natalka1990
mama Claudii
hej :-)
nie mogłam sie zebrac zeby napisac
Claudia miała wczoraj szczepienie i tak mi te baby cisnienie podniosly ze szok
najpierw poszlam przy okazji Claudie zwazyc i baba ze dlaczego ona pij picie z butelki to ja jej mowie ze ona kubka nie chce mam w domu chyba z 10 roznych i kazdym rzuca i placze ze nie chce nie wiem czemu tak robi ale nie chce i koniec to ona poryczy pare dni i sie nauczy i ze nie mam dawac pozniej sie doczepila ze mala pije 2 razy dziennie mleko ze rano i wieczorem ze mam dawac tylko raz i mi gadaswoje madrosci ale mnie wkurzyla bo nie lubie jak ktos sie tak wtraca i mowi mi co mam robic jak ja sama wiem co dla mojego dziecka jest najlepsze 
a ta co szczepienie robila nie lepsze zrobila dwa klucia i mala tak zaczela ryczec ze sie zanosiła to ja wzielam zeby uspokoic a ona do mnie nie bierz jej szybko odwroc ja to jeszcze jedno szybko zrobie a ja chcialam tylko zeby sie uspokoila troszke a nie ze dziecko mi sie zanosi a ona jescze mi ja kluje a malej z 15 min nie moglam uspokoic :-(
mi czwartek nie pasuje bo mam college :-( ja załatwiłam opiekunke dla Claudii na ten czas co chodze bo D mial wstawac po nocce do niej ale stwierdzil ze nie da rady i w poniedzialki bedzie tylko z nia a sroda i czwartek opiekunka
agaam wspołczuje dolegliwosci z uchem :-( zdrowka
mamatrojeczki super ze udało Ci sie załatwic college
grazul własnie nad jakim kolorkiem myslisz ??
dobra musze isc po mała sie juz wspieła na mnie
nie mogłam sie zebrac zeby napisac

a ta co szczepienie robila nie lepsze zrobila dwa klucia i mala tak zaczela ryczec ze sie zanosiła to ja wzielam zeby uspokoic a ona do mnie nie bierz jej szybko odwroc ja to jeszcze jedno szybko zrobie a ja chcialam tylko zeby sie uspokoila troszke a nie ze dziecko mi sie zanosi a ona jescze mi ja kluje a malej z 15 min nie moglam uspokoic :-(
mi czwartek nie pasuje bo mam college :-( ja załatwiłam opiekunke dla Claudii na ten czas co chodze bo D mial wstawac po nocce do niej ale stwierdzil ze nie da rady i w poniedzialki bedzie tylko z nia a sroda i czwartek opiekunka

agaam wspołczuje dolegliwosci z uchem :-( zdrowka

mamatrojeczki super ze udało Ci sie załatwic college

grazul własnie nad jakim kolorkiem myslisz ??
dobra musze isc po mała sie juz wspieła na mnie