Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ale jak beda jakies fotki to na pewno wkleje
Ale szybko minal rok

tylko nie wiem czy dojrzysz mą dłoń

torebeczka zakupiona??
musi być bardzoo romantyczny i Cię bardzoo kochać jeśli bez powodu i tylko z czystej miłości;-)
Mój B ostatnio też zakupił mi róże tak z braku laku,i na wejściu wręczył je Wikuni a Wikunia mi
to było dopiero romantyczne
spychologia.
Dobranoc
i nie zdazy zjesc sniadania ,przed pojsciem Kubusia do szkoly.No nic zje potem ,moze bedzie bardziej glodny i wiecej zje

;-)

:-)tylko wiadomo ze do ostatniej chwili u Niego nic nie wiadomo i moze bedzie musial isc,to ja nawyzej sie o 9 zwine do domu

Olivię przed chwilą nakarmiłam a teraz trzeba Marcela posilić bo już się upomina o swoje ukochane płatki.
bo 4 to niedziela. Jeszcze możesz wykorzystać mamę 16 lub 17 bo wtedy mają piątek i sobotę wolną a w niedzielę idą na rano.
mój też nieraz potrafi mnie tak zaskoczyć:-)
bo słońca brak,ale jestem optymistycznie nastawiona na świat dziś
to najważniejsze,a pogoda zmienna jest niczym kobieta więc wybaczam jej
Dziś sobie pospałam aż do 7.30,a mała już urzędowała z tatuśkiem na dole od 6 chyba
przylazła do mnie,że mam gacie jej założyć
i tak już się nie kładłam z powrotem...dziś muszę popełznąć do tego jubilera,kolczyka wymienić małej bo złego dokupiłam jej
Ja była bym chętna też na listera jutro
Jeszcze Wam towarzystwa tam nie dotrzymałam,więc już pora to uczynić;-)

.No nic jakoś dałam radę i już doszłam do siebie
.
.A co do tego wyjścia wieczornego to nic nie obiecuje ale się postaram
;-).
.