za książkę od Żanety
a że budowali dom w PL to jeszcze tam im się przydał.
Jeśli chodzi o spotkanie ja byłabym za wtorkiem.

sto razy Ci mówiłam żebyście jedli u nas w czasie remontu ale Ty nie chciałaś słuchac swojej mlodszej mądrzejszej siostry.