katarina26
mama Wiktorii
agamm-ja już pisałam wcześniej,że jestem chętna

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

TO PRZEZ TĄ POGODĘ
I JESZCZE JEDEN POWÓD MAM OD WCZORAJ JESTEM NA DIECIE PROTEINOWEJ 
A TU TYLE SMAKOŁYKÓW
A JA NIE MOGĘ
MÓJ ZROBIŁ MI DZISIAJ TEST I JAK WRÓCIŁ Z MIASTA TO PRZYNIÓSŁ ŚWIEŻUTKIE PĄCZUSIE
WSZYSCY SIĘ ZAJADALI TYLKO NIE JA:-( NO ALE MUSZĘ BYĆ DZIELNA 

oki napisze cos jutro
Jutro jade na caly dzien do artura siostry i mam nadzieje ze dzieciaki na dworze sie wybawia
Wiec wspolczuje nam obu;-)
Ja wczoraj 2 paczki zjadlam

I zazdroszcze wyjazdu - taaaaaaaaaaaaka piekna pogoda

A jeszcze jutro mnóstwo przede mną

i życze zdrówka

a, że nie mam jeszcze żadnych planów na przyszły tydzień to się dostosuje do reszty
Co do szczepionek to jstysiak uświadomiła mnie, że jest coś takiego jak krem znieczulający Emla. Dam znać po szczepieniu Adama czy zadziałał
Może wreszcie naładuję baterie bo ostatnio to chyba już mi depresja groziła

)
w drzwi się nie zmieścisz
Fajnie było tylko że teraz Olivia, Victoria i Adaś nie za bardzo dają nam w spokoju posiedzieć i wypić kawkę, cały czas koczowali przy stole i podjadali

co by rodzinka nie pomyslala ze slabo wygladam
Za niedlugo trzeba wyjsc naa dwor to moze zasnie i bede miala chwile spokoju.
wiec chyba nie bardzo malej sie humor poprawil
ale im blizej bylo godz 19 tym ja bylam bardziej wyluzowana bo powtarzalam sobie ze juz zaraz mala idzie spac

gdzie Ty to kobieto wcisnelas w siebie?? teraz to napewno wiecej przytylas niz ostatnio
wytrwalosci w diecie kobitko

ja w zeszlym roku bylam sama bez P ale dalam rade powiem ci ze odpoczelam psychicznie od niego ale po tygodniu zaczelam tesknic 

.Żal mi biedaczka ze został w domu bo strasznie chciał dzisiaj ubrac swoje nowe kaloszki do przedszkola:-(.
.
.
.U brata wszystko Ok.jakoś sobie radzi
;-).
.