kasia8118
Fanka BB :)
Hej laski ale pogoda szkoda gadac
.Oli śpi a Krystian ogląda bajki więc jest chwilowa cisza
.Ale niestety chłopaki obudzili się dzisiaj bardzo wcześnie i średnio się wyspałam
.Krystian wstał juz po 5 i władował sie do Oliviera łóżeczka i juz dupa spac dalej nie mogłam bo musiałam czuwac żeby czegoś nie wywinął bo to nigdy nie wiadomo co takiemu trzylatkowi przyjdzie do głowy
.A i zapomniałam wam się pochwalic ze Oli od jakiś dwóch tygodni nie pije mleczka w nocy
:-).Spora to dla mnie ulga
.Mam nadzieję że nic się już nie zmieni w tej sprawie
.
natalka wydaję mi się że nie potrzebnie zapłaciłaś za przewóz wózka bo to przysługuje dzieciom za darmo
.Chyba że bierzesz dodatkowo jeszcze łóżeczko lub fotelik
.
Nic uciekam bo Oli się obudził
.
.Oli śpi a Krystian ogląda bajki więc jest chwilowa cisza
.Ale niestety chłopaki obudzili się dzisiaj bardzo wcześnie i średnio się wyspałam
.Krystian wstał juz po 5 i władował sie do Oliviera łóżeczka i juz dupa spac dalej nie mogłam bo musiałam czuwac żeby czegoś nie wywinął bo to nigdy nie wiadomo co takiemu trzylatkowi przyjdzie do głowy
.A i zapomniałam wam się pochwalic ze Oli od jakiś dwóch tygodni nie pije mleczka w nocy
:-).Spora to dla mnie ulga
.Mam nadzieję że nic się już nie zmieni w tej sprawie
.natalka wydaję mi się że nie potrzebnie zapłaciłaś za przewóz wózka bo to przysługuje dzieciom za darmo
.Chyba że bierzesz dodatkowo jeszcze łóżeczko lub fotelik
.Nic uciekam bo Oli się obudził
.

a co do spotkania to dawaj kobieto,ja tez tylko do chinola sie wybieram,pub to juz nie dla mnie za stara jestem;-)

David i przedszkole